FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO / EXCLUSIV Cinci transferuri pentru Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu o să stea într-un singur atacant!”

Dan Petrescu // sursă foto: Facebook @ Jeonbuk Hyundai Motors
Dan Petrescu // sursă foto: Facebook @ Jeonbuk Hyundai Motors

Articol de , - Publicat joi, 02 mai 2024 08:51 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 13:00

CFR Cluj a oficializat revenirea lui Dan Petrescu în Gruia ♦ Tehnicianul alături de care CFR a câștigat 5 titluri a fost prezentat marți, printr-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare ♦ Raul Rusescu a analizat, la GSP Live, lotul pe care îl are la dispoziție „Bursucul” pentru acest final de sezon și a indicat zonele în care „feroviarii” au nevoie de întăriri pentru sezonul viitor.

Rusescu este de părere că CFR Cluj trebuie să facă cel puțin 5 transferuri în următoarea fereastră de mercato, pentru a redeveni o pretendentă la titlu. În acest moment, CFR se află în luptă cu Farul și Universitatea Craiova pentru locul 2, cu 3 etape înaintea finalului de sezon.

Valeriu Iftime nu s-a cenzurat. A aruncat cuvinte grele în direct, după acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”
FC BOTOȘANI
Valeriu Iftime nu s-a cenzurat. A aruncat cuvinte grele în direct, după acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

VIDEO. Raul Rusescu a numit zonele unde CFR Cluj trebuie să se întărească: „Doi fundași, doi mijlocași și un atacant”

„CFR stă bine la capitolul portari. Sava este în regulă. Matei Ilie ar putea să beneficieze de venirea lui Dan Petrescu. Probabil vor mai aduce un fundaș central și un fundaș dreapta, mai ales că Manea va pleca la finalul sezonului. Pe veteranii Camora și Deac îi văd și sezonul viitor la CFR.

Petrescu a zis că toți jucătorii pot rămâne, deci inclusiv Tachtsidis. Cine știe, poate rămâne și sezonul viitor grecul. La mijloc, CFR mai are nevoie de un mijlocaș central.

În benzi, stau bine, cu Deac și Otele, dar probabil vor mai aduce pe cineva. Bîrligea îmi place foarte mult, dar nu cred că sunt dispuși să rămână într-un singur atacant. Chiar dacă e și Michael, diferența dintre el și Bîrligea este mare în favoarea românului, care probabil va fi «vioara întâi» din atac”, a declarat Rusescu, la GSP Live.

Lotul celor de la CFR Cluj

  • Portari: Sava, Hindrich, Bălgrădean
  • Fundași dreapta: Manea, Mogoș
  • Fundași centrali: Ajeti, Boben, Kresic, Matei Ilie, Aussi
  • Fundași stânga: Abeid, Camora, Petar Mamic
  • Mijlocași centrali: Muhar, Keita, R. Filip, Fica, Avounou, Tachtsidis
  • Mijlocași laterali: El Kaddouri, Deac, Otele
  • Atacanți: Bîrligea, Michael

Mă bucur să îl văd din nou pe Dan Petrescu în fotbalul românesc. CFR este locul potrivit pentru el. Nu știu dacă e o problemă pentru Dan Petrescu faptul că nu a reușit în străinătate. Noi trebuie să ne raportăm la fotbalul nostru, avem foarte puțini antrenori care reușesc în fotbalul mare. Cred că Dan Petrescu este antrenorul perfect pentru CFR Cluj. Este un semnal de alarmă pentru toate echipele din Superliga! CFR redevine o contracandidată serioasă la titlu din sezonul viitor

- Raul Rusescu

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole de actualitate:

„Mircea Lucescu la Rapid?” » Acționarul giuleștenilor nu a stat pe gânduri
RAPID
„Mircea Lucescu la Rapid?” » Acționarul giuleștenilor nu a stat pe gânduri
Panduru a început să râdă când a văzut prezentarea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
CFR CLUJ
Panduru a început să râdă când a văzut prezentarea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (7)
tarnaveanu
tarnaveanu  •  02 Mai 2024, 18:49
Postat de bunicu pe 02 Mai 2024, 09:29

Doamne multă minte îi trebuie lui Rusescu a ajuns expert să îl învețe pe Dan Petrescu ce are de făcut la echipă și chiar a nimerit Petrescu a spus că aduce 5 jucători și Rusescu a stabilit posturile pe care să-i aducă. Dacă și Rusescu e expert, rău a mai ajuns fotbalul românesc.

Rusescu e oltean, deci f bun de gură. A învățat să măcăne f mult și de la fostul lui patron din Pipera. Mult și prost. Dar ăștia buni de gură sunt apreciați pe GSP. Poți să faci cu unul din ăsta cinci articole într-o zi.

tororosso
tororosso  •  02 Mai 2024, 15:37

” Pe veteranii Camora și Deac îi văd și sezonul viitor la CFR ” ...vor fi împăiați și expuși la intrarea pe stadion .

cj666
cj666  •  02 Mai 2024, 10:48

Comparati-l pe Birligea cu Tucudean, nu cu Michael. 0 puscat in 4. E nevoie de un atacant de careu autentic

Vezi toate comentariile (7)
Comentează