FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Serie de licitații caritabile pentru Gigi Mulțescu » Legenda lui Dinamo trece prin momente dificile

Mulțescu n-a fost uitat de gloriile lui Dinamo și nici de către suporteri
Mulțescu n-a fost uitat de gloriile lui Dinamo și nici de către suporteri

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 22:36 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 23:29

Asociația „Dinamo-Socios” a dat startul unor licitații caritabile al căror scop e susținerea financiară a familiei lui Gigi Mulțescu. Fostul mare fotbalist al „câinilor”, în vârstă de 72 de ani, trece prin momente delicate.

Dinamoviștii se mobilizează pentru cauza lui Gigi Mulțescu. Un nume uriaș din istoria clubului, fost jucător și antrenor în Ștefan cel Mare, erou al victoriei memorabile cu Hamburg din urmă cu 40 de ani, s-a retras din spațiul public din cauza unor probleme de sănătate. 

Aflat într-un moment de cumpănă, Mulțescu n-a fost uitat de gloriile lui Dinamo și nici de către suporteri.

Licitații caritabile pentru Gigi Mulțescu

„Începând din această seara, timp de 4 săptămâni, Dinamo Socios - Oficial va organiza o licitație caritabilă pentru Gigi Mulțescu, unul dintre eroii meciului cu Hamburg SV, aflat în aceste momente într-o luptă cu o maladie necruțătoare”, au transmis „câinii” luni seara. 

Primul obiect scos la licitație e o replică a tricoului purtat în 1983 de Ionel Augustin „Oneață”. Fanii pot licita până pe 30 noiembrie, iar prețul a pornit de la 400 lei.

Serie de licitații caritabile pentru Gigi Mulțescu » Legenda lui Dinamo trece prin momente dificile
Mulțescu n-a fost uitat de gloriile lui Dinamo și nici de către suporteri

În fiecare zi de luni, 4 săptămâni consecutive, va fi pus la licitație câte un tricou emblematic cu autograf al fiecăruia dintre cei 4 marcatori ai golurilor dinamoviste cu Hamburg! Sănătate multă, nea’ Gigi! 

- Mesajul Dinamo Socios

48 de ani de la unicul trofeu din istoria Jiului, Cupa României » Drama lui Mulțescu: „Am alergat ca un câine să câștig bani pentru tratamentul soției, care suferea de scleroză în plăci la nici 20 de ani!
RETRO GSP
48 de ani de la unicul trofeu din istoria Jiului, Cupa României » Drama lui Mulțescu: „Am alergat ca un câine să câștig bani pentru tratamentul soției, care suferea de scleroză în plăci la nici 20 de ani!"

Gigi Mulțescu, absent de la evenimentul în care dinamoviștii au sărbătorit 40 de ani de la victoria cu Hamburg

La începutul lunii noiembrie, când „câinii” au aniversat patru decenii de când au eliminat-o pe Hamburg din Cupa Campionilor Europeni, eroii acelei victorii s-au reunit într-un eveniment organizat de Cornel Țălnar. A lipsit de acolo însuși Gigi Mulțescu, chiar principalul actor al partidei respective. Acesta doar le-a transmis un mesaj foștilor săi coechipieri.

„Nu se pune problema ca tata să mai meargă pe stadion la meciurile lui Dinamo sau la evenimentele organizate de Dinamo. Vreau ca suporterii să rămână cu imaginea lui din teren sau de pe banca echipei, de fotbalist și de antrenor care a făcut totul pentru club.

Am discutat cu Cornel Țălnar, cu Marin Dragnea, cu toți… Îmi pare rău, dar nu e cazul ca tata să mai apară la evenimente publice. Noi, cei din familie, vom avea grijă de el”, a explicat Cătalin, fiul lui Gigi Mulțescu, potrivit Fanatik

VIDEO Retro GSP: Pe 25 septembrie 1974, Mulțescu debuta în naționala României

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Un nume mare pune la îndoială decizia luată de Dinamo: „Acolo era problema?” » Și dezvăluie: „Am înțeles că el e favorit”

Ovidiu Burcă, al nouălea antrenor demis de la începutul sezonului » Câte echipe și-au schimbat A1

Cine se bagă să o mai salveze pe Dinamo, după despărțirea de Burcă? Situația de acum e mai rea decât în sezonul retrogradării!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează