FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gestul suporterilor ar putea să o coste scump pe Dinamo: „Riscați cel puțin un milion de euro”

Deian Sorescu, dezbrăcat de suporteri // foto: GSP +29   FOTO
Deian Sorescu, dezbrăcat de suporteri // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 11:53 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 18:14

Marcel Pușcaș (61 de ani), președintele de la FCU Craiova, consideră că gestul suporterilor lui Dinamo, care l-au dezbrăcat pe Deian Sorescu (24) de tricou după eșecul cu CS Mioveni, scor 1-2, va costa scump clubul.

Eșecul lui Dinamo de la Mioveni, venit în urma unor goluri primite de „câini” în prelungiri, a culminat cu un incident între suporteri și Deian Sorescu, principalul produs de export al clubului.

Nemulțumiți de randamentul lui Sorescu, fanii l-au dezbrăcat de tricou pe mijlocaș, aruncându-l pe gazon imediat după. 

Vedeta TV care iese din programul socios după incidentul dintre suporteri și Sorescu: „DDB a murit definitiv”
DINAMO
Vedeta TV care iese din programul socios după incidentul dintre suporteri și Sorescu: „DDB a murit definitiv”

Marcel Pușcaș avertizează DDB: „Riscați să pierdeți un milion de euro pentru gestul ăsta”

Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova, crede că scena de la Mioveni va diminua șansele unui transfer al fotbalistului în iarnă. Vara trecută, Sorescu a fost ofertat de mai multe echipe, printre care FCSB, Legia Varșovia și Gaziantep, dar dinamoviștii au respins toate propunerile.

În dialog cu actorul Alexandru Conovaru, membru DDB, Pușcaș a declarat la Pro X că „pentru gestul ăsta riscați foarte mult, cel puțin un milion de euro. Eu, dacă aș fi președinte în Germania, Olanda sau în țara unde vrea Sorescu să meargă și văd o poză din România cu jucătorul dorit de mine dezbrăcat de suporteri, mă gândesc că e penibil jucătorul. Atunci nu dau milionul de euro”. 

@gsp.ro

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de ultrașii lui Dinamo, după 1-2 cu Mioveni. ##dinamo ##deiansorescu ##ultras ##liga1

♬ original sound - batman is hot

1 milion de euroreprezintă suma în schimbul căreia Dinamo era dispusă să renunțe la Sorescu în vara lui 2021

„A fost o reacție la nervi a unor suporteri, nu e prima oară când se întâmplă”, a spus membrul DDB despre incident.

Cum a comentat Deian Sorescu incidentul cu suporterii

„M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli. Îmi găsesc greu cuvintele, nu știu ce să zic. Am încetat să mă mai uit la celelalte meciuri, important este ce facem noi”, a declarat mijlocașul cu 5 meciuri pentru echipa națională a României. 

Citește mai multe știri despre Dinamo și Deian Sorescu:

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Sorescu: „La mine e chestie de moment”

Sorescu, cale liberă spre FCSB? Detaliul care indică o posibilă „trădare” de proporţii între rivale. Impresarul confirmă

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
dvd1
dvd1  •  18 Decembrie 2021, 00:58

care milion?

kensan.gmm
kensan.gmm  •  17 Decembrie 2021, 17:21

Ba baieti, aveti imagini video clare cu faptasii, identificatii si automat interzis la pe toate stadioanele 10 ani plus amenda ! Asa ceva intra la agresiune.

356199731241788
Narcis Chelaru  •  17 Decembrie 2021, 15:28

Sorescu a scos penalty și a marcat. Portarul lui Dinamo este cel care a greșit grav și nimeni nu spune despre asta. În schimb, Sorescu e dezbrăcat de tricou de niște golani din galerie,iar besmeticul ala din poarta, care a ieșit ca un aiurit este bine merci. Interesant mod de a privi situația au cei din galerie.. În locul lui Sorescu, ma accidentam tot restul sezonului. Desi nu sunt suporter Dinamo, mi-a părut foarte rău pt ca au pierdut aseară. Rămân la părerea ca portarul le-a pierdut meciul..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează