FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Din cauza incidentului de acum 3 ani, Gigi Becali nu va merge la Craiova!

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 22:42

Gigi Becali nu va merge la Craiova pentru meciul de duminică seara din cauza incidentelor care s-au produs în urmă cu 3 ani la partida Universitatea - Steaua, cînd mai mulţi suporteri au aruncat cu pietre în maşina în care se afla patronul Stelei şi au spart geamurile limuzinei.

În 2008, după un meci în care fanii Ştiinţei au acuzat arbitrajul, aceştia s-au răzbunat pentru înfrîngerea echipei favorite vandalizînd limuzina lui Gigi Becali. Acesta a fost lovit în faţă cu o pungă de seminţe înainte de a intra în maşină.

Meciul a fost de asemenea tensionat, fiind oprit de două ori din cauza obiectelor aruncate în teren de fanii Universităţii. Şi la nivelul jocului au existat probleme. În minutul 20, Golanski şi Mitchell au fost eliminaţi după ce s-au lovit reciproc.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
quest-stelistu
quest-stelistu  •  26 Februarie 2011, 18:18

vai..ce pacat nu poate nea jiji sa intre in craiova ,iti dai seama ce il plang suporteri

aius
aius  •  26 Februarie 2011, 09:34

stai mai bine cu oile tale,si din cand in cand poti mulge si tapul!

suporter_adevarat
suporter_adevarat  •  25 Februarie 2011, 19:21

In afara de faptul ca l-ati vandut pe motan, ce s-a mai intamplat notabil in perioada de transferuri? Intr-adevar, Steaua mergea asa de bine, era pe locul I in clasament, la mare distanta de urmaritoare... Era firesc sa subtiezi echipa si sa iei un jucator pe nevazute. Incep sa cred si eu ca mr. gigi nu-si mai permite sa tina echipa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close