FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Aleix Garcia, vacanță în Spania în echipamentul altei echipe! Ce se întâmplă cu mijlocașul lui Dinamo

Aleix Garcia, 23 de ani, a fost piesa de rezistență a lui Dinamo în perioada de transferuri din vară/toamnă, însă spaniolul care s-a despărțit în iulie anul trecut de Manchester City nu a fost boom-ul așteptat de „câini”. +10   FOTO
Aleix Garcia, 23 de ani, a fost piesa de rezistență a lui Dinamo în perioada de transferuri din vară/toamnă, însă spaniolul care s-a despărțit în iulie anul trecut de Manchester City nu a fost boom-ul așteptat de „câini”.

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 17:14 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 19:39

Aleix Garcia, 23 de ani, a fost piesa de rezistență a lui Dinamo în perioada de transferuri din vară/toamnă, însă spaniolul care s-a despărțit în iulie anul trecut de Manchester City nu a fost boom-ul așteptat de „câini”.

Mijlocașul a plecat din București înainte de Sărbători și nu are de gând să se întoarcă prea curând, chiar dacă mai are contract cu roș-albii. Cel puțin până în momentul în care fotbalistul pe care „cetățenii” au plătit 5 milioane de euro în vara 2015 nu-și va încasa o parte dintre salariile restante. În ciuda prieteniei dintre reprezentanții lui Garcia, printre care fratele lui Pep Guardiola, Pere Guardiola, și Pablo Cortacero și Rufo Collado.

Aleix Garcia, departe de Dinamo. Unii îl înțeleg, alții îl înjură

În acest week-end, aflat pe coasta de est a Spaniei, la Ulldecona, Aleix și prietenii săi au fost și ei surprinși de ninsoarea teribilă ce a înfricoșat o bună parte a peninsulei iberice. Garcia a publicat diverse fotografii pe rețelele de socializare, iar în ele jucătorul apare tot în echipamentul lui Manchester City. Așa cum s-a întâmplat și cu ocazia Sărbătorilor, când s-a pregătit de unul singur la sală.

FOTO Aleix Garcia, vacanță în Spania în echipamentul altei echipe! Ce se întâmplă cu mijlocașul lui Dinamo


În comentariile care au început să curgă pe Instagram, la fotografia actualului dinamovist, fanii lui City îl apreciază în continuare, în timp ce suporterii "câinilor" s-au împărțit: unii îl critică pentru faptul că nu a venit încă la antrenamente, alții îi înțeleg situația, neplătit fiind.

Prăpădul alb în Spania

O puternică furtună de zăpadă a afectat o bună parte din Spania, una dintre cele mai feroce ninsori din ultimele decenii, iar două persoane au murit în Spania, a informat Reuters. Aeroportul din Madrid a fost închis vineri seara, iar persoane pe schiuri puteau fi zărite pe Gran Via, în mod normal una dintre cele mai aglomerate străzi din capitală. Madridul e sub alertă roșie, în aceeași situație fiind alte patru regiuni ale țării.

„Să evităm călătoriile şi să urmăm indicaţiile serviciilor de urgenţă", a recomandat pe Twitter premierul Pedro Sanchez. "Să fim extrem de atenţi cu furtuna Filomena", a adăugat oficialul. Aeroportul Barajas din Madrid va continua să rămână închis pe parcursul zilei de sâmbătă. 

Cel puţin 50 de zboruri către Madrid, Malaga, Tenerife şi Ceuta, un teritoriu spaniol din Africa de Nord, au fost anulate, a indicat Aena, autoritatea care administrează aeroporturile din Spania.

FOTO Aleix Garcia, vacanță în Spania în echipamentul altei echipe! Ce se întâmplă cu mijlocașul lui Dinamo

8 meciuria adunat Aleix Garcia la Dinamo, în sezonul de toamnă

89%a fost acuratețea paselor oferite de Garcia în tricoul "câinilor", fiind cel mai bun la acest capitol

30%a fost procentul driblingurilor reușite de Garcia

VIDEO. Dinamo începe anul 2021 contra lui Hermannstadt, dar fără Garcia

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. Probleme pentru singurul transfer al „câinilor”: motivul pentru care Andrei Blejdea nu se poate antrena alături de colegi

Dezvăluiri halucinante din viesparul de la Dinamo: au sărit jucătorii să-l bată pe Șerdean? Prunea a izbucnit: „Cum să nu te urci pe pereți?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
creeperno
creeperno  •  09 Ianuarie 2021, 22:37

Stai linistit garcia ca luni intra banii

unudoi3
unudoi3  •  09 Ianuarie 2021, 22:29
Postat de samertx pe 09 Ianuarie 2021, 20:43

Zi-mi unde intru pe activ, ultimul comentariu este de acum 8 zile dacă cobori pe pagină. Are un nume, bănuiesc, aveți mai multe topicuri deschise, metre. Putei să-mi faci o hartă până la prințesa Valentina și era mai simplu. :)) Mă urcam pe cal și-i dădeam bice! :))

greu la oras metre ,cand ajungi prazar sadea din pocioloaga ta la Bucale!:))

unudoi3
unudoi3  •  09 Ianuarie 2021, 22:25

gata ,nici asta nu e bun ,a avut nesimtirea sa plece si sa-si ceara banii ! ce om ...:))

Vezi toate comentariile (45)
Comentează