FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri senzaționale: "Borcea și-a rupt hainele la mine în birou. A spus că se aruncă de la etaj" + "Mititelu era păduchelniță, Paszkany era sclipitor"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 10:48

Dumitru Dragomir (72 de ani), fostul președinte al LPF, a vorbit la superlativ despre Cristi Borcea, fostul conducător al roș-albilor. "Pe vremea lui, Dinamo era în TOP 20 în Europa", crede Mitică. 

"Borcea a fost cel mai bun președinte de pe vremea mea. Plus că și-a asigurat toate nevestele, copiii lui trăiesc ca niște regi. Toate nevestele trăiesc ca niște boieroaice.

Erau niște condiții incredibile la Dinamo. Cu el și Badea, Dinamo era o echipă de TOP 20 în Europa. Au avut o perioadă de senzație. Borcea era un conducător adevărat. Și-a rupt hainele și cămașa în birou la mine certându-se cu Vasile Avram (n.r - fostul președinte al CCA). Borcea avea dreptate, nu Avram.

Borcea îi explica: «Lasă-mă să-ți aduc filmul. Dacă ai dreptate, mă arunc în cap de la etaj!». A făcut o criză de nervi, și-a rupt totul de pe el. Când plecai cu Borcea în străinătate, avea grijă de toată lumea! Făcea niște protocoale, te simțeai foarte bine. Avea grijă de toată lumea. Era conducător adevărat. Era respectat de toți impresarii din țară și din străinătate. Investea banii lui, ca Becali", a declarat fostul președinte al LPF, la TV Digi Sport.

  • Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

"Iancu, de senzație, Paszkany, sclipitor, Mititelu, păduchelniță"

Dragomir a părut nostalgic după oamenii care au condus fotbalul românesc în primul deceniu al anilor 2000. 

"Erau conducători adevărați pe vremea mea. Badea, Borcea, Becali, Paszkany, Sechelariu, Iancu. Ce conducător de senzație a fost Iancu! Paskany era sclipitor! Mititelu era păduchelniță, el n-avea nicio valoare! Mai erau Ioan Niculae de la Astra și Ioan Nicolae de la Brașov. Doar ăsta de la Astra avea valoare, celălalt era ca Mititelu. Ce conducători puteau fi atunci și priviți cine a mai rămas acum cu bani. Doar Becali. Din garda nouă e de felicitat Pandele de la Voluntari", a declarat Dragomir, la TV Digi Sport.

4
dintre conducătorii menționați de Dragomir au ajuns în spatele gratiilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (65)
duta_dd
duta_dd  •  01 Iulie 2018, 13:58

...si mitica trebuia sa fie la ...mititica

ray51
ray51  •  01 Iulie 2018, 11:47

Da' nici cu matale nu mi-e rusine... Ai trisat tot ce se putea, ai 'scapat' de toate capcanele, ai facut avere din bani neimpozitati, ai recuperat sume importante, ai beneficiat de informatii nepublicate, de scutiri aplicabile doar o luna... Nu-ti pot reprosa istetimea, asa-i!

965157786852203
Catalin Arhire  •  01 Iulie 2018, 01:48

Hai ca asta e geniala ! Auzi la *** , cica Dinamo , din perioada Borcea ,era în TOP 20 în Europa ?! La facut copii , la neveste , la tepe ... la ce ??? Daca vorbim de perioada 1983–1984 ... e altceva .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează