FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu are niciun gol la Dinamo, dar debordează de optimism: „Obiectivul meu acesta este. Va veni și clipa aceea”

Oțelul - Dinamo / foto: Raed Krishan
Oțelul - Dinamo / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 19:29 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 20:13

Hakim Abdallah, 25 de ani, e pregătit să fie în primul 11 diseară și speră ca Dinamo să iasă din pasa proastă în care a intrat de o lună

Dinamo încearcă să-și dea un restart diseară după o serie de patru eșecuri consecutive în Liga 1, care au aruncat "haita" pe o poziție retrogradabilă în clasament. "Câinii" joacă pe Arena Națională, de la ora 21:30, cu CFR Cluj.

Dănuț Lupu, încătușat pe aeroport și preluat de autorități » Toate imaginile venite de la reporterii GSP
CONDAMNARE
Dănuț Lupu, încătușat pe aeroport și preluat de autorități » Toate imaginile venite de la reporterii GSP

Suporterii dinamoviști așteaptă un rezultat pozitiv diseară, pe care să-l dedice memoriei lui Cătălin Hîldan, de la a cărei moarte s-a comemorat 23 de ani pe 5 octombrie. Suflarea roș-albă așteaptă și să-l vadă marcând pe atacantul Hakim Abdallah, 25 de ani.

Hakim Abdallah așteaptă să fie titular contra lui CFR Cluj: „Cred că suntem încrezători"

Vârful malgaș încă nu s-a bucurat de un gol, așa cum spera în primul interviul acordat Gazetei Sporturilor, în cantonamentul din Slovenia, când visa ca oamenii din tribună să-i scandeze numele.

Fotbalistul african ar putea fi titularizat diseară, contra celor de la CFR Cluj, în condițiile în care celelalte vârfuri nu au impresionat nici ele, iar Hakim a arătat o revenire de formă, în special în meciul de Cupa României, cu FCU Craiova (1-1).

"Suntem concentrați, ne-am antrenat bine pentru a fi pregătiți pentru meci. Știm că va fi unul greu, dar trebuie să fim pregătiți pentru acest moment. Știu că CFR este o echipă bună, cu o bună organizare, cu jucători buni.

Știu că nu am câștigat prea multe meciuri, dar suntem o echipă cu calitate și trebuie să muncim ca până acum. În mintea noastră, cred că suntem încrezători, o să muncim în continuare și o să vedem ce va fi în continuare, pe viitor. Sezonul va fi lung, uneori ai momente bune, alteori mai puțin bune. Pentru moment, suntem într-o pasă proastă, dar trebuie să ținem capul sus și să muncim așa cum o facem", a declarat Abdallah la conferința de presă.

10meciuri a adunat Abdallah la Dinamo

Atacantul malgaș a vorbit despre obiectivul său: "Să ajut echipa, nu neapărat să marchez sau să dau assist-uri"

Atacantul nu este panicat de lipsa eficacității sale, are speranțe că își reveni rapid.

Povestea fraților crescuți în aceeași casă, care reprezintă Palestina, respectiv Israel, aflate într-un conflict istoric
RĂZBOI ÎN ISRAEL
Povestea fraților crescuți în aceeași casă, care reprezintă Palestina, respectiv Israel, aflate într-un conflict istoric

"Nu resimt presiunea lipsei golului, dacă vrei să fii un jucător bun, nu trebuie să resimți presiunea, trebuie să muncești, să aștepți momentul tău să vină. Obiectivul meu este să ajut cât mai mult posibil echipa, nu neapărat să marchez sau să dau assisturi. Dar să ajut așa cum pot, cât mai mult posibil, ca să o luăm de la capăt.

Pentru atacanți nu e plăcut să nu fi marcat de 4 meciuri, pentru nimeni un este. Trebuie să ne păstrăm încrederea la un nivel ridicat și o să vedem ce se va întâmpla. Nu e plăcut să pierzi 4 meciuri la rând, să nu marchezi", a mai spus fotbalistul.

Nu e plăcut să rămâi în zona retrogradării, toată lumea vrea să câștige, să joace bine, să marcheze, va veni și clipa noastră. Suntem aproape, am pierdut câteva meciuri, dar am încredere. Știu că este o legendă Cătălin Hîldan, mi s-a povestit de când am sosit la Dinamo
Hakim Abdallah, atacant Dinamo

1gol în 13 selecții a adunat Hakim la naționala malgașă

Citește și alte știri:

Conflict la Oțelul, cu soția lui Dorinel Munteanu în prim plan: „Vrea să înregistreze sigla pe persoană fizică!” » Reacția părților implicate

Ioan Ovidiu Sabău are o dilemă vizavi de Sepsi și face și o glumă: „Eu l-aș recomanda pe el la națională, dar e mai greu”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează