FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Pentru ce, Andrei?” » Mesajul lui Nicolescu, la fix un an după ce Red&White a cumpărat Dinamo: „Priviți acest video!”

Bucuria dinamoviștilor la finalul meciului cu Oțelul // foto: GSP +40   FOTO
Bucuria dinamoviștilor la finalul meciului cu Oțelul // foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 13:00 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 13:22

Andrei Nicolescu, administrator special și acționar la Dinamo, a publicat un mesaj în urma victoriei cu Oțelul, 3-1, succes venit în preajma împlinirii unui an de când Red&White a preluat pachetul majoritar de acțiuni la club.

Pe 24 februarie 2023 a devenit oficial că societatea Red&White, înființată de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, a preluat pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo, 80,7758% din totalul acestora.

De atunci, Dinamo a revenit în prima ligă, însă a traversat o perioadă foarte delicată în elita fotbalului românesc, regăsindu-se pentru o bună bucată de timp în subsolul clasamentului.

Ce mutare! Florin Costea, prezentat oficial în Superligă: „Bine ai venit!”
PREZENTARE
Ce mutare! Florin Costea, prezentat oficial în Superligă: „Bine ai venit!”

Mesajul lui Nicolescu, la fix un an după ce Red&White a cumpărat Dinamo: „Pentru ce, Andrei?”

Lucrurile au început să arate mai bine, Dinamo le-a învins pe Farul (2-0) și Oțelul (3-1), rezultate în urma cărora a scăpat de ultima poziție. Andrei Nicolescu, administrator special la Dinamo și acționar minoritar la Red&White, și-a luat avânt și a adresat un mesaj special sulfării alb-roșii:

Respect, Dinamo! 

S-a împlinit exact un an de când, împreună cu Eugen Voicu, am semnat actele și am preluat pachetul majoritar la Dinamo. De atunci, am trăit câteva momente minunate, dar și foarte multe extrem de grele. Luptă, presiune, nedreptate, ghinion, greșeli. Mereu pe muchie de cuțit. În tot acest interval, au fost situații în care oameni apropiați m-au întrebat «Pentru ce, Andrei?» 

Priviți acest video! Să fii parte a fenomenului excepțional numit Dinamo e un privilegiu care justifică orice efort. 

«Pentru ce, Andrei?» Pentru Dinamo!

- Andrei Nicolescu

Clipul de 27 de secunde publicat de Nicolescu arată bucuria dinamoviștilor la finalul meciului cu Oțelul de duminică seara, scor 3-1. Fotbaliștii și membri ai staff-ului au mers în fața galeriei și au cântat alături de suporterii care i-au susținut în număr mare. 

Respect, Dinamo! S-a implinit exact un an de cand, impreuna cu Eugen Voicu, am semnat actele si am preluat pachetul majoritar la Dinamo. De atunci, am trait cateva momente minunate, dar si foarte multe extrem de grele. Lupta, presiune, nedreptate, ghinion, greseli. Mereu pe muchie de cutit. In tot acest interval, au fost situatii in care oameni apropiati m-au intrebat “Pentru ce, Andrei?” Priviti acest video! Sa fii parte a fenomenului exceptional numit Dinamo e un privilegiu care justifica orice efort. “Pentru ce, Andrei?” Pentru Dinamo!

Publicată de Andrei Nicolescu pe Luni, 19 februarie 2024

Victoria a scăpat-o pe Dinamo de ultima poziție. „Câinii roșii” au acum 22 de puncte, două peste FC Botoșani, 5 sub echipele de pe locurile de baraj, FC Voluntari și Poli Iași, 8 sub prima poziție sigură, ocupată în prezent de FCU Craiova. Peste 4 runde, punctele acumulate în sezonul regulat vor fi înjumătățite, iar echipele separate în play-off și play-out.

VIDEO. Cum și unde a sărbătorit Andrei Nicolescu victoria lui Dinamo cu Oțelul

Tot despre Dinamo:

Familia Lucescu sponsor, au simțit bine + Ultrașii le-au făcut morală după meci » 7 știri-blitz de la Dinamo - Oțelul
DINAMO - OȚELUL 3-1
Familia Lucescu sponsor, au simțit bine + Ultrașii le-au făcut morală după meci » 7 știri-blitz de la Dinamo - Oțelul
Ce a remarcat șeful lui Dinamo în victoria cu Oțelul: „Asta e important!”
Dinamo - Oțelul 3-1
Ce a remarcat șeful lui Dinamo în victoria cu Oțelul: „Asta e important!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  19 Februarie 2024, 22:48

Bravo Nicolescu!

deal1
deal1  •  19 Februarie 2024, 18:35

Dacă îl dădeau afara pe Burca, dupa primele etape, cand s a vazut ca nu e ce trebuie, acum erau pe un loc fără grija retrogradarii

Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  19 Februarie 2024, 14:56

Vorbesc strict de Andrei Nicolescu. E normal sa se bucure! O serie imensa de meciuri au fost pierdute de Dinamo desi a jucat mai bine ca adversarele sale!...Apoi transferurile cred ca i-au mâncat zilele. Si uite ca unii chiar confirma! Dinamo e încă in pericol mare! dar daca dinamoviști se pot bucura acum va dați seama ce ar fi daca Dinamo ar lua titlul!...Fără ajutorul niciunui arbitru! Asta e cert!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează