FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dezvăluirile lui Julio Baptista, vedeta CFR-ului: "M-am îmbolnăvit la un moment dat, dar nu mi-am dat seama"

FOTO: Facebook CFR Cluj
FOTO: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 19:28

Julio Baptista, fotbalistul de 37 de ani al celor de la CFR Cluj, a vorbit despre culisele transferului său în România și motivele pentru care a evoluat extrem de puțin până acum. 

"Am primit diverse propuneri, să merg la alte echipe din Australia, Mexic și Argentina. Poate aș fi câștigat două milioane de euro pe an în Australia.

Nu am venit aici pentru bani, am venit aici pentru a ajuta. Noi ne-am înțeles asupra unui contract. Nu-mi place să vorbesc despre cât câștig. Poate că cel mai mic salariu pe care l-am câștigat vreodată este cel de aici", a spus Julio Baptista, la TV Digi Sport.

500.000 €este salariul anual estimativ pe care Julio Baptista l-ar câștiga în "Gruia" 

Brazilianul, care a jucat de-a lungul carierei inclusiv la Real Madrid, a dezvăluit motivele pentru care a jucat puțin până acum.

"Lumea m-a văzut pe stradă și m-a întrebat de ce nu joc și cred că e important să explic. Când am primit propunerea, nu mai jucasem de un și jumătate și mi s-a spus că dacă vin trebuie să joc foarte bine. M-am îmbolnăvit la un moment dat, dar nu mi-am dat seama. Cred că am devenit alergic din cauza unor unor medicamente. Am alergie la polen sau la praf, de exemplu. Medicația cu care m-am tratat e permisă în fotbal", a spus Baptista. 

Julio Baptista a strâns doar două meciuri pentru CFR în acest sezon, în toate competițiile.

Vezi și: Lovitura pregătită de CFR Cluj » Va colabora cu un club uriaș: ”Ne-am întâlnit cu Ludovic Giuly”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
daniaania
daniaania  •  22 Octombrie 2018, 12:24

Cu siguranta ajuta echipa daca joaca, ii suficient 45min. Numai frustratii vorbesc aiurea. Nicio echipa din romania nu a a vut asa jucator.Conteaza si la imagine, plus el are relatii peste tot !!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează