FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu critică ideea șefilor lui Dinamo: „E total neinspirată! Nu concep așa ceva”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 09:10 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 11:37

Ionel Dănciulescu, fost jucător și oficial la Dinamo, a vorbit despre cel mai nou plan al conducerii: mutarea bazei clubului  la Adunații-Copăceni, în județul Giurgiu. 

Fostul mare atacant este de părere că Dinamo nu ar trebui să își mute baza de antrenament la Săftica.

Cornel Dinu, discurs dur, după înfrângerea lui Dinamo: „Te bate unul adus din restaurantele din Tre Fiori?”
DINAMO - FCU CRAIOVA 1-2
Cornel Dinu, discurs dur, după înfrângerea lui Dinamo: „Te bate unul adus din restaurantele din Tre Fiori?”

Ionel Dănciulescu critică ideea conducerii lui Dinamo

„Eu sper să nu se întâmple lucrul acesta. Identitatea lui Dinamo este în «Ștefan cel Mare» și la Săftica. Așa cunosc eu acest club. 

Mi se pare o idee foarte bine intenționată a oamenilor de acolo, dar e total neinspirată. Dinamo la Adunații Copăceni... N-am nimic cu localitatea sau cu oamenii de acolo, dar nu concep ca Dinamo să plece de la Săftica sau din «Ștefan cel Mare»”, a spus Ionel Dănciulescu pentru ProTV.

Constantin Anghelache: „Primăria Adunații-Copceni s-ar putea număra printre acționarii echipei”

Constantin Anghelache, fost președinte în mai multe rânduri la Dinamo, vorbește, în exclusivitate pentru GSP.ro, despre planul „câinilor”

Problema e următoarea. După modelul lui Gigi Becali, care și el a făcut mai multe încercări și s-a lipit până la urmă de Berceni, există preocuparea de a atrage la Dinamo și alți posibili oameni care doresc să facă asemenea cheltuieli, mai ales că începe construcția stadionului vara aceasta. 

Primarul de acolo, care e dinamovist și pe care-l și cunosc, a găsit de cuviință că ar putea oferi această suprafață de 9 hectare având, zice-se, și acordul consilierilor locali, deși unii care sunt cu opoziția zic: «Ce ne interesează?».

Aceasta s-ar antura, cumva, cu ideea că multă lume dorește să devină acționar al lui Dinamo, în contextul în care, în mod cert acum, cel târziu în august, începe demolarea stadionului. Sunt fondurile aprobate, studiul de fezabilitate e pus la punct. 

Probabil că decizia domnului primar ar fi și un pas înainte pentru momentul când s-ar număra ulterior printre acționarii echipei Dinamo. Nu el, ci primăria Adunații-Copceni, cea care dorește să facă această chestiune în așa fel încât să fie parte din acest club, cu avantajele care ar decurge de aici. 

Personal, am citit cu multe rezerve despre acest lucru și nu sunt sigur că această chestiune va merge până la capăt. Timpul e singurul sfetnic bun, să mai așteptăm două, trei săptămâni și vedem
- Constantin Anghelache

VIDEO Momente tensionate în platoul GSP, despre Gheata de Aur fabricată a lui Cămătaru: „Acum ce-ai vrea să fac eu?! Mă deranjează aceste întrebări!”

Citește și: 

3 lucruri care nu s-au văzut la TV în Dinamo - FCU Craiova: de la ce a pornit altercația în toată regula de pe gazon + mesajele ironice ale galeriilor: „Încă un an în «A» - furat”

Dusan Uhrin, resemnat după eșecul cu Craiova: „99% suntem la baraj! Ne trebuie un miracol”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
creeperno115
creeperno115  •  10 Aprilie 2022, 22:40

Se pare ca ai vizionat doar fotbalul din sate!

dvd1
dvd1  •  10 Aprilie 2022, 20:29

Dinamo o sa se cheme Dinamo Adunatii Copacani si o sa joace in cupa satelor dar si acolo o sa retrogradeze pt ca nici la nivel de sate nu poate face fata

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  10 Aprilie 2022, 14:28

L-am vazut la DIGISPORT1 pe Mureșan-când a precizat ca baza aia de la Adunații Copaceni,va fi o „baza de categorie 2-3,pentru copii și juniori”!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează