FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, fără 3 jucători de bază cu Farul! Motivul absențelor + Cum poate arăta primul „11”

Dinamo nu se va putea baza pe Alexandru Răuță și Deian Sorescu la următorul meci // foto: Imago Images +29   FOTO
Dinamo nu se va putea baza pe Alexandru Răuță și Deian Sorescu la următorul meci // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 14:29 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 15:11

Dinamo va încheia luni cel mai slab an din istoria clubului, adversară fiind Farul Constanța. Antrenorul Mircea Rednic (59 de ani) are probleme serioase de efectiv înaintea acestui meci. 

  • Dinamo - Farul se joacă luni, 20 decembrie, de la ora 20:30, live pe GSP.ro. Este ultimul meci al anului din Liga 1. Constănțenii au câștigat clar ultimul meci direct, 3-0.

În perspectiva duelului cu trupa lui Gică Hagi, care a fost întotdeauna un adversar redutabil pentru „câini”, pe alocuri chiar „coșmarul” roș-albilor, Mircea Rednic are din start probleme de efectiv. Trei dintre titularii ultimei etape, dintre care doi fotbaliști esențiali în acest moment pentru Dinamo nu vor fi apți, din cauza cumului de cartonașe. 

Luni se trage linie! Mircea Rednic dă afară masiv de la Dinamo! Începe cu jucătorii aduși de el, doar 3 nume rezistă
DINAMO
Luni se trage linie! Mircea Rednic dă afară masiv de la Dinamo! Începe cu jucătorii aduși de el, doar 3 nume rezistă

Răuță, Sorescu și Radu, suspendați pentru meciul cu Farul!

Răuță și Sorescu au adunat deja câte 7 cartonașe galbene, Andrei Radu a ajuns la 4 avertismente, astfel că vor fi doar spectatori luni seară. În cazul în care vor sosi la meci! Sorescu a fost victima unei umilințe la meciul de la Mioveni, când un suporter l-a dezbrăcat pe golgeterul formației, apoi i-a aruncat, zeflemitor, tricoul în iarbă.

Cum poate arăta Dinamo cu Farul: Eșanu - Gluhakovic, Pinto, Ehmann, Kainourgios - Itu, Espinosa, Carp - Torje, Ivanovski, Bordușanu

Mircea Rednic dă afară masiv de la Dinamo 

În altă ordine de idei, antrenorul Mircea Rednic se pregătește să facă curățenie generală la Dinamo în această iarnă. „Puriul” are de gând să scape de foarte mulți jucători care acum fac parte din lotul său. Nu doar de cei din „grupa B”, acolo sunt trimiși exilații, precum Cosmin Matei, Steliano Filip, Nica, Dudea, Crețu, Moldoveanu, Neicuțescu și Mihaiu.

De fapt, Rednic va începe curățenia chiar cu fotbaliștii aduși de el. Jucătorii sosiți de curând în „Ștefan cel Mare”, cei aduși la solicitarea antrenorului, au o clauză în contract cum că angajamentele pot fi desfăcute unilateral, dacă Dinamo nu va fi satisfăcută de contribuția celor în cauză. Carp, Espinosa și Kainourgios vor continua în „Ștefan cel Mare”.

Mai multe știri despre Dinamo: 

Gestul suporterilor ar putea să o coste scump pe Dinamo: „Riscați cel puțin un milion de euro”

În ultimii 3 ani, Dinamo a transferat 38 de jucători și a vândut doar doi! » Cu ce sumă au ieșit pe minus „câinii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  19 Decembrie 2021, 14:29

da fa fi greu si era oricum chiar daca mai erau si alti jucatori cu experienta. dar experienta iata ca nu a contat la un filip sau matei care joaca nimic. bani poate ar fi fost util sa joace pentru ca este tinar si talentat. ar merita o sansa pentru ca tinerii vor fi baza. categoric ca acest meci va fi pierdut. in cel mai fericit caz sa scoata un meci nul si asta pe fondul jocului prost facut de farul ceea ce este putin probabil. nu este usor sa dai oameni afara dar cind vezi cum si-au batut joc sau au dezinteres apoi cred ca sint titulari pe veci ei nefacind mare lucru atunci este nevoie de shock. sa speram ca lucescu se va tine de cuvint si va trimite tineri de la dinamo kiev la dinamo bucuresti. ucrainienii chiar daca nu au talent joaca altceva pentru ca si constiinta lor este lucrata altcumva. daca ne gindim cum au defilat jandarmii o mai mare rusine sau cel care cadea de pe cal atunci ce sa mai spui de dinamo? tot sportul romanesc este ajuns la ananghie. si industrie si totul este in cadere libera. cit despre constiinta romanul nu are in calcul decit sa plece afara pentru ca nu se mai poate trai cu vinduti cu corupti cu oameni care nu vor decit sa bage bani in afacerile lor uitind ca poporul i-a ales. vai si vai....

iuliu
iuliu  •  18 Decembrie 2021, 13:40

Portar Eseanu ? Daca meciul se joaca pe Dinamo , va lua goluri din suturi trase de la liceul Cantemir .

dvd1
dvd1  •  18 Decembrie 2021, 00:56

care sint aia 3 jucatori de baza? Baza de ce?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează