FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ANALIZĂ GSP Dinamo a început să gâfâie, retrogradarea bate iar în ușă » 5 mari probleme pentru „câini” într-un play-out început groaznic

Dinamo dă semne de slăbiciune într-un play-out ce se anunță infernal / FOTO: Cristi Preda (GSP) +24   FOTO
Dinamo dă semne de slăbiciune într-un play-out ce se anunță infernal / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 15:20 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 20:09

Dinamo n-a reușit să iasă din zona roșie după primele două etape ale play-out-ului, iar semnele nu-s neapărat îmbucurătoare pentru „câinii” lui Kopic. Remiza cu Petrolul, 1-1, lasă în urmă câteva slăbiciuni evidente și o mare undă de incertitudine în perspectiva etapelor rămase din play-out.

Gazeta Sporturilor a radiografiat-o pe Dinamo după primele două meciuri din play-out, soldate cu o înfrângere la scor de neprezentare cu Hermannstadt și un egal poticnit cu Petrolul. De ce roș-albii au motive serioase să fie îngrijorați?

Mircea Lucescu a intrat la GSP Live și l-a „taxat” pe Kopic: „Nu înțeleg!”
DINAMO
Mircea Lucescu a intrat la GSP Live și l-a „taxat” pe Kopic: „Nu înțeleg!”

1. Jocul nu mai funcționează, echipa a arătat rău cu Petrolul

Chiar dacă decizia de arbitraj din prelungiri a fost una care a ridicat controverse, jocul „câinilor” a suferit vizibil, în special în repriza a doua.

Dinamo n-a mai existat după minutul 55, a preferat să se baricadeze în defensivă și să respingă atac după atac al ploieștenilor. Dinamoviștii au lăsat impresia de echipă dezorientată, fără o idee concretă de joc, neputincioasă pe plan ofensiv. Și mai îngrijorător e că Dinamo a fost net depășită fizic, totul după o pauză de peste 10 zile pricinuită de meciurile naționalei.

2. Suspendarea se simte ca un cui în talpă

A fost prima apariție a echipei de la suspendarea primită din partea Comisiei de Disciplină, iar consecințele absenței suporterilor sunt imposibil de ignorat.

Dacă-n meciurile de acasă cu Oțelul, Hermannstadt sau UTA galeria a contribuit și ea la rezultatele echipei, luni seara s-a simțit din plin că roș-albii nu mai beneficiază de sprijinul peluzelor. În ultimul sfertă de oră, o Dinamo fără repere era numărată în picioare, fix genul de moment pe care un stadion arhiplin l-ar putea îndreptra un pic.

Dinamo - Petrolul, etapa a doua, play-out Superliga (foto: Cristi Preda/GSP)
Dinamo - Petrolul, etapa a doua, play-out Superliga (foto: Cristi Preda/GSP)
Dinamo - Petrolul, etapa a doua, play-out Superliga (foto: Cristi Preda/GSP)
Dinamo - Petrolul, etapa a doua, play-out Superliga (foto: Cristi Preda/GSP)
Dinamo - Petrolul, etapa a doua, play-out Superliga (foto: Cristi Preda/GSP)
+20 FOTO

3. Și-au ieșit din mână fix când conta cu adevărat

Dinamo terminase pe cai mari sezonul regulat, cu câteva certitudini și câștiguri vizibile în echipă. Problema „câinilor” e că mulți dintre liderii echipei și-au ieșit serios din mână, raportat la ce au arătat cu Hermannstadt și aseară, cu Petrolul.

Fix în momentele în care Dinamo ar avea avea nevoie de realizări individuale pe măsură, cei mai importanți fotbaliști sunt departe de forma ideală. Abdallah, Milanov, Pavicic ori Gregorio par cu o viteză în minus comparativ cu săptămânile trecute, în timp ce Politic a reintrat fără strop de efect după accidentare.

Cel mai bun om din garnitura lui Kopic a fost portarul Golubovic, un aspect mai mult decât îngrijorător pentru Dinamo.

4. „Trădați” de cei care ar trebui să ducă greul

Primele două reprezentații ale lui Dinamo din play-out scot în evidență o suferință pregnantă. Defensiva pe care Kopic o resuscitase a început din nou să dea rateuri: fundașii dinamoviști s-au prezentat lamentabil la Sibiu, iar împotriva Petrolului, în special în repriza a doua, au fost din nou ezitanți.

Amzăr are pe conștiință penalty-ul din prelungiri, colegul de flanc Bordușanu nu-i nici el în apele lui, în timp ce Homawoo, Velkovski și Patriche dau semne de oboseală.

5. Șase, vine Oțelul! Pe Dinamo o așteaptă cea mai în formă echipă din play-out

Dinamo a luat un singur punct din primele două etape ale play-out-ului, iar la orizont e întâlnirea cu Oțelul, cea mai în formă echipă din partea inferioară a clasamentului.

Roș-albii dau peste o adversare cu moralul la cote maxime: ai lui Dorinel Munteanu au început lupta pentru salvare cu șase puncte, două victorii grele reușite cu Poli Iași, respectiv FCU Craiova.

Dinamo a pierdut în sezonul regulat la Galați 0-1, pe un teren unde doar cinci echipe au câștigat în sezonul regulat. După vizita la Galați, vor urma adevăratele finale ale play-out-ului, duelurile cu vecinele de clasament Poli Iași și FCU Craiova. Acasă împotriva moldovenilor și apoi în Bănie.

VIDEO Ovidiu Ioanițoaia și Mircea Lucescu, despre penalty-ul controversat din partida Dinamo - Petrolul: „Toată lumea este de acord că nu a fost penalty”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ce a răspuns Andrei Nicolescu la întrebarea: „Se vrea retrogradarea lui Dinamo?” » Șeful „câinilor” acuză

FOTO A plâns în hohote lângă Andrei Nicolescu! Fotoreporterul GSP a surprins imaginile durerii la Dinamo

EXCLUSIV Mircea Lucescu a intrat la GSP Live și l-a „taxat” pe Kopic: „Nu înțeleg!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (28)
rocky3
rocky3  •  06 Aprilie 2024, 17:55
Postat de istet10 pe 02 Aprilie 2024, 20:49

Frustrarea la dinamovisti e mod de viata. Injura, insulta, mint. Si se vaieta. Culmea este ca moderarea le permite asta.

Cine te-a insultat ***?:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  04 Aprilie 2024, 19:08
Postat de creeperno534 pe 02 Aprilie 2024, 22:52

Dinamo scapa direct

Se scapa pe ei. Direct! In B!

creeperno534
creeperno534  •  02 Aprilie 2024, 22:52

Dinamo scapa direct

Vezi toate comentariile (28)
Comentează