FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Intens, nu joacă! Kopic a pus biciul pe „câini” la nici 3 ore de la aterizare

Intens, nu joacă! Kopic a pus biciul pe „câini” la nici 3 ore de la aterizare +15   FOTO
Intens, nu joacă! Kopic a pus biciul pe „câini” la nici 3 ore de la aterizare

Articol de , - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 18:49 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 21:27

Dinamo a ajuns în Antalya, la Çolaklı, și deja a efectuat primul antrenament pe tărâm turcesc. Roș-albii nu au timp de pierdut, astfel că, de-abia „aterizați” la hotel, au fost informați că vor ieși la o ședință de pregătire.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache vor fi prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Liga 1

Zeljko Kopic are indicații scurte, vorbe puține, în timpul discursurilor sale jucătorii stau și ascultă. Ovidiu Burcă era mai familiar cu jucătorii, dar avea și reprize în care îi băga în adevărate ședințe pe fotbaliști când era nemulțumit.

Croatul este liniar, cere niște detalii, apoi urmărește de pe margine ceea ce execută elevii săi. Are un stil german de a analiza situațiile, la rece.

Abia concediat în Superliga, e îndreptat către Dinamo!
DINAMO
Abia concediat în Superliga, e îndreptat către Dinamo!

Intens, nu joacă! Zeljko Kopic a pus biciul pe jucătorii lui Dinamo la primul antrenament în Antalya

A fost primul antrenament, dar a fost intens! Că tot susține Mister Cornel Dinu că Zeljko este singurul care poate salva Dinamo de la retrogradare. Că tot nu sunt jucători noi și nu se știe când și cât de pregătiți vor fi peste două săptămâni.

5 aniau trecut de la precedentul cantonament invernal în Antalya al dinamoviștilor

Imaginile video au surprins și glasuri vesele in startul ședinței de pregătire, la un fotbal-rugby în care jucătorii trebuiau să-și testeze capacitatea la efort, atenția și inteligența.

Euforie la orice gol. Dinamo are cel mai slab atac din Liga 1

Nu doar că au apărut faze spectacoase, dar jucătorii cu cel mai slab atac din Liga 1 se bucură ca niște copii când dau un gol și la antrenamente, sperând să învețe să puncteze mai des în sezonul de primăvară.

Kopic cere permanent atenție și disciplină și la cele mai elementare exerciții. Le spune cum să înțeleaga anumite faze, cum să se poziționeze, cum să subordoneze timing-ul.

Goncalo a reușit să puncteze decisiv din penalty cu Voluntari (1-0), înaintea Crăciunului, dar acum nu a putut marca, de undeva de la 11 metri, cu capul! În schimb, a făcut-o Amzăr. Un alt exemplu de ceea ce vrea Kopic la Dinamo, ca fiecare jucător să vină la finalizare, să aibă capacitatea de a-și responsabilități în fața golului.

+11 FOTO

2 amicaleau fost antamate până acum de Dinamo pentru stagiul din Antalya: pe 9 ianuarie cu Genclerbirligi (locul 8 în liga secundă turcă) și pe 12 ianuarie cu Charleroi (locul 12 în prima ligă belgiană)

Mărturie la intensitatea antrenamentului stă faptul că în fiecare pauză, Kopic le-a cerut jucătorilor să se hidrateze. Croatul i-a muncit serios în primul antrenament în Antalya, desfășurat la nici 3 ore de la aterizare.

VIDEO. Plecarea delegației lui Dinamo către Antalya

Tot despre Dinamo:

Răzvan Zăvăleanu despre declarațiile lui Zeljko Kopic: „E greu să se contrazică cu mine, mă surprinde!”. Ce spune despre transferuri
dinamo
Răzvan Zăvăleanu despre declarațiile lui Zeljko Kopic: „E greu să se contrazică cu mine, mă surprinde!”. Ce spune despre transferuri
Dinamo a ajuns în Antalya fără nicio achiziție » Unde se blochează negocierile de fiecare dată
DINAMO
Dinamo a ajuns în Antalya fără nicio achiziție » Unde se blochează negocierile de fiecare dată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
creeperno534
creeperno534  •  04 Ianuarie 2024, 22:31

Foarte bine!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează