FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Sorescu: „La mine e chestie de moment”

Deian Sorescu/ foto: GSP
Deian Sorescu/ foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 12:56 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 15:15

Pus pe „tarabă” de Dinamo, Deian Sorescu pare să nu mai prezinte interes celor de la FCSB. Cel puțin asta reiese din ultimele declarații oferite de Gigi Becali.

Refuzat de „câini” în vară, când a oferit 750.000 de euro pentru fotbalistul de 24 de ani, finanțatorul roș-albaștrilor spune că nu mai e dispus să înainteze o nouă ofertă pe adresa lui Dinamo. Roș-albii solicită un milion de euro pentru Deian.

Sorescu, cale liberă spre FCSB? Detaliul care indică o posibilă „trădare” de proporţii între rivale. Impresarul confirmă
DINAMO
Sorescu, cale liberă spre FCSB? Detaliul care indică o posibilă „trădare” de proporţii între rivale. Impresarul confirmă

Gigi Becali: „La mine e vorba de moment”

„Nu știu ce să zic despre Sorescu. Să le dea Dumnezeu multă sănătate, nu mă mai interesează. Ei să înțeleagă un lucru. La mine e vorba de moment

Asta nu a înțeles nici Iftime de la Botoșani. I-am dat 500.000 pe Chindriș, a refuzat, a spus că vrea să ia mai mult. A spus că vrea 1 milion. Şi l-a dat cu 50.000. Să fe sănătoși”, a declarat Gigi Becali, la Pro X. 

În vara acestui an, Gigi Becali a făcut o ofertă oficială pentru transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Propunerea inițială de 750.000 de euro a fost refuzată, iar Becali nu a mai dorit apoi să ofere un alt preț.

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Sorescu: „La mine e chestie de moment”
Deian Sorescu

Deian Sorescu a semnat cu fraţii Becali

Deian Sorescu (24 de ani) are cale liberă să plece de la Dinamo. Clubul i-a setat prețul - un milion de euro - iar fotbalistul are șanse mari să plece din Ștefan cel Mare în această iarnă.

Golgeterul „câinilor” a mai avut tentative de a pleca de la Dinamo, acestea eșuând însă, fie că a fost vorba de ofertele venite de la FCSB sau Legia Varșovia. Acum, situația lui Sorescu s-ar putea schimba, după ce a semnat cu firma de impresariat unde frații Becali sunt consultanți.

„Da, Sorescu a semnat. Eu cred că a fost bine pentru jucătorii care au semnat cu noi. Toți jucătorii aceștia de au ajuns pe unde au ajuns, cum a ajuns Chivu pe la Inter, pe la Roma, pe la Ajax, Mutu pe la Inter, pe la Juventus. 

Nu știu unde va ajunge Sorescu, acum vom vedea. Acum nu toți jucătorii pot ajunge la echipe pe la care se ajungea înainte”, a declarat Victor Becali în această dimineață, în direct la GSP Live.

Gigi Becali: „Dinamo să transfere jucători din campionat, cum a făcut Rapid”

Vorbind și despre șansele lui Dinamo de a evita retrogradarea, Gigi Becali le-a recomadat șefilor din Ștefan cel Mare să se orienteze către piața internă:

„E foarte greu ca Dinamo să scpape. Toate echipele mici sunt mai bune decât ea. Ei au bătut acum, dar ar fi trebuit să piardă (n.r - 1-0 versus Chindia). Dar dacă se întăresc, să ia jucători cunoscuți, din campionatul nostru, cum a făcut Rapid cu Albu, cu ăla, cu Crepulja, «Mepulja»”, a spus Becali, la Pro X. 

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Sorescu, cale liberă spre FCSB? Detaliul care indică o posibilă „trădare” de proporţii între rivale. Impresarul confirmă

Gigi Becali nu s-a abținut! Tiradă în direct: „Nu-i vreau în play-off, s-ar da la o parte cu CFR Cluj!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
tictictic
tictictic  •  16 Decembrie 2021, 17:00

Daca banii lui Becali nu sunt buni (sute de mii de euro), atunci o sa ia Dinamo lui Muresan si Zavaleanu pe Sorescu fix 50 de mii, adica exact atat cat a luat si Botosaniul lui Iftime pe Chindris! Sau cat va lua UTA pe Miculescu! Deh, ca de fiecare data, prostia si fudulia tzaraneasca tipic romanesti se platesc... Altfel, spor la vanzari de jucatori "in afara" tuturor cluburilor romanesti de fotbal! :)))

laur_gr
laur_gr  •  16 Decembrie 2021, 16:27

FCSB are 2-3 solutii in zona fundas dreapta. Ar fi pacat sa ai 3 jucatori buni pe acelasi post din care 2 sa stea pe bara. Harut e un jucator ok si se pierde stand pe bara. Ce rost are sa vina si Sorescu? Doar daca-l vinde pe Harut ar avea sens.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează