FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un membru marcant DDB a fost numit într-o funcție importantă » Are salariu de fotbalist

Program DDB - Peluza Cătălin Hîldan
Program DDB - Peluza Cătălin Hîldan

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 14:19 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 14:27

Andrei Gerea, 52 de ani, fost ministrul al Economie și ulterior al Energiei în Guvernele Ponta, a lăsat pentru o perioadă deoparte implicarea la Dinamo și DDB, el fiind numit recent director general al societății „Crucea Wind Farm”, parc eolian preluat de Hidroelectrica de la grupul german Steag, potrivit informaţiilor profit.ro.

„Consiliul de Administraţie al societăţii Crucea Wind Farm, operatorul parcului eolian Crucea Nord din Dobrogea preluat recent integral de către compania de stat Hidroelectrica, de la grupul german Steag, l-a numit în funcţia de director general pe Andrei Gerea, fost ministru al Economiei în Guvernul Ponta 2 (5 luni) şi al Energiei şi IMM-urilor în Cabinetul Ponta 4 (11 luni), în acest ultim mandat ministerial avându-l ca subaltern pe actualul director general al Hidroelectrica, Bogdan Badea, care ocupa atunci funcţia de secretar de stat”, au notat cei de la sursa citată.

Andrei Gerea, director general cu salariu de fotbalist

Gerea a fost numit în funcţia de director general al producătorului de energie eoliană pe o perioadă de 4 luni, existând apoi posibilitate de prelungire până la 6 luni. Va avea salariu mai bun decât mulți fotbaliști la Dinamo! Conform sursei citate, suma s-ar putea ridica la circa 40.000 lei brut, respectiv 24.000 lei net (aproximativ 4.900 euro pe lună).

Până în decembrie anul trecut, Andrei Gerea a fost deputat de Argeș, începând din 2004, cu pauze pentru mandatele ministeriale menţionate. A evoluat în cadrul mai multor partide. A început la PNL (2004-2014), după care s-a transferat la ALDE, formaţiunea politică înfiinţată de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi de fostul vicepreşedinte ANAF, ministru de Finanţe şi al Economiei Daniel Chiţoiu. Pentru ultimul mandat de deputat, a fost ales pe listele ALDE în 2016.

Andrei Gerea a fost în partidul lui Victor Ponta

„Liber de contract” în 2019, după care a trecut la grupul partidului Pro România al lui Victor Ponta, s-a întors apoi în grupul ALDE, după care a redevenit neafiliat, sfârşind în cele din urmă ca membru în grupul parlamentar PSD. Pe de altă parte, în vara anului trecut, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal), din partea căruia a şi candidat pentru postul de primar al Sectorului 1 al Capitalei.

Membrii CA-ului Crucea Wind Farm au fost numiţi de asemenea recent în funcţii de către directoratul Hidroelectrica. Preşedinte este conducătorul Serviciului de Management Energetic al Hidroelectrica, Iulian Tudor, iar membri - Gheorghe Daniel Saviuc, economist la două firme controlate de şeful Serviciului de Informaţii Externe (SIE), Gabriel Vlase, şi avocatul Tudor Octavian Pop, numit anul trecut şef de birou la Biroul Comercial din cadrul Departamentului Juridic al Hidroelectrica.

VIDEO. Contre între Adrian Florea și Andrei Gerea, membru DDB: „Transparența este punctul nostru forte. Vom avea curând alegeri”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo anunță un proiect unicat în România, asemănător cu producțiile Netflix „Boca Juniors Confidential” și „Sunderland 'Til I Die”: „Un proiect de foarte mare anvergură”

O legendă a lui Dinamo vrea să iasă din conducerea DDB: „Ce să caut acolo? Să mă scoată! De un an nu m-a căutat nimeni”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
878277948903640
Ionutz Iriciuc  •  23 Aprilie 2021, 17:12

Nu mai e loc de rahații ăștia de Elias și Tararache! Cine a ajuns să decidă pentru Dinamo, Doamne ferește! Și ne mai plângem că am ajuns în halul ăsta!

rocky5
rocky5  •  23 Aprilie 2021, 16:48
Postat de chronic pe 23 Aprilie 2021, 14:42

deci mizeria asta trebuie sa dispara cat mai curand

Să dispară împreună cu mizeria ciobanului pușcăriaș! Fotbalul ar fi mai curat!

1017387414979881
Dragan Ionel  •  23 Aprilie 2021, 16:21

Apv-istii din sindicacatul lui dogaru au facut protocol cu psd : voturi pt pensii uriase

Vezi toate comentariile (7)
Comentează