FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică a reacționat după declarațiile lui Gnohere: "E foarte bine că e supărat"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 16:31

Nicolae Dică a reacționat după ce Harlem Gnohere a declarat în presa franceză că simte că nu joacă destul la FCSB și că Alibec este preferat pentru că este român.

Antrenorul stelist a declarat că Gnohere nu a făcut aceste declarații și că se bucură că francezul este supărat pentru că nu joacă.

"Cu «Bizonul» am vorbit înainte de antrenament. Mi-a spus că nu a declarat că Alibec ar juca pentru faptul că este român. El este supărat și își dorește foarte mult să evolueze.

Asta mă bucură. E bine că e supărat că nu joacă. Dacă nu era, nu era ceva normal. Când i se va da șansa, atunci va da totul pe teren. Nu a spus pe undeva că Alibec joacă doar că este român. Nu am văzut la cineva în contract stipulat să fie titular, fiecare trebuie să dovedească că merită asta", a spus Dică la conferința de presă.

Citește și: Un fotbalist al FCSB-ului, nemulțumit de alegerile lui Dică: "E preferat Alibec, este frustrant" » Dezvăluie că a avut o ofertă din Franța

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează