FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„El e numărul 1. E și președinte și antrenor” » Fostul conducător al lui Dinamo explică de ce nu crede că Burcă va fi demis

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 16:34 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 16:37

Florin Prunea, fost portar și conducător la Dinamo, s-a enervat după declarațiile lui Ovidiu Burcă.

„Noi, anul trecut, am rescris codul genetic al acestui club!”, a spus Ovidiu Burcă în conferința de presă, de după meciul cu FCSB (0-1), Iar declarația antrenorului l-a făcut pe Florin Prunea să se enerveze.

Distruge discursul lui Burcă: „În ce epocă a intrat Dinamo? Cei de acolo n-au nimic! Îl suportă conducerea, altfel era demult plecat și-l alerga galeria...”
DINAMO - FCSB 0-1
Distruge discursul lui Burcă: „În ce epocă a intrat Dinamo? Cei de acolo n-au nimic! Îl suportă conducerea, altfel era demult plecat și-l alerga galeria...”

Florin Prunea, nervos după ce a văzut declarația lui Ovidiu Burcă

„M-am enervat rău aia cu modificarea codului genetic. Mi s-a părut foarte relaxat, cu un zâmbet pe buze care nu aduce nimic bun. Ce am citit azi, cu modificarea codului genetic și că Dinamo care a fost a murit, chiar m-am enervat. Pe bune.

Eu aș fi preferat să se păstreze acest cod genetic al lui Dinu, al lui Nunweiller, al lui Orac, Augustin, Moraru, al lui Lupescu, al lui Răducioiu, decât să asistăm la ce asistăm acum.

El conduce clubul, nu are cine să-i dea ultimatum. El este și antrenor și președinte și patron. Să nu ne mai ascundem. De asta este liniștit, pentru că știe că nu are cine să-l dea afară. Domnul Nicolescu este pe hârtie numărul 1, dar prin tot ceea ce face, arată că nu e numărul 1.

Numărul 1 la Dinamo este Ovidiu Burcă. Face totul la Dinamo. Participă și la toate ședințele, care nu sunt tehnice și nu e în regulă”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

La Dinamo lucrurile din punct de vedere financiar stau foarte bine, nu bine. Și mă refer nu doar la salarii, ci și la insolvență. Și nu sunt salarii mici la Dinamo. Problema e la sportivi, pentru că acolo lucrurile stau din ce în ce mai grav, iar jocul nu promite nimic. 

- Florin Prunea

VIDEO  Ovidiu Burcă: „Aveam așteptări mult mai mare de la meciul ăsta!”

Citește și:

Claudiu Vaișcovici dă cu barda în toți de la Dinamo: „Bă băiatule, lasă-ne cu discursul filosofic și cu prosteala lumii! Acționarii? Abureală”

Cornel Dinu i-a spulberat pe Nicolescu și „Ovidel” Burcă: „Rapid v-a ușuit, acum v-ați reunit la Dinamo... să-i cântați prohodul?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mirstelistu
mirstelistu  •  29 Noiembrie 2023, 09:05

A rescris burca codul genetic al echipei dar cred ca a uitat litera B in cod

creeperno534
creeperno534  •  27 Noiembrie 2023, 22:42

Inseamna ca-i merge mintea daca are asa mare influenta

dinamo100
dinamo100  •  27 Noiembrie 2023, 19:56

Cei care se raporteaza la Dinamo de acum 10, 20 de ani si care nu au contribuit nimic anul trecut cand Dinamo era in Liga 2, dimpotriva spuneau ca mai bine ca echipa sa fie lasata in faliment si sa o porneasca de la zero, adica din Liga 4, mai bine ar tacea. Parerea mea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează