FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dialog inedit Moruțan - Becali: "Nea Gigi, eu mă distrez la FCSB" » Ce replică i-ar fi dat finanțatorul

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 18:23

Olimpiu Moruțan (19 ani) impresionează încă din startul sezonului la FCSB. După evoluția entuziasmantă din victoria cu Rudar, 4-0, când a înscris superb, "Oli" a făcut un joc bun și cu Poli Iași, când a marcat și a oferit o pasă decisivă, deși a fost introdus destul de târziu în meci. 

Într-o intervenție avută azi la Pro X, Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a dezvăluit dialogul inedit pe care susține că l-ar fi avut cu Moruțan.

"Nea Gigi, eu mă distrez la FCSB. Am și eu cu cine să joc. Mie îmi place să dau pase și să driblez", i-ar fi zi Moruțan propriului patron. În replică, Becali a spus că i-ar fi tăiat elanul tânărului mijlocaș: "Tu trebuie să dai goluri!".

Laude de la rivali

Chiar dacă a avut evoluții solide în ultimele două meciuri, Moruțan va fi cel mai probabil rezervă în disputa de joi de pe terenul lui Hajduk Split, din turul III al preliminariilor Europa League, când FCSB va juca într-un adevărat vulcan. 

 Forma bună a lui Moruțan l-a impresionat și pe dinamovistul Ivan Pesic, care l-a remarcat într-un interviu în presa din Croația:

"Steaua îl mai are și pe Moruţan, un tânăr foarte bun, care a marcat cu Rudar şi Iaşi. Este o mare speranţă, un număr 10", a spus Pesici, pentru site-ul jutarnji.hr, citat de TV Telekom Sport.

  • Hajduk Split - FCSB se joacă joi, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro. Deocamdată, nu s-a stabilit postul TV care va transmite jocul. 

Citește și: Primele oferte pentru Moruțan, pe care Becali vrea 200.000.000 de euro: "Am fost întrebat de prețul lui"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
tricisport
tricisport  •  08 August 2018, 03:11

Moruzzan asta seamana cu Elon Musk :))

daweirl
daweirl  •  07 August 2018, 21:02
Postat de ares123 pe 07 August 2018, 20:08

Alcool...iarba, sau multa prostie ? Maine cand te trezesti daca citesti ce ai scris o sa-ti fie rusine sa te uiti in oglinda.

asta o fi *** *** de pe AN !?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bianconerri
bianconerri  •  07 August 2018, 20:13

Fin psiholog nea Jijică. Se pricepe să-i motiveze.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează