FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică se supune fără probleme deciziei patronului, chiar dacă poate avea mari probleme! Ce spune despre plecările celor mai buni jucători

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 13:21

Gigi Becali și-a anunțat disponibilitatea de a-i vinde în iarnă pe Florin Tănase și Harlem Gnohere, căpitanul și golgeterul celor de la FCSB.

Nicolae Dică nu pare surprins și străin de decizia pe care a luat-o Becali și chiar e convins că îi poate înlocui pe cei doi cu succes, chiar dacă pe postul de atacant FCSB mai are o singură soluție, Raul Rusescu.

"Nu vreau să vorbesc acum despre aceste transferuri. Avem meciuri de campionat şi nu vreau să vorbesc acum de ce se va întâmpla în ianuarie. Mai avem mult până atunci şi vom vedea dacă se vor transfera.

Nu are rost să vorbesc de transferuri, nu mă preocupă acest lucru. Am mare încredere în jucătorii pe care îi am şi oricine ar pleca, voi găsi înlocuitori!", a declarat Dică.

"Cred că la iarnă o să plece Gnohere și Florin Tănase. În iarnă o să-i vând, ori pe unul, ori pe amândoi. Pe „Bizon” iau 6-7 milioane. Poate la fel și pe Tănase. Eu am cerut 15 pe amândoi. E ofertă de prin Arabia. Nu mai țin minte de la ce echipă" Gigi Becali 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează