FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Ședință de urgență la Dinamo, după rușinea cu Clinceni » Jucătorii cer plecarea lui Mircea Rednic, DDB se opune!

Mircea Rednic și jucătorii lui Dinamo // foto: Imago Images +27   FOTO
Mircea Rednic și jucătorii lui Dinamo // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 04 decembrie 2021 10:22 / Actualizat sambata, 04 decembrie 2021 12:40

ACADEMICA CLINCENI - DINAMO 1-0. Antrenamentul din această dimineață a fost anulat, iar conducătorii lui Dinamo au programat o ședință în care să discute ce e de făcut pentru redresarea echipei. Între timp, jucătorii complotează pentru demiterea lui Mircea Rednic. 

UPDATE ora: 12:30 » Jucătorii nu-l mai vor pe Rednic la Dinamo!

Din informațiile GSP.ro, o parte dintre jucătorii lui Dinamo sunt nemulțumiți de antrenorul Mircea Rednic și ar dori ca acesta să fie îndepărtat. „Câinii roșii” nu-și asumă vina pentru seria catastrofală de rezultate și speră ca Dinamo să renunțe la serviciile lui Rednic, iar în locul acestuia să fie angajat cehul Dusan Uhrin, sub comanda căruia echipa a obținut rezultate bune în finalul sezonului trecut. 

Totuși, DDB continuă să îl sprijine pe Mircea Rednic, pe care-l consideră capabil să redreseze corabia.

CLINCENI - DINAMO 1-0. Rednic, uite cine te-a bătut! » „Fără indicații tactice. Ați văzut ce simplu e?”
CLINCENI - DINAMO 1-0
CLINCENI - DINAMO 1-0. Rednic, uite cine te-a bătut! » „Fără indicații tactice. Ați văzut ce simplu e?”

Știrea inițială - Ședință la Dinamo după înfrângerea cu Academica Clinceni 

Învinsă până și de ultima clasată, Dinamo se clatină serios. „Câinii roșii” ar fi trebuit să aibă un antrenament de recuperare în aeastă dimineață, de la ora 11:00, dar acesta a fost anulat, oficial, „din cauza condițiilor meteorologice”. Deși vremea nu era neapărat ceva de speriat: termometrele arătau în București 3 grade Celsius, cer acoperit de nori și umiditate ridicată.

Între timp, în birourile clubului nu este liniște. Din informațiile GSP.ro, conducerea clubului a programat o ședință astăzi, în care ar putea lua măsuri radicale.

Fără victorie în meci oficial de la revenirea la Dinamo, antrenorul Mircea Rednic resimte presiunea, în ciuda faptului că DDB și-a exprimat public susținerea față de el.

Imediat după eșecul cu Academica Clinceni, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, anunța la Look Sport că postul lui Mircea Rednic nu este în pericol: „E exclusă plecarea lui Rednic, mergem cu el şi în 2022, fără probleme”.

La fel declarase și administratorul special Iuliu Mureșan, la GSP Live: „Când a venit, am acceptat să-i dăm timpul necesar pentru a forma o echipă mai puternică abia după transferurile și pregătirea din iarnă”.

Antrenorul e ferm pe poziții: „Nu plec! De ce să plec eu? A venit vremea să plece și jucătorii”. 

Așadar, deciziile din ședința de astăzi i-ar putea viza pe jucători. Ambii oficiali au anunțat în ultimele zile că mai mulți fotbaliști din lotul actual vor părăsi echipa în iarnă. 

VIDEO Florin Gardoș, declarații după victoria cu Dinamo: „S-au întâmplat multe lucruri săptămâna această, unele de serial de Netflix”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Confuzie la Dinamo » Iuliu Mureșan îl contrazice indirect pe Zăvăleanu: „Pleacă 4-5 jucători, dar vin alții”

Academica Clinceni - Dinamo 1-0. Notele GSP reflectă rușinea suferită de „câini” » Mircea Rednic are 7 „corigenți”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (100)
zorrozabal
zorrozabal  •  05 Decembrie 2021, 13:00

Poa sa fie si Jurgen Klop si Guardiola!Daca jucatorii nu te mai vor...pleci!Conteaza foarte mult„chimia”dintre antrenor si jucatori”Sumudica este exemplul:unul pozitiv la Astra- cu care a castigat titlul(impotriva caracatitei becaliste) datorita relatie foarte bune cu jucatorii si altul negativ- la CFR ,de unde a fost nevoit sa plece„lucrat”de alde Arlauskis!

ray51
ray51  •  05 Decembrie 2021, 10:11

Mai urat si greu mirositor decat atat ce s-ar fi putut intampla? Poate ansamblul de locuinte mult vizat de unii din Romania subterana pe terenul 'desfiintatei' echipe Dinamo!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  05 Decembrie 2021, 09:40
Postat de dragdim pe 04 Decembrie 2021, 17:11

DDBul culege ce a semănat, începând cu păcălirea jucătorilor cu privire la insolvență și a plății salariilor restante, fără statut legal, fără transparentă, cu planuri hei-riposteze bazate pe atașamentul emoțional al suporterilor fata de Dinamo, refuzata de toți marii jucatori ai clubului, care probabil cunoșteau cine, ce și in ce fel. Ddb nu este decât o sacoșă unde noi am aruncat banii orbește,fără a avea nici o garanție ca intr-o zi, promisiunile făcute de cei 3 capi ai pch vor fi respectate. De altfel, pe ei îi caracterizează nerespectarea promisiunilor și in momentul de fata, când legal( mai mult sau mai puțin) sunt singurii proprietari ai celor 2M€ cu care s-au înscris la masa credala si bineînțeles ca nu îi mai interesează cei 15000 de oameni care au contribuit cum au putut la aceasta suma. Problema nu ar fi banii, ci felul in care au terfelit ideea ca Dinamo sa aparțină suporterilor si a îngropării definitive a sperantei. Puteți sa va dați seama de ce Lucescu, Lupescu……au ezitat sa între in Combinația asta, au dat niște bani, dar nu și-au legat numele nici de pch nici de ddb. Dacă lucrurile erau corecte, acum eram 20-30000, fără probleme, cu oameni de fotbal care știu ce înseamnă Dinamo lângă noi, cu o strategie, cu liniște la echipa si cu un viitor. Din păcate, aducerea de jucatori care nu au mai jucat fotbal din tinerețe, in detrimentul folosirii masive a puștilor de 18-19 ani, a distrus tot începutul dătător de speranțe al campionatului, ce sa mai vb de antrenori?

Ma indoiesc profund ca esti sau ai fost tu vreodata membru cotizant DDB. Te vad mereu comentand si nu retin nimic pozitiv scris de tine. Dai in DDB nonstop , in antrenori, in jucatori, numai pe Tyson si pe portarul de la Saftica nu i-ai criticat. Tinerii aia superbuni tocmai au pierdut la divizia a 3a cu Unirea Bascov cu 3-0. La echipa mare ultimele lor rezultate : 0-3, 0-6, 0-5.

Vezi toate comentariile (100)
Comentează