FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL

EXCLUSIV Ce a răspuns Andrei Nicolescu la întrebarea: „Se vrea retrogradarea lui Dinamo?” » Șeful „câinilor” acuză

Dinamo a primit o pedeapsă de 4 meciuri fără spectatori, din cauza incidentelor de la victoria cu UTA, scor 1-0. Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, consideră decizia nedreaptă.
Dinamo a primit o pedeapsă de 4 meciuri fără spectatori, din cauza incidentelor de la victoria cu UTA, scor 1-0. Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, consideră decizia nedreaptă.

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 11:26 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 11:26

Dinamo a remizat cu Petrolul, scor 1-1, după ce ploieștenii au egalat în minutul 90+13 după un penalty controversat. Șeful „câinilor”, Andrei Nicolescu, a avut un discurs dur într-o intervenție pentru GSP.ro

Dinamo a remizat luni cu Petrolul, scor 1-1, în etapa #2 din play-out. "Câinii" au scăpat victoria printre degete.

A plâns în hohote lângă Andrei Nicolescu! Fotoreporterul GSP a surprins imaginile durerii la Dinamo
DINAMO - Petrolul 1-1
A plâns în hohote lângă Andrei Nicolescu! Fotoreporterul GSP a surprins imaginile durerii la Dinamo

După ce au deschis scorul în prima repriză prin Moura, bucureștenii s-au văzut egalați în minutul 90+13, după ce arbitrul Horațiu Feșnic a acordat un penalty la ultima fază a meciului, transformat de Grozav. VAR analizase faza mai bine de 8 minute!

Andrei Nicolescu pentru GSP.ro: „Hai să nu intrăm în teoria conspirației! Dar toate sunt împotriva noastră”

Andrei Nicolescu, administratorul special al dinamoviștilor, a luat atitudine după faza controversată ce a privat „haita” de două puncte. Cu aceste două puncte, Dinamo nu doar că nu mai era, momentan, pe poziție retrogradabilă direct, dar ar fi urcat trei poziții. Ar fi fost pe o poziție ce-ar fi asigurat, fie și temporar, salvarea directă.

„Nu mai am ce să spun! Este a 10-a oară când se întâmplă astfel de situații, rezultatul rămâne și asta e. Ne-au luat punctele tot timpul după faze de genul acesta.

Cu UTA, la Galați, am avut penalty cu Petrolul, la Sepsi nu ni s-au acordat două penalty-uri, la 1-0 cu Craiova tot la fel, am avut penalty. Astea sunt doar chestii ce-mi vin acum, rapid, în minte”, a spus Nicolescu.

Întrebat dacă se vrea, se încearcă, retrogradarea lui Dinamo, Nicolescu a spus: „Hai să nu intrăm în teoria conspirației! Dar toate sunt împotriva noastră”.

Și ofsaid, și fault în atac într-o singură fază. Am tot tras semnale de alarmă, dar degeaba
- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

De ce a durat atât de mult analiza VAR

După meci, s-a aflat motivul pentru care analiza a durat atât de mult, iar oaspeții au primit o decizie favorabilă.

În minutul 90+3, jocul a fost oprit după un duel între Amzăr și Musi. Fundașul lui Dinamo l-a ținut în careu pe atacantul de la Petrolul, iar acesta a căzut și a declanșat nebunia. Cei de la VAR au avut nevoie de aproape 9 minute de analiză.

În prima fază, oficialii responsabili cu arbitrajul video au analizat aproximativ 8 minute dacă a fost ofsaid la Musi. Au decis că nu, apoi Horațiu Feșnic a fost chemat la monitor pentru a analiza posibilul penalty.

A venit explicația pentru care a durat atât de mult analiza VAR. La "Fotbal Club", de la Digi Sport, moderatorul Radu Naum, editorialist GSP, a precizat faptul că, în urma informării din camera VAR, liniile de ofsaid nu au fost disponibile, deși ar fi trebuit să apară la reluări.

Ele nu au fost concludente, iar arbitrii au respectat decizia tușierului, care nu a acordat ofsaid.

Citește și alte știri:

SPECIAL „Zorro” din Superligă, omul cerut la naționala lui Iordănescu, are o poveste de viață impresionantă: „O să arăt din ce în ce mai bine!”

ANALIZĂ Universitatea Craiova la ora bilanțului » Cheltuieli mai mari la echipă în 2023, datorie uriașă pe termen lung

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
Trotsky
Trotsky  •  04 Aprilie 2024, 10:57

Se stie ca "***" e mai talamb decat permite Constitutia avand in vedere ca singurul lui neuron e in concediu fara plata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Maimutica.Gigi
Maimutica.Gigi  •  03 Aprilie 2024, 11:05

Că sa nu fie nevoiți să jignim fără rost, va rugam gsp.ro sa banati userul "istet" cu toate variantele lui libidinoase pentru a nu transforma forumul într-o mocirlă gigistă! Nu are ce căuta pe acest forum, comunica numai minciuni și prostii de ***! Va rugăm insistent curățați forumul de astfel de entități ticăloase și grețoase! Va mulțumesc anticipat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  02 Aprilie 2024, 20:32
Postat de epic.drama pe 02 Aprilie 2024, 19:46

Dinamo nu răspunde sceleraților gigisti cu pete pe creier.

Tu faci parte dintre ei. Atat creier cat ai.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează