FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dezvăluiri savuroase despre Dan Petrescu: "M-a terorizat toată vara. Mă punea să-l sun pe Nadal să-l întreb de jucători"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 20:25

Fostul internațional Gheorghe Popescu l-a lăudat pe Dan Petrescu pentru câștigarea unui nou titlu în Liga 1 și a făcut câteva dezvăluiri savuroase despre discuțiile pe care le-a avut cu Petrescu în urmă cu un an.  

"Nu știu dacă își dorește să continue acest proiect la Cluj. Știu ce frământări a avut vara trecută, știu de câte ori am vorbit cu el despre transferurile pe care voia să le facă. Mă teroriza să-l sun pe Nadal la Mallorca (n.r. Miguel Angel Nadal, fost jucător la Barcelona), să-l întreb care e situația unor jucători pe care îi voia. Totuși, el a ales să-l ia pe Culio. Era preocupat să-și facă o echipă solidă pentru a lua campionatul. 

Doar Dan știe dacă va rămâne la Cluj. E posibil să primească o ofertă bună din străinătate pe care să n-o poată refuza", a declarat "Baciul", la TV Digi Sport.

Vezi și:  Detalii de ultimă oră despre situația lui Dan Petrescu: "Sunt mai multe echipe care îl vor. Dacă cineva achită clauza, n-avem ce să facem"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează