FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Antrenorul dorit de Dinamo are drum liber: „Dacă vrea să plece, suntem deschiși la negocieri”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 09:07 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 09:50

Rămasă fără antrenor după plecarea lui Ovidiu Burcă, Dinamo este în căutarea unui nou antrenor. Iar una dintre variante este Liviu Ciobotariu.

Pe lista „câinilor” au apărut nume precum Florin Bratu sau Ianis Zicu, antrenori liberi de contract, dar și Liviu Ciobotariu, tehnicianul lui Sepsi.

Antrenorul de 52 de ani este tot mai aproape de plecarea de la formația covăsneană. GSP.ro a scris că Dioszegi are un acord cu Laszlo Balint, iar acum, patronul lui Sepsi dezvăluie că nu-l va ține pe Ciobotariu dacă acesta vrea să revină la Dinamo, club la care a antrenat între iulie 2011 și aprilie 2012.

Serie de licitații caritabile pentru Gigi Mulțescu » Legenda lui Dinamo trece prin momente dificile
DINAMO
Serie de licitații caritabile pentru Gigi Mulțescu » Legenda lui Dinamo trece prin momente dificile

De la Sepsi la Dinamo? Liviu Ciobotariu are drum liber

„Am auzit și eu că Dinamo l-ar vrea pe Liviu Ciobotariu, dar nu știu ce să spun, cred că sunt numai zvonuri. Nu am de unde să știu dacă e adevărat că l-a contactat Dinamo. Ciobotariu mai are contract până în vară. Dacă el vrea într-adevăr să plece la Dinamo, atunci normal că suntem deschiși la discuții. 

Nu pot să spun că Ciobotariu este o dezamăgire. O dezamăgire totală este echipa. Și antrenorii sunt acolo, dar de la toți am avut așteptări. Noi ne-am gândit că vom fi în primii 6”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Fanatik.

Am avut o discuție astăzi și concluzia pe care am tras-o foarte repede amândoi a fost că e bine să încetăm de comun acord relațiile contractuale. A fost greu pentru toată lumea. Și pentru noi, și pentru Ovidiu. Îl respectăm foarte mult pentru ce a făcut pentru clubul Dinamo și în același timp consider că e un om cu un caracter puternic. Planurile noastre erau diferite, dar rezultatele sportive nu ne-au permis să continuăm și, din păcate, lucrurile se opresc aici.

- Eugen Voicu, acționar Dinamo

VIDEO Ionuț Negoiță, avertisment pentru Dinamo: „E mai ușor să promovezi în Liga 1, decât să rămâi acolo"

Citește și: 

Și rivalii sunt de partea lui Ovidiu Burcă: „Dinamo era să nu prindă play-off-ul în Liga 2, acum e în Liga 1” + „FCSB are șanse mari la titlu”

Burcă nu pleacă singur de la Dinamo! Cine îl urmează + GSP a aflat cine stă pe bancă la meciul cu Sepsi

SEISM în tenis: dispare reverul cu o mână? De la Andrei Pavel la Victor Hănescu, 6 experți răspund pentru GSP: cum se schimbă tenisul? 6 diferențe: „De la deplasare, la passing-shots”

În 2006, era cel mai bun tânăr fotbalist al lumii » Azi este supranumit „Regele Kebabului” și a strâns o avere colosală!


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  29 Noiembrie 2023, 22:55

Bratu e bun sa promoveze juniori la prima echipa si sa-i faca sa joace fotbal

Liviurodeanu
Liviurodeanu  •  29 Noiembrie 2023, 14:58

Dacă au obiectiv retrogradarea să îl pună pe Bratu. Cu ăsta merg la sigur. Bratu este din categoria " prostul dacă nu -i fudul, parcă nu e prost destul".

golf_club
golf_club  •  29 Noiembrie 2023, 11:04

Pai pare singurul antrenor de pe lista. Bratu si Zicu sunt doar fosti jucatori de fotbal. Abia leaga 2 propozitii...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează