FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Circul continuă la Dinamo: Stoican a plecat! Uhrin e noul antrenor

Flavius Stoican a plecat de la Dinamo
Flavius Stoican a plecat de la Dinamo

Articol de , , - Publicat marti, 08 martie 2022 20:12 / Actualizat marti, 08 martie 2022 20:13

Flavius Stoican (45 de ani) era ca și plecat de la Dinamo la orele prânzului! Însă liderii vestiarului au intervenit și l-au convins pe Mureșan să-l păstreze pe Stoican, la auzul veștilor că ultrașii din DDB îl vor instala pe cehul Dusan Uhrin jr. Situația s-a schimbat radical în această seară, iar despărțirea a fost consemnată!

UPDATE ora 19:50 / Mureșan a acceptat demisia lui Stoican: Uhrin Jr., noul antrenor al lui Dinamo

Lucrurile s-au mișcat rapid în birourile lui Dinamo. Iuliu Mureșan a înțeles că Flavius Stoican nu mai dorește să rămână, dorind să îi protejeze pe fotbaliști, și i-a acceptat demisia. 

Din informațiile GSP.ro, Dusan Uhrin Jr., favoritul fanilor, va fi noul antrenor al „câinilor”. Cehul va ajunge miercuri în România, pentru semnarea contractului. Va sta pe bancă la primul meci din play-out, deplasarea cu Rapid. 

Dușan Uhrin jr. revine la Dinamo: câți bani ia dacă salvează echipa
DINAMO
Dușan Uhrin jr. revine la Dinamo: câți bani ia dacă salvează echipa

UPDATE ora 19:45. Flavius Stoican și-a anunțat iar demisia

Flavius Stoican a înaintat din nou demisia, pentru a doua oară astăzi. Antrenorul vrea să își protejeze fotbaliștii de presiunea fanilor. Ultrașii „câinilor” i-au abordat pe jucători în această seară, după ce aceștia și-au manifestat susținerea pentru Stoican. 

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, nu a acceptat, până în acest moment, demisia antrenorului. 

UPDATE ora 19:00. Flavius Stoican vrea să plece, pentru a-i proteja pe jucători

În acest moment nu este clar cine va conduce antrenamentul „câinilor” de miercuri. Flavius Stoican ia în calcul să plece de la echipă. Consideră că presiunea din partea fanilor ar fi mult prea mare pe jucători în acest context.

Fotbaliștii fac în continuare front comun pentru rămânerea lui Stoican. Din informațiile Gazetei, ultrașii lui Dinamo au început să facă presiuni și asupra jucătorilor, cerându-le să accepte schimbarea antrenorului. 

UPDATE ora 15:10. Uhrin jr. nu vrea să agite și mai tare situația de la Dinamo. Primă reacție pentru GSP.ro

Nemulțumit că lucrurile de la Dinamo nu sunt clare, Uhrin jr. a transmis ca nu vrea sa agite situația. „Nu vin acum la Dinamo. Nu știu ce va mai fi zilele viitoare, in perioada imediat următoare", a spus cehul pentru GSP.ro. 

Dusan e prima și singura opțiune a DDB, fanii considerând că cehul mai poate salva Dinamo și a doua oară la rând. Uhrin jr. a transmis că nu este interesat de partea financiară, dar că nu poate forța revenirea atât timp cât Dinamo are un antrenor.

UPDATE ora 14:45 | Demiterea lui Flavius Stoican, blocată de liderii din vestiarul lui Dinamo!

Noi informații din haosul de la Dinamo. Conform unor surse autorizate, Stoican a fost anunțat că e demis încă de ieri! „Nici vorbă că ar fi vrut el să plece”. Azi, la Săftica, demiterea lui Flavius a fost blocată de o răscoală a liderilor vestiarului. Aceștia l-au convins pe Mureșan, cel puțin pentru moment, să renunțe la mazilirea lui Flavius. 

Aflat în Cehia, Uhrin jr. a fost anunțat să rămână în așteptare și că lucrurile s-ar putea schimba în continuare. Următoarele ore sunt decisive. 

Știrea inițială: 

După 9 jocuri pe banca lui Dinamo, Flavius Stoican și-a anunțat azi plecarea de la formația alb-roșie, care se află pe locul 8 în play-out.  La o zi după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia, antrenorul ajunsese un acord cu șefii clubului și a semnat rezilierea contractului, chiar înaintea derby-ului cu Rapid, din prima etapă din play-out, anunțase Playsport

Flavius Stoican a plecat și s-a întors la Dinamo în câteva ore!

După ce îi anunțase pe șefi că renunță chiar la startul play-out-ului, antrenorul cu o victorie, două egaluri și 6 înfrângeri pe banca lui Dinamo a intrat într-o ședință cu Iuliu Mureșan și liderii vestiarului. 

Răuță, Steliano Filip și Cosmin Matei l-au susținut pe Stoican și i-au transmis lui Mureșan că un alt antrenor nu ar putea schimba într-un timp record jocul echipei. 

Mureșan a fost de acord cu jucătorii și împreună au insitat ca Flavius să se răzgândească și să mai continue cel puțin pentru derby-ul cu Rapid. 

Circul continuă la Dinamo: Stoican a plecat! Uhrin e noul antrenor
Flavius Stoican a plecat de la Dinamo

În tot acest timp, acționarii DDB, care au fost de la început împotriva lui Stoican, au apucat să bată palma în culise cu cehul Dusan Uhrin (54 de ani), cel care a mai antrenat în „Ștefan cel Mare” în perioadele august – martie 2020 și aprilie – iulie 2021, plecând înainte de startul sezonului actual din cauza problemelor financiare.

5 punctedin 27 posibile au acumulat alb-roșiii în 2022, sub comanda lui Flavius Stoican, pus de Mureșan, în decembrie, în locul lui Mircea Rednic

Programul lui Dinamo în play-out

  • Etapa 1: Rapid - Dinamo
  • Etapa 2: Dinamo - Sepsi
  • Etapa 3: Chindia - Dinamo
  • Etapa 4: Dinamo - FCU Craiova
  • Etapa 5: CS Mioveni - Dinamo
  • Etapa 6: Gaz Metan - Dinamo
  • Etapa 7: Dinamo - Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani - Dinamo
  • Etapa 9: Dinamo - UTA

VIDEO Cum vede Marius Niculae situația de la Dinamo

Citește și: 

„Potoliți-vă cu eliminările!” » Fotbaliștii lui Stoican, certați de un mare dinamovist

Dinamoviștii sunt încrezători înainte de play-out: „Putem să ne salvăm și fără baraj”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (102)
creeperno115
creeperno115  •  08 Martie 2022, 22:40

Alt articol o sa fie: Noul actionar majoritar vrea sa aduca antrenor din spania

boierasul
boierasul  •  08 Martie 2022, 21:05
Postat de florica_din_racaciuni pe 08 Martie 2022, 19:52

Cum, care va fi următorul articol? Stoican (la insistențele...) a renunțat la demisie! Să se tot facă audiență (reamintim, audiență mai mare = reclamă mai bine plătită).

Cred ca următorul articol va fi asa:- "Stoican nu poate pleca de la Dinamo deoarece Steliano Filip nu-i aproba demisia" -)))

duta_dd
duta_dd  •  08 Martie 2022, 21:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează