FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

O legendă a lui Dinamo vrea să iasă din conducerea DDB: „Ce să caut acolo? Să mă scoată! De un an nu m-a căutat nimeni”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 20:35 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 20:47

Claudiu Vaișcovici (58 de ani), fost jucător emblematic pentru Dinamo, spune că nu vrea să mai facă parte din programul „Doar Dinamo București”.

După ce Dănuț Lupu a criticat modul în care se iau deciziile la Dinamo și a spus că fanii trebuie să numească un conducător la club, fanii din programul DDB primesc o veste proastă. Membru în board-ul DDB încă de la înființare, Vaișcovici le cere suporterilor să-l scoată din conducere, având în vedere că acesta nu a fost consultat și nici nu a votat vreo decizie luată de DDB. 

Claudiu Vaișcovici: „De un an nu m-a căutat nimeni din DDB”

„Cam de un an nu m-a mai sunat nimeni, nu m-a chemat, nu m-a mai invitat! Am fost și eu acolo, pentru impresie, la început, vreun an de zile. Am mers prin țară la unele lansări, prezentări. Alții și-au luat dreptul ăsta de a hotărî, de a vorbi. Nu am dat niciodată vreun vot, nu am fost activ.

Să mă scoată de acolo! ce să caut eu? O să-i rog să mă scoată. Nu am nimic cu ei. Din contră, băieții merită laude pentru tot ce au făcut. Nu vreau să-i atac, să fac polemică. Dar dacă nu am fost întrebat niciodată, nu am votat vreo decizie, de ce să primesc și eu laude pentru munca lor? 

Sau invers, dacă se întâmplă ceva, nu merge treaba, de ce să mă înjure pe mine lumea și să creadă că am făcut și eu parte din chestia asta? E simplu. Le urez tot binele din lume, dar să mă scoată!”, a spus Vaișcovici pentru Playsport.

VIDEO Florin Bratu: „La Dinamo lipsește furia”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Critici vehemente la adresa lui Dănciulescu: „Ce să mai caute la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

EXCLUSIV Întăriri pentru Dinamo! Jucătorul a trecut cu brio de vizita medicală, dar nu pune presiune pe conducerea clubului: „Trebuie să fie liniște la echipă”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
514091889218839
Mihai Buzea  •  23 Aprilie 2021, 12:12

RESPECT CLAUDIU!!!!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  23 Aprilie 2021, 08:03
Postat de goggu.mecanicul pe 22 Aprilie 2021, 23:54

Cine crede ca toti aia din boardu ddb (15,00 de mebrii) au vreo putere de decizie in organigrama si viata clubului ,se insala amarnic, pe langa cotizari trebuie platite si trase pe dreapta si grosu lui Elias sau Tararache.

A ajuns deja o obsesie zilnica printre dinamovisti asta cu Elyass, Nicu Tararache si Mario Nicolae. Chiar si fecesebistii stiu ei de Elyass si Tararache. Cum si de unde, nu stie nimeni. Eu nu-i cunosc personal, desi merg pe Dinamo din 94. Dar am vorbit de-a lungul timpului cu minim 10-15 suporteri care-l stiu personal pe Elyass si unul n-a avut o vorba urata despre el. Unul! Si nu erau sefii lui de brigazi sau asociati cu el.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  22 Aprilie 2021, 23:55
Postat de goggu.mecanicul pe 22 Aprilie 2021, 23:54

Cine crede ca toti aia din boardu ddb (15,00 de mebrii) au vreo putere de decizie in organigrama si viata clubului ,se insala amarnic, pe langa cotizari trebuie platite si trase pe dreapta si grosu lui Elias sau Tararache.

15.000 scuzati

Vezi toate comentariile (7)
Comentează