FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA, DUMINICĂ, 21:00, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Dică îi răspunde lui Gigi Becali și-l urechează pe Șumudică: ”Merit mai mult respect! Eu nu mi-aș permite să fac ce face el”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 12:26

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a răbufnit la conferința de presă pentru meciul cu CS U Craiova. Întrebat despre reacția lui Gigi Becali, care a spus că și l-ar fi dorit pe Marius Șumudică pe banca echipei sale, Dică l-a taxat pe fostul tehnician al Astrei.

”Marius Șumudică e sub contract cu Kayserispor. Nu înțeleg de ce se tot spune că ar urma să vină în locul meu. Ar trebui mai mult respect față de mine. Eu nu mi-aș permite, fiind la Steaua, să spun că voi merge la echipa X sau Y. În fiecare zi se vorbește despre schimbarea mea”, a spus Nicolae Dică.

Acesta i-a cerut mai multă răbdare lui Gigi Becali: ”La toate echipele văd că este nevoie de timp, numai la Steaua nu este nevoie. Eu într-o lună de zile trebuia să facă o echipă care să dea cinci goluri pe meci. Trebuia să bat din palme și să se rezolve totul. Am și eu nevoie de timp. Am marcat 5 goluri în primele 3 meciuri și am avut cam 15 ocazii.

Și eu îmi doresc mai mult și cred că vom obține mai mult, dar am nevoie și de timp. Am spus de la început că nu am o baghetă magică să fac echipa să joace din senin foarte bine. Lumea spune că n-avem posesia și noi am avut 70% în primele două meciuri și 58% cu Plzen”.

”Am rezistat când eram huiduit de 20-30.000 de oameni ca jucător. Am făcut-o și când spunea patronul Stelei ce spunea despre mine pentru că era supărat”
Nicolae Dică despre presiunea de la FCSB

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (47)
827693847285801
Constantin Ciobanu  •  29 Iulie 2017, 21:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  29 Iulie 2017, 16:57

Dica vinde-ti telefonul si dai un sut lui Mache de pe banca de rezerve. Asa poti sa fi concentrat la meci !!

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  29 Iulie 2017, 16:51

Băi fraiere nu te lega de Șumudică, dacă ești corect leagă-te de ăla care te-a adus, el vorbește că te schimbă, nu Șumudică, *** !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează