FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // 200 de copii, afară din „Ștefan cel Mare” » Conflictul fără sfârșit dintre Badea și Ministerul de Interne duce la o situație incredibilă

Articol de , - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 10:55

Conflictul dintre Clubul Sportiv Dinamo și Nicolae Badea face noi victime: juniorii formației pe care o deține fostul președinte al „câinilor” au fost evacuați din Parcul Dinamo.

Încrengătura greu de rupt dintre Ministerul de Interne și Nicolae Badea a blocat construirea unui stadion nou în Ștefan cel Mare, acum dă peste cap și activitatea a două sute de copii care practică fotbalul în clubul pe care-l deține Badea. El are o echipă de seniori în liga a patra, ACSFC Dinamo. Juniorii acestui club au fost scoși din Parcul Dinamo din pricina șicanelor dintre oficialii Clubului Sportiv, care aparține Ministerului de Interne, și Badea. 

Clubul Sportiv a fixat tarife noi pentru închirierea terenurilor din baza sportivă Dinamo, special ca ACSFC să nu-și permită să mai ocupe terenurile. Copiii s-au mutat în alte locuri, în funcție de relațiile pe care le-a avut fiecare antrenor. Una dintre grupe a fost salvată de intervenția lui Ion Moldovan. Fostul antrenor al lui Dinamo le-a oferit puștilor un „sintetic” acoperit cu balon, pe care să-și continue pregătirea în perioada aceasta. Măcar deocamdată, Moldovan le-a pus la dispoziție suprafața gratuit.  

Situația e atât de proastă la clubul lui Badea încât nu le e clar nici copiilor, nici părinților și nici antrenorilor dacă activitatea va continua. Unii dintre tehnicieni nu au încasat salariile de câteva luni. Sunt și antrenori plătiți la zi, dar numai datorită părinților, care au acceptat să achite taxe lunare mai mari pentru a acoperi veniturile „profesorilor”.  

ACSFC, clubul pe care-l conduce Badea, a acumulat datorii mari către Clubul Sportiv și acesta ar fi motivul pentru care conducerea CS ar fi fixat tarife noi, umflate, pentru închirierea terenurilor, așa încât grupele de copii să dispară de acolo, să nu-și mai permită plățile. 

DINAMO // 200 de copii, afară din „Ștefan cel Mare” » Conflictul fără sfârșit dintre Badea și Ministerul de Interne duce la o situație incredibilă

Informațiile despre evacuarea jucătorilor lui Badea din baza sportivă Dinamo sunt susținute de părinți ai copiilor dați afară de acolo. Oamenii sunt deranjați și din cauza incertitudinii, și fiindcă unii dintre ei aleseseră clubul lui Badea pentru copiii lor tocmai fiindcă antrenamentele aveau loc în Ștefan cel Mare, le era mai ușor să-și conducă acolo juniorii. Administratorul ACSFC Dinamo, Marius Bacria, a răspuns ieri despre acest subiect și a insistat că ar fi vorba doar despre un context, nu despre o nouă criză în relația cu Clubul Sportiv, proprietar al bazei. 

Răspunsul lui Bacria:

  • „Grupa de juniori născuți în 2005 s-a antrenat joi seară, de la ora 20:30, în Parcul Dinamo”;
  • „Ultimele două grupe ca vârstă, copiii mai mici, fac antrenamente într-un balon, ca de fiecare dată când dă gerul”;
  • „Echipa din liga a patra va avea vineri ultimul meci dinaintea vacanței și, fiindcă avea nevoie de antrenamente pe tot terenul, iar în Parcul Dinamo s-ar fi putut pregăti doar pe un sfert dintr-un teren, s-a antrenat în alt loc. La fel am procedat cu grupele de copii născuți în 2001 și în 2006, din același motiv”.

Vezi și: 

DINAMO // Dusan Uhrin, discuții cu Ionuț Negoiță în legătură cu perioada de mercato din iarnă: „Am vorbit despre niște jucători”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
zecs93
zecs93  •  02 Decembrie 2019, 02:57
Postat de univ_craiova1 pe 29 Noiembrie 2019, 16:14

Abia aștept ziua când nu o sa mai existați în fotbal!! Steaua e deja în liga 4 va așteaptă și pe voi!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geo.b.
geo.b.  •  30 Noiembrie 2019, 21:29

Suntem de rasul planetei,dar mai mult de rasul-plansul,numai ca nu ne dam seama.Cand ne vom da seama,va fi mult prea tarziu.

2546329082129135
Vasi Cotirlan  •  30 Noiembrie 2019, 00:18
Postat de univ_craiova1 pe 29 Noiembrie 2019, 16:14

Abia aștept ziua când nu o sa mai existați în fotbal!! Steaua e deja în liga 4 va așteaptă și pe voi!

Da mah..dar noi promovam an de an daca este nevoie . Nu stam 4 ani in liga a 4 a

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close