FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ahmed Bani, discuții cu alte 3 formații din Liga 1 » Dezvăluirile tatălui: „Plângea când a văzut că pleacă de la Dinamo”

Tatăl lui Ahmed Bani (18 ani) dezvăluie că mijlocașul a plâns în momentul în care a aflat că va fi cedat de Dinamo la FC Voluntari.
Tatăl lui Ahmed Bani (18 ani) dezvăluie că mijlocașul a plâns în momentul în care a aflat că va fi cedat de Dinamo la FC Voluntari.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 18:29 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 20:21

Tatăl lui Ahmed Bani (18 ani) dezvăluie că mijlocașul a plâns în momentul în care a aflat că va fi cedat de Dinamo la FC Voluntari. 

Akram Mustafa, tatăl lui Ahmed, spune mai multe formații din Liga 1 s-au luptat pentru semnătura fiului său. Internaționalul U19 ar prefera să rămână în Ștefan cel Mare, dar să primească mai multe șanse de a-și demonstra calitățile.

Ahmed Bani vrea să joace la Dinamo 

„Eu spun că este bine să rămână, pentru că este dinamovist. Plângea când a văzut că pleacă de acolo. Este la acest club de la 6-7 ani, a crescut acolo şi iubeşte echipa, normal. Dar trebuie să joace. De aceea voia să plece.

Ştiu, e normal, nimeni nu-ţi oferă vreo garanţie şi nici nu ar fi normal aşa ceva. Dar speră să primească mai multe şanse pentru a demonstra că merită să joace. Pentru Dinamo eu am termen de comparaţie cu ceilalţi tineri, cei care au primit mai multe ocazii. Nu e normal să dau nume, copiii nu au nicio implicare, dar asta e realitatea”, a declarat tatăl lui Ahmed Bani, conform Digisport

Ahmed Bani, ofertat de mai multe formații din Liga 1

„Discuţii au fost cu patru echipe. Are 18 ani, este convocat la U19, nu e nimic surprinzător. Au fost discuţii cu Astra, Voluntari, CFR şi Botoşani. El este în ultimul an la liceu, trebuie să dea Bacalaureatul şi apoi să intre la facultate, iar trecerea la Voluntari nu l-ar fi bulversat. În plus, poate că Bogdan Andone îi oferea mai multe şanse să joace”, a concluzionat Akram Mustafa.

VIDEO. Ricardo Grigore, declarații la reunirea dinamoviștilor: „Suporterii au spus că sunt alături de noi. Încă trebuie să avem speranțe!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Ante Puljic a răbufnit la adresa conducerii lui Dinamo: „Știe cineva că Nemec evoluează cu două coaste rupte, că Anton joacă doar cu injecții și Grigore are probleme cu glezna? Faceți rost de bani!”

Sergiu Hanca, deznădăjduit după discuțiile cu foștii colegi de la Dinamo: „Făceam caterincă, dar nu vor mai juca deloc. Faliment!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  04 Ianuarie 2021, 22:37

Sa plece in liga 2 daca vrea sa joace mereu

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  04 Ianuarie 2021, 21:26

o sa joace cand are valoare ....momentan este un jucator pt regula huli 14 - 21

Vezi toate comentariile (2)
Comentează