FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Nicolescu se revoltă în cazul „Iulian Roșu”: „Vom ajunge ca fotbaliștii să aibă numai drepturi, nu și obligații!”

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 19:58 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 17:49

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a explicat de ce nu s-a ajuns la un acord cu mijlocașul Iulian Roșu (29 de ani) pentru rezilierea contractului. 

Dinamo a avut partea de câteva ore complicate. Miercuri, clubul a fost anunțat că a primit interdicție la transferuri pentru rezilierea unilaterală a contractului lui Roșu. Înainte ca Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, să anunțe că interdicția a fost ridicată, Nicolescu a explicat ce s-a întâmplat între Dinamo și mijlocaș.

Abdallah e pregătit să facă orice pentru Dinamo: „Pot să joc și fundaș dacă e nevoie”
DINAMO
Abdallah e pregătit să facă orice pentru Dinamo: „Pot să joc și fundaș dacă e nevoie”

Andrei Nicolescu explică ce s-a întâmplat între Dinamo și Iulian Roșu

„O să trag acum un semnal de alarmă, probabil specialiștii din fotbalul românesc o să spună că nu trebuia făcută asta, dar vorbim peste câțiva ani. Dacă tendința asta va continua, vom ajunge să se interpreteze regulamentul privind statutul jucătorilor doar în sensul în care fotbaliștii au numai drepturi, nu și obligații. 

Cu toată lumea s-a ajuns la o înțelegere, dar Iulian a cerut banii inclusiv pe un contract viitor. Fiecare face ce crede că e mai bine”, a spus Andrei Nicolescu la Radio Dinamo. 

Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri 

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a dezvăluit că echipa alb-roșie a scăpat de interdicția la transferuri, dar nu înțelege de ce. 

„Interdicția a fost ridicată de câteva minute. Oricum, eu nu știu cum a fost dictată. Lucrurile sunt foarte simple. Jucătorul a solicitat niște bani și eliberarea de contract. S-a respins cererea de a primit bani, dar Dinamo a fost sancționată. 

Aș fi văzut dacă eram puși să plătim niște bani și sancționați. Dar dacă ni s-a dat dreptate pe partea financiară...  Dinamo nu a desfăcut contractul jucătorului, ci jucătorul a desfăcut contractul. 

Și nu s-a mai prezentat la antrenament. Și Dinamo a fost sancționată. Pentru mine e inexplicabilă situația. Aștept cu interes să văd hotărârea Comisiei.  Mă întreb și cum a avut loc azi ridicarea interdicției. Eu nu am amănunte, nu știu cum s-a ridicat interdicția. Noi am discutat azi despre o reacție. Nu știu prin ce minune s-a suspendat interdicția până la judecarea apelului nostru”, a spus Răzvan Zăvăleanu în emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport

VIDEO Željko Kopić, conferință de presă înaintea partidei cu FCU Craiova: „Trebuie să luptăm!”

Citește și:

Nume mari, nume mici, toți refuză Dinamo! Fostul vârf al lui Juventus Torino a spus „pas”, iar altul a preferat să continue în Suedia
DINAMO
Nume mari, nume mici, toți refuză Dinamo! Fostul vârf al lui Juventus Torino a spus „pas”, iar altul a preferat să continue în Suedia
Dinamo, fără 3 jucători cu FCU Craiova » Anunțul lui Zeljko Kopic
DINAMO
Dinamo, fără 3 jucători cu FCU Craiova » Anunțul lui Zeljko Kopic

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  02 Februarie 2024, 23:41
Postat de istet10 pe 02 Februarie 2024, 15:17

Alt *** care se baga in seama.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  02 Februarie 2024, 15:17
Postat de allez.les.rouges pe 02 Februarie 2024, 08:11

Seamănă mult cu Gigi Becali!

Alt *** care se baga in seama.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  02 Februarie 2024, 14:07
Postat de aspida pe 02 Februarie 2024, 09:01

Ai dreptate, Istet, de unde mai gaseste fotbalul romanesc frumusete ca Mimi !? Mai e si Mache ala, specialist in manarit... Frumosi oameni !!!

Ai si tu dreptate. Dar nu la frumusete ma refeream. Asta vad ca nu ai reusit sa intelegi.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează