FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali n-a avut milă de un titular de la FCSB: „Nu prea mai ai ce căuta în fotbal!”

Budescu a rezistat pe teren o singură repriză / Sursă foto: Raed Krishan
Budescu a rezistat pe teren o singură repriză / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 11:22 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 11:59

Gigi Becali (63 de ani) e profund dezamăgit de prestația lui Constantin Budescu din derby-ul cu Rapid, câștigat de FCSB cu 3-1.

Titularizat pentru prima oară din noiembrie încoace, Constantin Budescu a rezistat pe teren o singură repriză în disputa de pe Arena Națională. Folosit pe poziția de vârf fals, acesta n-a ieșit prea mult în evidență și nu s-a mai întors de la cabine. În această dimineață, Becali l-a criticat din nou pentru indolență.

Budescu și-a luat la călcâie colegii și suporterii
EDITORIAL
Budescu și-a luat la călcâie colegii și suporterii

Gigi Becali: „Budescu nu mai e Budescu”

„Dacă ai dat o pasă, nu înseamnă nimic. Eu spun adevărul. Budescu nu mai e Budescu. Budescu de aseară a fost altceva, n-a fost Budescu. Oricât de mare talent ar avea, trebuie să ai agerime, să ții de minge. Altfel, nu prea mai ai ce căuta în fotbal. 

Budescu e prietenul meu, o să-i spun și lui. El nu vede? Nu-și dă seama? Nu ai voie să faci așa ceva, ai o problemă! Nu e vorba de salariul lui. Eu trebuie să îi dau salariul pe care-l are, doar spun părerea pe care o am acum despre calitatea lui. Cred că dacă ar juca în altă poziție ar fi mult mai periculos. Aseară, a pierdut o minge la 20 de metri de poarta adversă și am fost la un pas să luăm gol. 

Dar nu vor fi probleme, eu o să mă înțeleg cu Budescu. Dar să vedem ce face Toni Petrea, poate are el o metodă. El decide, nu eu”, a declarat Gigi Becali în această dimineață, la Pro X. 

De fiecare dată când a intrat, Ianis Stoica a rezolvat meciul. A intrat și a dat gol mereu. Dar nu poate fi titular. Noi vrem să câștigăm campionatul. Nu pot juca și Tavi Popescu și Ianis Stoica în același timp, nu poți avea doi copii pe teren

- Gigi Becali, patron FCSB

6a fost nota primită de Budescu în Gazeta de azi

VIDEO Adrian Porumboiu, verdict categoric în disputa Săpunaru - Kovacs: „Ține de civilizație, nu te poți rățoi la el!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO Sorescu, cale liberă spre FCSB? Detaliul care indică o posibilă „trădare” de proporţii între rivale. Impresarul confirmă

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, categoric în disputa Săpunaru - Kovacs: „Ține de civilizație, nu te poți rățoi la el!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
mario78a
mario78a  •  16 Decembrie 2021, 14:28

FCSB adevarata Faci Ce Spune Becali

mosvasile
mosvasile  •  16 Decembrie 2021, 13:49

Are dreptate!Daca Istvan il elimina de la inceput de Sapunaru-cum l-a eliminat si pe Steliano- nu mai era nevoie sa dicteze nici un penalty!Ca prea pute!

csa.regal.spartac
csa.regal.spartac  •  16 Decembrie 2021, 12:58

Mi se pare urat modul in care procedeaza Becali chiar daca ii plateste dar pe de alta parte este vreun jucator dat afara de Becali care a avut vreo cariera stralucita? Singurul de care imi pare rau este Planic

Vezi toate comentariile (9)
Comentează