FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Detalii de culise despre „repatrierea” momentului în Superligă + intră direct cu FCSB!

Andres Dumitrescu, în stânga / Sursă foto: Imago Images
Andres Dumitrescu, în stânga / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 19:44 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 20:36

Cum s-a materializat revenirea lui Andres Dumitrescu la Sepsi? Într-o reacție oferită Gazetei Sporturilor, Attila Hadnagy, directorul sportiv al covăsnenilor, a oferit detalii despre „repatrierea” fundașului de 22 de ani, care nu s-a impus în străinătate și s-a întors în Superligă după nici jumătate de an. 

Fundașul stânga, cotat de transfermarkt.de la 850.000 de euro, a mai evoluat pentru Sepsi între 2020 și 2023. Acum, se întoarce la Sfântu Gheorghe pentru a prinde din nou minute, după ce la Slavia a făcut luni bune „tușa”. Oficialul covăsnenilor a dezvăluit cum au decurs tratativele cu cehii.

Lovitură pentru Dinamo: interdicție la transferuri! De ce au fost pedepsiți „câinii”
DINAMO
Lovitură pentru Dinamo: interdicție la transferuri! De ce au fost pedepsiți „câinii”

Hadnagy, despre „repatrierea” lui Andres Dumitrescu: „A spus că numai la noi vine”

„Țineam legătura cu «Dumi». El a văzut că cei de acolo au adus încă un jucător în locul lui și credea că n-o să poată să joace. Eu am vorbit cu directorul sportiv (n.r. - de la Slavia) și mi-a zis că vom vorbi după cantonament, când au decis de comun acord să-l dea împrumut. 

Inițial, n-au vrut să-l trimită împrumut înapoi în România, voiau să-l dea în altă parte, să caute ceva în străinătate, dar «Dumi» a spus că, dacă e trimis împrumut, numai la noi vine.

El este un jucător foarte tânăr, care s-a dus la o echipă mare precum Slavia Praga, o echipă bună a Europei. Era normal să nu se integreze așa repede. Dar noi sperăm că, jucând la noi, din vară să se ducă înapoi și să evolueze mai mult acolo.

Bernd Storck și-a dat acordul, chiar am vorbit cu antrenorul. Nu prea cred că o să-l vedem cu Craiova. Să-l vedem în primul «11»? 100% nu. Cred că măine-poimâine putem să-l și legitimăm, că deja a semnat contractul. Va face antrenamente, dar nu cred că o să-l vedem (n.r. - duminică, în meciul cu CSU). Poate săptămâna viitoare cu FCSB (n.r. - pe 11 februarie)”, a declarat Attila Hadnagy, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Andres are loc în lotul lărgit al României, acum trebuie să joace și să demonstreze că o face bine la noi, că acolo nu prea a jucat. Are șanse să fie acolo (n.r. - în lotul lui Iordănescu) 

- Attila Hadnagy, director sportiv Sepsi

Detalii de culise despre „repatrierea” momentului în Superligă + intră direct cu FCSB!
Andres Dumitrescu a fost în anturajul naționalei la ultimele acțiuni / Sursă foto: Imago Images

Slavia Praga l-a împrumutat pe Andres Dumitrescu

Slavia Praga l-a împrumutat pe Andres Dumitrescu lui Sepsi Sfântu Gheorghe, clubul de la care-l cumpărase vara trecută cu un milion de euro. Fundașul stânga de 22 de ani va juca la covăsneni până la finele stagiunii în curs.

Andres Dumitrescu face cale întoarsă în Superliga, după numai jumătate de an. Fundașul stânga în vârstă de 22 de ani a fost împrumutat de Slavia Praga lui Sepsi, până la finele sezonului în curs.

Transferul a fost oficializat de gruparea din Sfântu Gheorghe pe pagina sa de Facebook. Apărătorul stânga în vârstă de 22 de ani a fost cumpărat de Slavia, de la Sepsi, în vara anului trecut, în schimbul sumei de un milion de euro. Însă la Praga nu s-a adaptat.

Sub contract până-n 2027, Dumitrescu a jucat puțin în prima jumătate a sezonului 2023 - 2024. În campionat a fost folosit doar în două partide, 97 de minute per total, iar în Cupă, o dată. El mai are 5 apariții în grupele Europa League (332 de minute disputate).

VIDEO Laszlo Dioszegi, anunț oficial despre Ștefănescu: ”Niciun pas până la vară”

Citește și alte știri din Superligă: 

OFICIAL Slavia Praga l-a împrumutat pe Andres Dumitrescu în Superliga, la 6 luni de când îl transferase

Atacantul francez propus lui Dinamo, prima reacție pentru GSP.ro: „Un nume uriaș, oricine ar dori. Mi-a plăcut în România, aș vrea să mă întorc în viitor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  31 Ianuarie 2024, 20:45

Al 139lea chix

Vezi toate comentariile (1)
Comentează