FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RGAPID 3-1

Gigi Becali nu s-a abținut! Tiradă în direct: „Nu-i vreau în play-off, s-ar da la o parte cu CFR Cluj!”

Gigi Becali / Sursă foto: GSP +30   FOTO
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 12:50 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 12:57

La 12 ore de la victoria din derby-ul cu Rapid, 3-1, Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a explicat de ce n-ar vrea să-i vadă pe giuleșteni în play-off.

Nou-promovata Rapid, una dintre marile rivale ale FCSB-ului, a fost aproape să mai producă un rezultat surprinzător, după triumful neașteptat din tur (1-0). Giuleștenii au ținut-o în corzi pe FCSB, roș-albaștrii tranșând partida abia în prelungiri.

Adrian Porumboiu, categoric în disputa Săpunaru - Kovacs: „Ține de civilizație, nu te poți rățoi la el!”
FCSB - RAPID 3-1
Adrian Porumboiu, categoric în disputa Săpunaru - Kovacs: „Ține de civilizație, nu te poți rățoi la el!”

În această dimineață, Gigi Becali a spus cu subiect și predicat că n-o vrea pe Rapid în play-off, temându-se că alb-vișiniii i-ar putea face jocurile campioanei CFR Cluj.

Gigi Becali: „Nu o vrea pe Rapid în play-off”

„(...) N-a fost o revanșă, a fost doar un meci de campionat. De când a revenit din «B», Rapid s-a pus imediat pe picioare, dar nu e încă o rivală. Atunci când va fi pe locurile unu, doi, trei, atunci da, va fi o rivală.

Știți de ce mă tem? N-aș vrea să văd Rapidul în play-off. În ultimele meciuri din play-off, dacă ar juca cu CFR Cluj, s-ar da la o parte”, a spus Becali. 

Patronul de la FCSB l-a luat în vizor pe Cristi Săpunaru, liderul giuleștenilor:

„(...) Săpunaru e fotbalist, l-aș fi luat la națională dacă eram acolo. Dar el e atât de înrărit împotriva FCSB... La Rapid, Săpunaru e capul echipei, el e antrenorul”, a declarat Gigi Becali, în direct la Pro X.

Palmares total FCSB - Rapid

Din 2003 și până acum, deși FCSB a luat mai multe trofee și a performat mai vizibil în Europa, Rapid e singura echipă în fața căreia are palmares negativ în disputele directe din Liga 1.

  • 25 meciuri
  • 7 victorii Rapid
  • 5 victorii FCSB
  • 12 remize
  • 1 meci decis la „masa verde" în favoarea FCSB-ului

Cele mai tari imagini din FCSB - Rapid 3-1

+26 FOTO

Cum stau FCSB și Rapid în clasament

VIDEO Florinel Coman: „Încă n-am ritm, intensitate, dar mă bucur că am revenit”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali n-a avut milă de un titular de la FCSB: „Nu prea mai ai ce căuta în fotbal!”

Gigi Becali are două nemulțumiri față de arbitrajul lui Kovacs din FCSB - Rapid: „Ați mai văzut vreodată așa ceva?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
francescoli1974
francescoli1974  •  16 Decembrie 2021, 18:50

După mintea unora,FCSB este singură,pe sabia ei ,in play off când de fapt nu este așa, alianțele formate în timp cu Botoșani,Farul,Voluntari ,cu tranzacționări de puncte și transferuri de jucători poate îl vor ajuta(sau nu) pe Gigi să ia campionatul,de aceea ar fi mai bine UTA și Rapid in play off.

c23665
c23665  •  16 Decembrie 2021, 18:43
Postat de corectu pe 16 Decembrie 2021, 15:44

Cineva spunea că CFR-ul a dat în tur 3 puncte Rapidului și mai dă 3,pentru a accede(Rapidul) în play-off și a da cele 6 puncte înapoi. Greșit.CFR-ul dă 3 puncte în realitate(pentru că ele se înjumătățesc și primește 6 în play-off.Curată afacere.

Ce mai faci, măi Meme? Tot la carton?!

c23665
c23665  •  16 Decembrie 2021, 18:41

Se cunoaste una din echipele care se va da deoparte din fața CFR-ului, în Play-Off: FCSB! Ca deobicei!! Degeaba se fac manevre pentru calificarea în Play-Off a echipei Nașului, a finului, a fcsb 2 Botoșani și a fcsb 3 Craiova. Aliata CFR-ului este trupa lui Becali!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează