FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, supărat pe „sifonul” din conducerea lui Dinamo: „Ce vorbim noi apare în ziar!” + Ce se întâmplă cu Fabbrini

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 10:55

Diego Fabbrini (28 de ani) a fost în discuții cu Dinamo în aceste zile, dar Mircea Rednic nu vrea să vorbească foarte mult despre acest subiect. Antrenorul e supărat pe oamenii din club care, conform spuselor sale, oferă toate discuțiile private presei.

„Nu vreau să vorbesc despre Fabbrini. Am fost puțin supărat. Nu e normal să vezi că apar în ziar discuțiile noastre de la transferuri. Sunt discuții constructive pe care le-am avut cu oamenii noștri. Asta e, suferi! Mai sunt și unii impresari care profită de interesul nostru și începe licitația. Nu vreau să discut pentru că nu știu ce se va întâmpla.

Eu nu am vorbit cu Fabbrini, pentru că e un jucător care e sub contract şi chiar dacă el ar putea să semneze cu orice echipă, că e în ultimele 6 luni şi îşi termină contractul, eu nu am vorbit cu el. Am vorbit cu impresarii lui, m-am întâlnit şi eu, şi Luana cu fraţii Manea, acum aşteptăm zilele astea. Dar nici prea mult nu aşteptăm”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Deși Fabbrini a fost în negocieri avansate cu Dinamo, pe fir a intrat și ȚSKA Sofia și l-ar putea deturna pe mijlocaș. (Toate detaliile AICI!)

  • FC Botoșani - Dinamo se joacă luni, în etapa a 13-a de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

 CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV FC Botoșani îl pierde pe Diego Fabbrini, dar moldovenii l-au convins pe Ongenda să rămână: „Semnăm pe 2 ani!” + ce șanse are Liviu Ciobotariu să continue

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
2036290743290484
Ion Marin  •  25 Mai 2019, 22:53

Ba Rednic, vazusi finala Cupei Romaniei?Stai pe un scaun de rege, fii atentent , nici CORNEL DINU sI nici Mircea Lucescu , NU au avut sansa ta .Fii FOARTE ATENT !Ai venit la Dinamo intrun moment foarte greu, ai scos Dinamo din moarte clinica , ai grija ca ai o mare sansa , foloseste te de ea , numai pentru tine, dar si pentru spiritul lui Dinamo.Eu te cred baiat destept , asa ca nu ti dau alte detalii.Ai fost acolo si tu si Andone si Gica Multescu cand ati jucat cu Hamburg .Atat!Daca esti baiat destept ai vazut ca Hagi a trait prin Erik SI dINAMO ar fi avut alt destin daca nu era condus de Badea si de Borcea.ASA CA AI GRIJA LA SELECTIE.iI am spus lui Borcea ca Sanmatean e jucator colosal cand avea 18 ani , lui Ando ca Man si inca unul de la UTA SUNTjucatori foarte buni , dar.... exista un dar...Ai un scaun , stai pe el , pentru ca nu multi vor avea sansa ta.SELECTIE SI IAR SELECTIE , TRAIAN IONESCU SI ANGELO NICULESCU.ATENTIE!

cornelconasu
cornelconasu  •  25 Mai 2019, 18:52

Din ce își iau banii impresarii ? Din comisioanele de transfer, din contracte (unele) și din ”comisioanele” ....cluburilor !!! Ultimul este cel mai periculos pentru că la oferte comparativ egale , clubul poate schimba direcția jucătorului prin...”atenția” dată impresarului , adică niște bani care nu sunt contabilizați nicăieri, dar ei există și de multe ori sunt determinanți !!! Imi aduc aminte niște măgării pățite de Dinamo când aștepta un jucător să semneze, i-a plătit biletul de avion, dar pe aeroport a fost ”răpit” și dus la...Vaslui ! Apoi acea mizerie cu Pîrvulescu în care jucătorul își dăduse acordul să semneze cu Dinamo , iar pe drum, noaptea, Horoba l-a vândut ca pe pepeni într-o parcare de lângă Brașov lui Argăseală după ce a primit un plic baban !!! Am dat doar două exemple în care banii negri acoperă caracterul ! Nu știu ce va fi cu Fabrini, probabil nu transparența va triumfa !

lapusneanul
lapusneanul  •  25 Mai 2019, 17:33
Postat de ticbis pe 25 Mai 2019, 14:30

Pai exact asta spuneam si eu, prostane! Daca-i ies bani fetei lui Strambu din afacerea asta, in ce calitate ii incaseaza? E impresara jucatorului? NU!!! E oficial al clubului Dinamo? NU!!! E angajata pe statul de plata de plata ca salariat al clubului Dinamo? NU!!! E mandatata prin procura notariala de catre clubul Dinamo sa-l reprezinte la negocieri cu jucatorul? NU!!! Ba, da' prost mai esti...!:))) D-aia va fraiereste Negoita asta al vostru, ca pe copii mici, de vreo 10 ani... Daca atat va duce mintea, va meritati soarta cu varf si indesat!:)

prostea, te pricepi la fotbal cum te pricepi si la tenis..:)..esti atat de prost incat crezi ca se castiga bani pe jucatorii veniti liberi de contract..:)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează