FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // ANALIZĂ Lăsați-i să se pregătească de play-off! „Câinii” n-au mai fost în top 6 de 18 luni și sunt gata pentru un nou sezon de suferință

Articol de , - Publicat luni, 16 decembrie 2019 11:09

Dinamo n-a mai ocupat o poziție de top 6 de un an și aproape 4 luni și, în ciuda optimismului afișat de Dusan Uhrin, echipa se pregătește de al treilea sezon la rând în play-out. 

Sloganul „Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League!” s-a transformat în ultimii ani în „Luptăm să ajungem în play-off”. 

Roș-albii sunt groggy după eșecurile cu Hermannstadt (2-4) și cu Sepsi (1-2), înfrângeri cu Eugen Neagoe, antrenor care era să moară pe banca de rezerve din cauza presiunii exercitate asupra lui la începutul mandatului său la Dinamo, și cu Leo Grozavu, tehnician chemat de două ori la București să semneze cu echipa, dar ținut prin lobby-ul hotelului. Play-off-ul a devenit o fata morgană pentru „câini”.  

Era luna concediilor, în 2018 

Ceea ce este realitate e că Dinamo nu a ocupat niciun moment o poziție de top 6 în actuala ediție. Și riscă să prindă play-out-ul pentru a treia oară la rând. Acum, cu 5 etape înainte de finalul sezonului regulat, e la 5 puncte de play-off. 

Ultima dată când echipa din Ștefan cel Mare a ocupat o poziție de play-off a fost abia în etapa a 6-a a sezonului regulat din ediția 2018/2019. Adică pe 25 august 2018, după victoria cu Hermannstadt (2-1).

 Au rămas de atunci Dan Nistor și Mihai Popescu, titulari și acum, Deian Sorescu și Denis Ciobotariu nu mai sunt rezerve, au urcat în primul „11”, iar Daniel Popa e rezervă. 

Uhrin îi amenință pe jucători!

Dusan Uhrin a declarat că el vrea să continue și în 2020 în Ștefan cel Mare, indiferent de play-off, de play-out.

Cehul a precizat vizavi de viitorul apropiat al echipei: „Nu știu ce șanse mai sunt să fim în play-off, depindem de alte rezultate. Oricum, șansele sunt mai mici, mai rele decât înaintea partidei cu Sepsi. Eu rămân un optimist incurabil. Vorbesc cu jucătorii, sper, vreau să nu mai repetăm greșelile. 

Cred că au și o problemă mentală, unii ar trebui să fie mai puternici. Credeți că eu nu aș vrea să fie mai puternici? Eu vreau să-i ajut să crească, dar ce să mai fac? E clar că nu suntem într-o poziție bună, dar trebuie să luptăm. Dacă nu vor reuși, OK, nu vor mai fi la Dinamo. La antrenamente, se face corect. La meciuri, nu mai e așa. Nu pot vorbi acum de plecări”. 

DINAMO // ANALIZĂ Lăsați-i să se pregătească de play-off! „Câinii” n-au mai fost în top 6 de 18 luni și sunt gata pentru un nou sezon de suferință

9este locul pe care roș-albii au terminat sezonul precedent, cel mai slab din istoria de șapte decenii a grupării

5 etapemai are de disputat Dinamo în sezonul regulat: FC Botoșani (d), Astra (a), Voluntari (d), FCSB (a) și Gaz Metan (d)

8 punctea obținut Dinamo în turul campionatului, din 15 posibile, cu cele 5 adversare cu care mai are de jucat până la finalul sezonului regulat

Conferință Dinamo - Sepsi 1-2: 

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Cornel Dinu, rechizitoriu dur: „Nistor să vorbească mai rar” + „Uhrin e o victimă colaterală”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
parpalache
parpalache  •  16 Decembrie 2019, 21:16
Postat de Robert Ivan pe 16 Decembrie 2019, 17:47

Ce sa faci cu Corbu ,M. Popescu si cu Filip doar spectatori sau jaloane in aparare.

Corbu e fundas dreapta!Dar joaca pe stanga-ca sa-i faca loc tanarului Ciobi-necesar pentru U21 si-datorita gabaritului-un fundas de viitor,gen Nedelcearu!Iar pe la Corbu-si Sorescu- se poarta cele mai percutante actiuni de atac ale lui Dinamo-atatea cate sunt ele!Culmea,din deschiderile lui...Mihai Popescu,vinovatul de serviciu!Relevant in acest sens este si comentariul lui Gigi Multescu din studioul GIGI SPORT1:Dupa meciul cu Sepsi,fostul antrenor Gigi Multescu-fiind invitat sa comenteze fazele din care a primit Dinamo golurile-zicea foarte competent ca vinovat este...ati ghicit...Mihai Popescu,pentru ca i-a permis sa centreze jucatorului de la Sepsi!Cu toate ca jucatorul pe care ni-l arata el cu degetul avea nr...4!Cata mai numarul 4 pe spate!Adica era...Filip!Si cu toate ca Karanovici a dat golurile din zona lui...Puljici!

318812238881711
Marco Marco Popa  •  16 Decembrie 2019, 20:02
Postat de Robert Ivan pe 16 Decembrie 2019, 17:47

Ce sa faci cu Corbu ,M. Popescu si cu Filip doar spectatori sau jaloane in aparare.

Jalonul principal, teapa nr 1 , este ciobotariu... ma minunez cum poate juca in liga 1 asa petarda, nu e in stare sa puna un stop, sa dea o pasa corect, un dribling e deja vis... ce cauta petarda asta in liga 1 ???

581534618615543
Robert Ivan  •  16 Decembrie 2019, 17:47

Ce sa faci cu Corbu ,M. Popescu si cu Filip doar spectatori sau jaloane in aparare.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează