FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, pus să comenteze ipoteza lui Pițurcă: „Nu există! De asta am venit eu la FCSB” » Dan Udrea a intervenit și l-a „închis”

Nicolae Dică / Captură Orange Sport
Nicolae Dică / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 decembrie 2022 21:49 / Actualizat miercuri, 28 decembrie 2022 22:22

Nicolae Dică, fostul antrenor al celor de la FCSB, a comentat în emisiunea lui Dan Udrea de la Orange Sport declarația recentă oferită de Victor Pițurcă, cel care spunea că „Dică nu și-a dorit să revină la FCSB, însă a făcut un compromis”.

E clar că orice antrenor tânăr își dorește să antrenze. E și normal să se mai facă anumite compromisuri. Credeți că toți antrenorii care acum sunt pe la 60 de ani nu au făcut compromisuri? Nu au avut deloc discuții, n-au făcut compromisuri cu președinții? A mers totul strună? 

Peste 20 de ani, dacă dă Dumnezeu și am succes și fac bani, milioane de euro, poate că o să spun și eu anumite lucruri! (...) Eu spun că nu există antrenori care în cariera lor nu au avut un patron sau un președinte care să le spună: «Bă, aș vrea să-l bagi pe X sau pe Y!»

(...) Dacă voiam să antrenez non-stop, mergeam la Liga 2, la Liga 3, dar nu antrenez oriunde”, a spus Nicolae Dică, în cadrul emisiunii „Sport Report” de la Orange Sport, moderată de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. 

„Ați putea lucra cu Gigi Becali?” » Răspunsul unuia dintre antrenorii apreciați din noul val: „Nu cred că s-a schimbat, iar rezultatele se văd”
FCSB
„Ați putea lucra cu Gigi Becali?” » Răspunsul unuia dintre antrenorii apreciați din noul val: „Nu cred că s-a schimbat, iar rezultatele se văd”

Dan Udrea a intervenit după ce a ascultat discursul lui Dică: „Eu cred că există și antrenori care n-au acceptat niciodată nimic!”

Experimentatul jurnalist a intervenit apoi cu o precizare la care Dică nu a găsit un răspuns.

Eu cred că există și persoane care n-au acceptat niciodată nimic! Eu nu cred că nu există antrenori care au 50-60 de ani și care n-au făcut compromisuri niciodată. Eu așa cred”, a opinat Dan Udrea. 

M-am dus la FCSB pentru că îmi doream enorm să duc echipa în Europa! Vedeam că echipa era eliminată de toți, de prin toate țările, și asta a fost ambiția mea, să duc din nou echipa în cupele europene.

- Nicolae Dică

Victor Pițurcă: „Dică nu și-a dorit să se mai întoarcă la FCSB!”

Victor Pițurcă a vorbit despre al doilea mandat al lui Nicolae Dică la FCSB, fiind convins că acesta nu a dorit să revină la formația roș-albastră.

Fostul selecționer a analizat și situația în care se află antrenorii români, nevoiți să accepte condiții dificile din cauza patronilor. El i-a sfătuit pe tehnicieni să semneze contracte cu clauze clare, care să interzică imixtiunile patronilor.

„Îl vedem pe Dică, pe care l-am văzut foarte, foarte supărat. Și are dreptate. Eu sunt sigur că nu şi-a mai dorit să mai vină la FCSB, dar ce era să facă? El are nevoie să antreneze şi toţi trebuie să antreneze. Dacă stau, nu e bine pentru ei, îi uită lumea.

În fotbalul românesc, 80% dintre antrenori sunt obligați să facă anumite compromisuri. Altfel nu antrenează. Ce sfat pot eu să le dau eu? Ca să îşi desfășoare activitatea ca profesionişti, cel mai important e ce semnează. Am vorbit cu mai mulţi antrenori tineri şi mi-au spus: «Nea Piţi, nu vor» (n.r. - patronii nu acceptă contracte cu clauze care să-i apere pe antrenori de imixtiunile şefilor).”, a spus Victor Pițurcă la OrangeSport.

VIDEO Andrei Prepeliță a comentat posibilitatea unei colaborări cu FCSB: „Nu cred că domnul Becali s-a schimbat”

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV // VIDEO „Ați putea lucra cu Gigi Becali?” » Răspunsul unuia dintre antrenorii apreciați din noul val: „Nu cred că s-a schimbat, iar rezultatele se văd”

FCSB - Barcelona la București? Se pregătește un nou turneu de senzație

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
username_2
username_2  •  29 Decembrie 2022, 10:02

experimentatul jurnalist Dan Udrea, red șef adj al GSP și realizatorul emisiunii sport report, cîte sarcini are experimentatu jurnalist...dăcît că experimentatu jurnalist Dan Udrea, red șef adj gsp și realizator tv nu trebuia să-l contrazică pe experimentatu antrenor, nu trebuia să opineze el...experimentatu jurnalist nu trebuia să opineze el despre experimentații antrenori de 60 de ani, nu știe experimentatu jurnalist ce făcură ăia că nu-i mama Omida

torinezul
torinezul  •  29 Decembrie 2022, 09:14
Postat de anticenzuralasport pe 28 Decembrie 2022, 23:49

Verticalitatea lui Pițurcă fata de cea a lui Dică a reieșit din plin când Pițurcă a menegeriat scandalul cu Hagi și Popescu sub aripa lui Nașu...Desigur că jurnaliștii nu sunt pe faza ...

"menegeriat"???? Semidoctule, mai traiesti? Am crezut ca ai facut un bine omenirii, dupa 0-10 cu superechipa Silkeborg!! Jiji, tu esti?

danvelea
danvelea  •  29 Decembrie 2022, 08:44

Cât timp o sa mai promovați un *** infatuat, de care râde orice jucător in vestiar?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează