FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dialog tăios între Tamaș și Rădoi! Soluția-surpriză găsită de fundaș pentru a remedia situația :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iulie 2015 09:14

Gabi Tamaș a fost exclus din lot de Rădoi după ce nu s-a prezentat la antrenamentul de ieri al echipei. Pînă aseară doar Florin Manea, impresarul jucătorului, a avut o reacție

Steliștii au reușit pînă la urmă să-l contacteze pe Tamaș. "Vin singur, cu mașina. N-am auzit alarma și nu m-am trezit", s-a scuzat jucătorul. Rădoi l-a refuzat: "Nu faci parte din lot!".

Gabriel a mai produs incidente în cele 6 luni de cînd a semnat cu Steaua. S-a bătut cu fratele lui Bourceanu la o petrecere pe care o organizase Alex și a consumat alcool și în timpul stagiilor de pregătire.

Becali și-a asumat riscul cînd l-a adus, astă-iarnă, în ciuda istoricului plin de episoade cu alcool și violență. În septembrie 2014, Tamaș a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare.

Motivul? În mai 2013, înaintea unei acțiuni a "naționalei", Gabi s-a îmbătat, a distrus ușa unei scări de bloc și a dormit întins pe jos. Apoi a făcut scandal în secția de poliție. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
854605894625108
Silviu Apostol  •  19 Iulie 2015, 12:19

Unde ati pus dialogul "taios" ?

fangigi
fangigi  •  18 Iulie 2015, 23:28

Parca-l si vad pe tamas cand se uita la telefonul pe care-l suna marele strateg Ratoi si zicea: "Ia mai du-te-n **** mea!" :))))

fangigi
fangigi  •  18 Iulie 2015, 23:25
Postat de dincolodenori pe 18 Iulie 2015, 18:23

Având in vedere ca Tamas nu a confirmat la Steaua iar Tosca joaca in fata lui acest incident este ocazia perfecta sa.i de.a avânt ,Gigi nu ratează oportunitatea,se scapă astfel de un jucător neintegrat si cu salariu mare.........

Da, gigi e un monument de inteligenta si tactica!:)))) Deasemenea un diplomat desavarsit!:))))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează