FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dică privește cu jind la Steaua lui Reghe! Ce jucător și-ar fi dorit: "Ne ajuta mult dacă îl aveam"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 13:55

Nicolae Dică crede că victoria de aseară cu Astra, scor 2-0, o duce pe Steaua printre favoritele la câștigarea titlului în Liga 1, în ciuda faptului că giurgiuvenii încă sunt lideri. 

"Am fost la meci. Steaua a făcut un meci foarte bun aseară. Jucătorii au fost motivaţi foarte bine, au avut o atitudine foarte bună, au înscris două goluri, şi-au creat şi alte ocazii de a marca. Pentru ei acest meci era ultima şansă de a rămâne în lupta pentru titlu.

Dacă pierdeau, rămâneau la 9 puncte în spatele Astrei. Favoriţi detaşaţi nu sunt, tot Astra e pe primul loc. Pandurii e pe locul 2, şi Steaua. Eu zic că aceste 3 echipe care au prima şansă în acest moment. Plus Dinamo, care va veni la 1 punct de Astra, dacă va câştiga în această seară.

Nicuşor Stanciu cred că e o soluţie pentru naţională. A dovedit în ultimul an că e un jucător de valoare, de perspectivă. El bate la porţile echipei naţionale.

Dintre jucătorii care au fost aduşi în această iarnă, poate Pintilii ne-ar fi ajutat pe mine şi pe Mirel. Şi Alex Bourceanu a jucat foarte bine în ultimele meciuri, se vede că joacă bine împreună.

Au însă nevoie de timp. Lui Chipciu îi lipseşte doar golul. Când va reuşi să marcheze nimeni nu va mai spune nimic despre el. Şi-a creat multe ocazii, dar nu a reuşit să înscrie", a declarat Nicolae Dică, la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Martie 2016, 21:06

usor usor,se reface cuplul de mijlocasi defensivi buni de nationala,din primu mandat al lu reghe,si steaua se aproprie de acel joc consistent,in timp ce fcdbistii sunt morti ,vai de ei ,in declic total,cu toata galeria lor!daca aveam si galeriile anu asta,umileam totul !!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează