FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Când anunță Dinamo noul atacant + a apărut o nouă problemă: un om de bază s-ar putea retrage încă de acum!

Gabriel Moura, în roșu, s-a accidentat serios cu Dinamo // sursă foto: Raed Krishan, GSP
Gabriel Moura, în roșu, s-a accidentat serios cu Dinamo // sursă foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 21:49 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 13:08

Andrei Nicolescu, administrator special și acționar la Dinamo prin intermediul Red&White, spune că formația alb-roșie va anunța transferul unui atacant la începutul săptămânii viitoare.

Dinamo s-a întărit pe mai multe poziții în acest mercato, a adus un portar, un stoper, trei mijlocași centrali și o extremă, dar nu se oprește aici. „Câinii” caută să închidă campania de transferuri cu aducerea unui atacant, poziție unde au numai două soluții, pe Hakim Abdallah și Goncalo Gregorio.

Zăvăleanu, întrebat direct: „Își asumă acționarii să o ia de la capăt dacă Dinamo retrogradează?”
DINAMO
Zăvăleanu, întrebat direct: „Își asumă acționarii să o ia de la capăt dacă Dinamo retrogradează?”

Andrei Nicolescu, despre transferul unui atacant: „Sper să reluăm piste destul de importante”

„Ne dorim un atacant care să aibă impact asupra noastră, să nu aibă nevoie de timp de adaptare. Am avut două ținte pe care le știți și care erau extraordinare, de impact în echipă, dar nu am reușit, probabil au fost prea sus pentru momentul în care este echipa Dinamo acum, dar nu era anormal să fi venit. Nu am reușit, dar ne reorientăm.

Știm că suntem sub presiune pe tema asta, probabil luni-marți [preconizez că vom anunța]. Un atacant este foarte, foarte important.

Sper ca după ora 12 noaptea să reluăm niște piste destul de importante, depinde ce se întâmplă în campionatele mai importante, de unde jucători cu o cotă așteaptă oferte”, a transmis Nicolescu la Radio Dinamo 1948.

Atacanții foarte buni pe care vrem să-i aducem nu vor să vină. Nu cred că este o problemă de bani, ci mai degrabă o problemă de loc al echipei în acest moment. Din punctul meu de vedere, ofertele salariale făcute jucătorilor sunt foarte bune. În ciuda eforturilor, jucătorii de calibru nu vor să vină.

- Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, la „Fotbal Club”, pe DigiSport

Probleme cu Gabriel Moura. Vine și un fundaș dreapta?

La nevoie, Dinamo s-ar putea orienta și către un fundaș dreapta, având în vedere accidentarea veteranului Gabriel Moura (35 de ani). Brazilianul s-a accidentat la genunchi contra lui Rapid, ințial s-a crezut că nu este vorba despre o problemă gravă, dar testele ulterioare au arătat că e vorba de ceva serios.

Brazilianul așteaptă să efectueze analize suplimentare pentru a afla cât va sta departe de teren. În cel mai rău caz ar fi vorba despre o problemă care să-l țină pe bară luni bune, ceea ce ar fi sinonim cu retragerea din activitate!

„E vorba și de o posibilă accidentare de lungă durată a lui Gabi [Moura], în funcție de asta vom lua o decizie.

La plecări am închis. Pentru Gregorio nu am avut nicio ofertă oficială”, a mai spus Nicolescu.

În locul lui Ghezali, în dreapta, avem o opțiune foarte bună cu Milanov, mai e și Costin, sunt suficiente argumente pentru poziția aceea. Nu eu decid, Mister își va spune părerea. 

- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri

Răzvan Zăvăleanu a anunțat în această seară că Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri, dispusă miercuri, ca urmare a rezilierii contractului mijlocașului Iulian Roșu.

„Interdicția a fost ridicată. Oricum, eu nu știu cum a fost dictată. Lucrurile sunt foarte simple. Jucătorul a solicitat niște bani și eliberarea de contract. S-a respins cererea de a primi bani, dar Dinamo a fost sancționată. Aș fi văzut dacă eram puși să plătim niște bani și sancționați. Dar dacă ni s-a dat dreptate pe partea financiară...

Dinamo nu a desfăcut contractul jucătorului, ci jucătorul a desfăcut contractul și nu s-a mai prezentat la antrenament. Iar Dinamo a fost sancționată. Pentru mine e inexplicabilă situația. Aștept cu interes să văd hotărârea Comisiei.

Mă întreb cum a avut loc ridicarea interdicției. Eu nu am amănunte, nu știu cum s-a ridicat interdicția. Noi am discutat azi să avem o reacție. Nu știu prin ce minune s-a suspendat interdicția până la judecarea apelului nostru”, a afirmat Zăvăleanu la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Tot despre Dinamo:

Andrei Nicolescu se revoltă în cazul „Iulian Roșu”: „Vom ajunge ca fotbaliștii să aibă numai drepturi, nu și obligații!”
DINAMO
Andrei Nicolescu se revoltă în cazul „Iulian Roșu”: „Vom ajunge ca fotbaliștii să aibă numai drepturi, nu și obligații!”
Nume mari, nume mici, toți refuză Dinamo! Fostul vârf al lui Juventus Torino a spus „pas”, iar altul a preferat să continue în Suedia
DINAMO
Nume mari, nume mici, toți refuză Dinamo! Fostul vârf al lui Juventus Torino a spus „pas”, iar altul a preferat să continue în Suedia

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
calinescu_
calinescu_  •  02 Februarie 2024, 06:57

Decat mult si fara rost mai bine putin si ***. Acum e prea tarziu sa plece NICOLESCU...!!! A distrus tot ce a mai ramas din DINAMO...!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Trotsky
Trotsky  •  02 Februarie 2024, 00:54

Fake news, nicio operatie, v-a dat tzeapa muresanu

FlashGordon
FlashGordon  •  02 Februarie 2024, 00:29

ce atacant viseaza asta ca vine la vitan barzesti? singurul lucru care vine este falimentul la vitan barzesti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează