FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO VAR-ul a cedat la faza decisivă din Dinamo - Petrolul! Dezvăluire incredibilă: de ce a durat 9 minute analiza

„Câinii” au scăpat victoria printre degete, după ce arbitrul Horațiu Feșnic (34 de ani) a acordat un penalty la ultima fază a meciului, transformat de Grozav, după ce VAR a analizase faza mai bine de 8 minute. +12   FOTO
„Câinii” au scăpat victoria printre degete, după ce arbitrul Horațiu Feșnic (34 de ani) a acordat un penalty la ultima fază a meciului, transformat de Grozav, după ce VAR a analizase faza mai bine de 8 minute.

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 10:29 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 10:36

Dinamo a remizat luni cu Petrolul, scor 1-1, în etapa #2 din play-out. „Câinii” au scăpat victoria printre degete, după ce arbitrul Horațiu Feșnic (34 de ani) a acordat un penalty la ultima fază a meciului, transformat de Grozav. VAR analizase faza mai bine de 8 minute. S-a aflat motivul pentru care analiza a durat atât de mult, iar oaspeții au primit o decizie favorabilă.

În minutul 90+3, jocul a fost oprit după un duel între Amzăr și Musi. Fundașul lui Dinamo l-a ținut în careu pe atacantul de la Petrolul, iar acesta a căzut și a declanșat nebunia. Cei de la VAR au avut nevoie de aproape 9 minute de analiză.

Incredibil, dar adevărat: Steaua și Dinamo au existat cu mult înainte de venirea tancurilor sovietice! Steaua a apărut chiar înaintea Rapidului
ISTORII NEȘTIUTE
Incredibil, dar adevărat: Steaua și Dinamo au existat cu mult înainte de venirea tancurilor sovietice! Steaua a apărut chiar înaintea Rapidului

În prima fază, oficialii responsabili cu arbitrajul video au analizat aproximativ 8 minute dacă a fost ofsaid la Musi. Au decis că nu, apoi Horațiu Feșnic a fost chemat la monitor pentru a analiza posibilul penalty.

De ce a durat atât de mult analiza VAR de la Dinamo - Petrolul

+8 FOTO

A venit explicația pentru care a durat atât de mult analiza VAR. La „Fotbal Club”, de la Digi Sport, moderatorul Radu Naum, editorialist GSP, a precizat faptul că, în urma informării din camera VAR, liniile de ofsaid nu au fost disponibile, deși ar fi trebuit să apară la reluări.

Ele nu au fost concludente, iar arbitrii au respectat decizia tușierului, care nu a acordat ofsaid.

Spre disperarea dinamoviștilor, Gicu Grozav a transformat lovitura de la 11 metri și a adus un punct prețios la Ploiești. În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 15, direct retrogradabil, cu 16 puncte, la 1 de Voluntari, ocupanta primului loc ce asigură salvarea directă de la retrogradare.

De cealaltă parte, Petrolul este pe 11, cu 22 de puncte. În acest moment, clasamentul din play-out pare „rupt în două”. Pe de o parte, sunt primele 5 echipe care, la prima vedere, nu au emoții cu retrogradarea (U Cluj, UTA Arad, Oțelul Galați, Hermannstadt, Petrolul), de cealaltă parte restul de 5 sunt implicate în lupta pentru evitarea ei (Voluntari, Iași, FCU Craiova, Dinamo și Botoșani).

VIDEO. Dinamo - Petrolul. Zeljko Kopic, conferință de presă la finalul meciului: „Nu știu dacă a fost penalty sau nu, nu îmi place să vorbesc de arbitraj”

Citește și alte știri:

Fotbalistul de la Dinamo care a răbufnit după 1-1 cu Petrolul, taxat imediat în direct: „Vorbește fără să gândească”
DINAMO - PETROLUL 1-1
Fotbalistul de la Dinamo care a răbufnit după 1-1 cu Petrolul, taxat imediat în direct: „Vorbește fără să gândească”
Dennis Politic îl „înțeapă” pe Zeljko Kopic: „Nu știu motivul pentru care ne retragem”
DINAMO - PETROLUL 1-1
Dennis Politic îl „înțeapă” pe Zeljko Kopic: „Nu știu motivul pentru care ne retragem”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
jony1973
jony1973  •  02 Aprilie 2024, 18:05

Actuala conducere a arbitrajului, impreuna cu cativa fluierasi (se stiu ei), este aservita FCSB-ului si lui Gigi. Normal ca dupa "Doar Dinamo Bucuresti" ordinele lui Gigi sunt sa dezavantajeze Dinamo, si arbitrii ca cei de aseara se conformeaza. Dinamo va lupta din greu sa evite retrogradarea in aceste conditii.

albu
albu  •  02 Aprilie 2024, 15:16

Ok la ofside nu au mers liniile, dar la faultul asupra lu' Homawo facut in aceeasi faza ce nu a mers? Hotilor!

Adi151Bil
Adi151Bil  •  02 Aprilie 2024, 14:40

Daca Dinamo ar juca forbal ar fi jucat in play off dar dupa cum joaca si cu jucatori luati de la cosul de reduceri ce pretentii aveti …. Hai Dinamo !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează