FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lovitură pentru Dinamo: interdicție la transferuri! De ce au fost pedepsiți „câinii”

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 18:34 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 19:49

Aflată în criză de rezultate, Dinamo încasează o adevărată lovitură: a primit interdicție la transferuri pentru următoarele două perioade de transferuri. Decizia poate fi atacată cu recurs. Iar în cazul în care atacă decizia, clubul alb-roșu va putea înregistra jucători până vine o decizie finală. 

LPF a anunțat pe site-ul oficial deciziile luate azi în Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF. Iar una dintre hotărâri o privește pe Dinamo.

GSP a aflat ce club de renume îl vrea pe Compagno » Gigi Becali confirmă: „I-am dat hârtie!”
FCSB
GSP a aflat ce club de renume îl vrea pe Compagno » Gigi Becali confirmă: „I-am dat hârtie!”

Dinamo a primit interdicție la transferuri

În decizia CNSL se arată că Dinamo a primit o sancțiune dură. Are interdicție la transferuri pentru următoarele două perioade de transferuri. Ceea ce înseamnă că nu mai poate legitima noi jucători.

Dinamo a fost pedepsită pentru că i-a reziliat unilateral contractul lui Iulian Roșu (29 de ani). Mijlocașul mai avea contract până la finalul sezonului și s-a adresat la CNSL, solicitând 24.000 de euro. Iar acum CNSL a decis să-i interzică clubul alb-roșu să mai facă transferuri. Cel mai probabil, Dinamo va depune recurs. 

Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea. Constată denunțarea unilaterală a contractului fără justă cauză a clubului conform art. 18.8. lit. b) din RSTJF, începând cu data de 31.01.2024. 

Respinge capetele de cerere 3-6 ca inadmisibile, urmând ca reclamantul să-și valorifice pretențiile în procedura prevăzută de art. 102 alin. 6 și art. 5.21 din Legea 85/2014. În temeiul dispozițiilor art. 18.9.1. lit. a) din RSTJF, dispune sancționarea pârâtului cu interdicția de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar din următoarele două perioade de transfer. 

Respinge cererea de pronunțare a unei hotărâri parțiale ca neîntemeiată. Cu recurs.

- CNSL

Ce transferuri a făcut Dinamo în această iarnă

  • VENIRI: Darko Velkovski (liber), Domagov Pavicic (liber), Petru Neagu (liber), Eddy Gnahore (Ascoli), Dorian Railean (Chindia)
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: Cătălin Țîră (liber), Filip Dujmovic (liber), Deniz Giafer (CS Tunari) Ionuț Borcea (CS Tunari)

VIDEO Justin Ștefan anunță schimbări importante în Superligă!

Citește și: 

S-a despărțit de Dinamo și este tentat în ligile inferioare din Spania » Inclusiv de la o fostă mare echipă!
DINAMO
S-a despărțit de Dinamo și este tentat în ligile inferioare din Spania » Inclusiv de la o fostă mare echipă!
Atacantul francez propus lui Dinamo, prima reacție pentru GSP.ro: „Un nume uriaș, oricine ar dori. Mi-a plăcut în România, aș vrea să mă întorc în viitor”
DINAMO
Atacantul francez propus lui Dinamo, prima reacție pentru GSP.ro: „Un nume uriaș, oricine ar dori. Mi-a plăcut în România, aș vrea să mă întorc în viitor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
talpaiadului
talpaiadului  •  01 Februarie 2024, 09:21
Postat de CN72 pe 31 Ianuarie 2024, 22:27

Nicolescu e pe langa. Problema asta or sa o rezolve, dar vor aparea in permanenta probleme din cauza nepriceperii si/sau dezinteresului lui Nicolescu. L-a sutuit pe Iacob, l-a tinut in brate pe Burca pana ne-a dus cu un picior si trei sferturi in B, reziliaza unilateral contracte de parca am fi in Coreea de Sud, si n-a fost in stare sa gaseasca un atacant timp de 2 luni. Cel mai rau imi pare de Kopic, ii auzeam zilele trecute chiar si pe baietii de la Radio Dinamo 48, care de altfel imi plac, ca "e si Kopic vinovat pentru situatia asta". Pacat ca au plecat dupa fenta, a zis Nicolescu ca vrea sa se implice Kopic in transferuri si gata, ii pasam lui responsabilitatea? Kopic a venit sa o antreneze, si pana acum o face foarte bine, jocul a crescut vizibil. La FCU nu pierdem, chiar si fara Alves (care oricum e mult supraevaluat).

Pronosticul meu e ca va bate FCU fara drept de apel.

PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  01 Februarie 2024, 01:45
Postat de creeperno534 pe 31 Ianuarie 2024, 22:37

Rezolva Nicolescu zilele urmatoare

Sigur rezolva! Merge maine si depune cerere sa fiti eutanasiati cu totii, sa nu va mai chinuiti... Oricum dispareti de tot in cateva luni!

istet10
istet10  •  31 Ianuarie 2024, 22:59
Postat de creeperno534 pe 31 Ianuarie 2024, 22:37

Rezolva Nicolescu zilele urmatoare

Dar ce au zilele urmatoare de trebuie rezolvate de Nicolescu? El nu e capabil sa rezolve problemele unui club amarat si tu vrei sa rezolve, nu o zi, ci toate zilele urmatoare?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează