FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-0

Dinamo a obținut prima victorie din play-off, dar Contra e resemnat: "Nu mă mai gândesc la titlu" » Sfatul pe care i l-a dat lui Nemec înaintea meciului

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 23:22

Cosmin Contra a fost foarte mulțumit de evoluția echipei sale în meciul câștigat cu CFR Cluj, scor 2-0, însă declară că nu mai crede în șansele la titlu ale echipei sale. 

"Mă bucur pentru dăruirea avută în teren, n-a fost ușor împotriva unei echipe ca CFR. Victoria a venit împotriva unei echipe extraordinare, poate cea mai în formă din play-off.

Am făcut probabil cel mai bun meci de când sunt eu antrenor, dar nu mă mai gândesc la titlu", a declarat tehnicianul dinamovist la finalul meciului.

Contra a dezvăluit și discuția purtată cu Adam Nemec înaintea meciului cu CFR, după ce atacantul a aflat că unchiul său a decedat.

"Eu am avut o experiență asemănătoarea cu tatăl meu în urmă cu câțiva ani și i-am spus că cel mai mare omagiu pentru unchiul lui ar fi să intre și să înscrie, iar apoi să-i dedice golul. Exact acest lucru s-a întâmplat. A terminat meciul în lacrimi", a adăugat Contra.

Detalii despre meci, AICI!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
danirovl
danirovl  •  06 Aprilie 2017, 09:44

Ohoo...daca tu crezi ca am jucat bine e grav!!!cfr a facut cel mai slab meci din playoff. ..si chiar si asa au avut o gramada de ocazii . Ne mai trebuie clar vreo 5 -6 jucatori...nici nu stiu pe cine sa remarc di echipa actuala, poate romera ,care are evolutii constante,mahlangu care e singuru care incearca sa lege jocul(aseara a pierdut cateva mingi),dielna ar fi bun daca nu ar juca numai mingi lungi,si palic ....restu ...varza.

ray51
ray51  •  06 Aprilie 2017, 08:47

O victorie inseamna +3 puncte. O infrangere 0 puncte. Daca toate cele 7 meciuri ramase se vor juca 'pe bune', totul este posibil.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Aprilie 2017, 08:05

”Mă bucur pentru dăruirea avută în teren...Victoria a venit împotriva unei echipe extraordinare, poate cea mai în formă din play-off... cel mai bun meci de când sunt eu antrenor, dar nu mă mai gândesc la titlu.” Nu te mai gandi, Gurita, ca vezi ros-albastru in fata ochilor...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează