FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Critici vehemente la adresa lui Dănciulescu: „Ce să mai caute la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 20:08 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 20:38

Prezent la GSP LIVE, Ionuț Chirilă a vorbit în termeni dur de situația de la Dinamo și a criticat deciziile luate.

Fostul antrenor al juniorilor lui Dinamo a criticat numirea lui Dusan Uhrin pe banca echipei roș-albe și spune că nu este de acord cu revenirea lui Ionel Dănciulescu la Dinamo, așa cum și-ar dori antrenorul ceh.

Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo?”

„E haos managerial la Dinamo, la nivel administrativ și nivelul managementului tehnic. Dinamo e o echipă a cărei conducere nu poate s-o ridice. 

Uhrin, în loc să-și vadă de construcția atacurilor poziționale în condiții de adversitate și spații mici, se ocupă de numirea de conducători. E noaptea minții! Nu el decide treaba asta. Nu Uhrin îl numește sau nu-l numește pe Dănciulescu.

Dănciulescu a fost la Dinamo vreo 7-8 ani. Care sunt rezultatele lui la Dinamo? Pe ce criterii a fost numit? Pe românisme d-astea că a fost dinamovist? Păi, a fost și stelist. S-a bătut cu pumnul în piept că a fost stelist. Ce a fost mai mult, dinamovist sau stelist? Ce legendă a lui Dinamo e? Care sunt performanțele lui în calitate de conducător?

Dacă nu poți face performanță, te retragi! El s-a mai retras, dar s-a întors de 6 ori înapoi. Dănciulescu face parte și trebuie să răspundă pentru haosul managerial și administrativ de la Dinamo! E parte din dezastrul din ultimii ani. Dacă simți că nu poți face ceva, trebuie să ai demnitate și mândrie și pleci! Noi avem românismele astea, punem oameni în funcție pe criterii sentimentale, nu pe criterii de performanță! 

El spune că sunt competenți ca președinți oameni care au băgat vreo trei echipe în faliment. E un haos total. Uhrin îl aduce pe Dănciulescu, Dănciulescu îl aduce pe Dinu Gheorghe... E un circ la Dinamo! 

Îmi e milă de suporteri, pentru că nu știu că se îngropă pe zi ce trece! Pe ce criterii a fost numit Uhrin la Dinamo? Să vedem când va face un punct... La Dinamo nu e niciun proiect! E în metastază!”, a spus Chirilă la GSP LIVE.

VIDEO Florin Bratu, despre jucătorii lui Dinamo: „La Dinamo lipsește furia”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Veste bună pentru Dinamo » Un titular s-a refăcut și ar putea juca cu Gaz Metan

EXCLUSIV Întăriri pentru Dinamo! Jucătorul a trecut cu brio de vizita medicală, dar nu pune presiune pe conducerea clubului: „Trebuie să fie liniște la echipă”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (35)
vomitat
vomitat  •  23 Aprilie 2021, 14:07

Aici cam are dreptate...danciulescu la dinamo si la tv tota ziua....si dinamo e la retrogradare de 2 ani, plus alti ani vai de ei.....e ciuca batailor si pe teren si batai de joc...asa jos niciodata....As zice ca si danciulescu nu e asa imaculat. El si acum la tv zice ca intelege situatia si ca dinamo isi revine etc...dar asta a zis si anii trecuti etc...si nu raspunde.

4469198289774181
Marius Ilie  •  23 Aprilie 2021, 11:45

Chirilă asta critică tot si se autopropune peste tot.

darius10
darius10  •  23 Aprilie 2021, 10:08
Postat de calinescu_ pe 22 Aprilie 2021, 21:11

Are dreptate Chirila ...!!! Danciulescu , Bratu sau Prunea pot fi pusi alaturi de Contra ca coautori ai dezastrului actual ...!!!

Esti cam prost

Vezi toate comentariile (35)
Comentează