FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică a vorbit în premieră despre conflictul MM - Alibec » Decizie în cazul atacantului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 14:11

Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat zilele trecute în exclusivitate, în timpul meciului Viitorul - FCSB 1-0, Denis Alibec s-a contract cu Mihai Stoica, după ce oficialul stelist i-a dat atacantului mai multe indicaţii tactice, iar acesta a răbufnit.

La conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Viktoria Plzen, de joi, din grupele Europa League, antrenorul Nicolae Dică a vorbit despre conflictul dintre cei doi şi a decis să nu îl sancţioneze pe atacant.

"Îl cunosc bine pe Denis. Am fost colegi şi îl cunosc foarte bine. Nu s-a pus problema de nicio amendă pentru Alibec. Cei doi sunt maturi şi inteligenți. MM Stoica e un conducător cu experienţă şi o să aplaneze acest conflict. Denis va da totul pe teren.

Sunt momente când ești nervos pentru că nu-ţi iese totul pe teren. Asta nu se întâmplă doar cu el, ci cu toţi jucătorii. Sunt momente de nervozitate. Important e să învățăm din aceste greșeli.

Denis vine după o accidentare. Trebuie să avem răbdare cu el. Sperăm să intre în formă în cel mai scurt timp şi să ajute echipa", a spus Dică la conferinţa de presă.

Citeşte şi: Cornel Dinu și Ilie Dumitrescu, păreri contradictorii în scandalul Alibec - MM Stoica: "Am ajuns la așa ceva?!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
andrei.f
andrei.f  •  13 Septembrie 2017, 17:46

Daca Steaua pierde cumva cu Plsen, atunci Alibec va avea mari probleme, se ocupa MM !

cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  13 Septembrie 2017, 17:18

Pai nu misca nimeni in front in fata lui Alibec, pentru ca stiti foarte clar ca fara Alibec, FCSB nu joaca nici putinul fotbal pe care il joaca acum...

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  13 Septembrie 2017, 15:44
Postat de steaua1986forever pe 13 Septembrie 2017, 15:23

" Denis Alibec s-a contract cu Mihai Stoica" - E bine, sa ne aratati si noua ce scrie in contract, murim de curiozitate. Sa fie vorba de un contract cu o scoala privata care invata scrierea si citirea la varsta maturitatii ?

Spiru ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează