FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, scoate carnețelul, Becali a făcut deja echipa! Patronul FCSB dezvăluie cum va arăta linia de mijloc + concluziile după cantonament

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 13:42

Gigi Becali a vorbit după ce FCSB a terminat cantonamentul din Olanda și a dezvăluit că este încântat de cum joacă formația antrenată de Nicolae Dică. În plus, acesta a dezvăluit cum va juca echipa în sezonul următor.

"Vom vedea ce transferuri facem. Avem doi atacanți, Tănase și Gnohere, iar echipa joacă foarte bine. Am văzut toate meciurile, iar mingea a fost la noi mereu, cu excepția primei reprize din meciul cu PAOK. Eu vreau ca mingea să fie doar la noi.

Acum jucăm 4-3-3, dar se poate schimba în 4-2-3-1 în meci, dacă cere antrenorul. Care e diferența dacă Pintilii trece din inter în fața defensivei? Urcă Moruțan în spatele vârfului, iar Pintilii joacă lângă Ovidiu Popescu.

Eu mă bucur că mingea e la noi. Asta voiam, mai ales în campionat. Echipa nu e slabă. A plecat doar Budescu. Da, a marcat goluri, dar trebuia ca echipa să joace pentru el. Noi avem nevoie de fotbaliști care să joace pentru echipă.

Pe Alibec nu-l pun ca pierdere pentru că nu prea a jucat", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Dacă Dică va folosi la mijloc jucătorii anunțați de Gigi Becali, Filipe Teixeira ar ieși din primul "11".

Cum ar putea arăta FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Ov. Popescu, Pintilii, Moruțan - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

Rezultatele FCSB-ului din această vară:

FCSB – CS Cornu 4-1 Detalii AICI
FCSB – CS Colţea 9-1 Detalii AICI
FCSB – FC Bruges 1-1 Detalii AICI
Ajax  – FCSB 1-1 Detalii AICI
FCSB - PAOK 1-2 Detalii AICI
FCSB - Al Gharafa 2-1 Detalii AICI

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1157186534324299
Mircea Stefan  •  14 Iulie 2018, 18:59

Este clar nu luam campionatul nici anul asta!!!

485809194904413
Costel Tudor  •  14 Iulie 2018, 18:06

Dica , dacă vrei sa ajungi antrenor , pleacă de la echipa pușcăriașilor !!!

martinpen
martinpen  •  14 Iulie 2018, 16:25

" Da, a marcat goluri, dar trebuia ca echipa să joace pentru el. Noi avem nevoie de fotbaliști care să joace pentru echipă. " O idiotenie mai mare nu exista! Gigi sa nu il iei pe Messi ca nu joaca pentru echipa, si nici pe Ronaldo.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează