FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste uriașă pentru Dinamo, din partea AFAN: „Va lua licența! Asta e singura datorie mai mare pe care o au”

Dinamo e tot mai aproape de îndeplinirea unui obiectiv important, obținerea licenței pentru sezonul următor.
Dinamo e tot mai aproape de îndeplinirea unui obiectiv important, obținerea licenței pentru sezonul următor.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 19:05 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 19:50

Dinamo e tot mai aproape de îndeplinirea unui obiectiv important, obținerea licenței pentru sezonul următor. 

Problemele lui Dinamo par mai mari pe plan sportiv în acest moment. Eforturile fanilor din DDB dau roade, iar datoriile clubului se reduc cu fiecare zi care trece. Dintr-o datorie inițială estimată la aproximativ 800.000 de euro, ar fi rămas de achitat doar sume minore, cu excepția restanțelor către Cosmin Contra și Jaxi Reyes, susține președintele AFAN. Cei doi vor să recupereze 90.000 de euro. 

Dinamo, aproape de obținerea licenței

„Dinamo a scăpat de foarte multe dintre datorii. Chiar stau bine, sunt convins că va lua licența. Singura datorie mai mare pe care o mai au de rezolvat cei de acolo este cea către Contra și Reyes. Undeva până în 100.000 de euro. Ba chiar au plătit și salarii către jucători, aș spune că sunt aproape la zi din punctul ăsta de vedere”, a declarat Emilian Hulubei, președinte AFAN, conform Fanatik.

Perioada de grație, prelungită de FRF

Cluburile din primele două ligi au primit o gură de oxigen. Comitetul Executiv a decis prelungirea perioadei în care datoriile pot fi achitate, astfel încât să nu fie influențat procesul de licențiere. Dinamo este una dintre formațiile care ar putea beneficia de această hotărâre. 

VIDEO. Constantin Anghelache l-a îndepărtat de la Dinamo, acum îl vede înapoi pe bancă: „Mă tem că Mulțescu poate fi o soluție”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Scandal incredibil în vestiarul lui Dinamo! Doi fotbaliști pedepsiți pentru o farsă macabră la adresa lui Nepomuceno: „Nu se face așa ceva”

EXCLUSIV Prunea critică strategia DDB: „Mai mult încurcă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (103)
rocky5
rocky5  •  04 Martie 2021, 22:51
Postat de catalynn pe 04 Martie 2021, 01:53

Aia a fost prima victorie, după care ... pauza! :-))) Nu, e vorba de meciuri in grupe, nu Preliminarii. Sunt 4 echipe in grupa, deci 6 meciuri pe sezon. In 4 participări s-au strâns 24 de meciuri: 1 victorie, 16 bătai și 7 egaluri. Rușinos pt unii care cică “au continuat tradițiile glorioase” ale Stelei. :-))))

:))))))))))))

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  04 Martie 2021, 13:54

Cat despre Dinamo.... uuuuu .. acum trebuie doar 18 echipe și Dinamo e salvata.. uuuuu Cirtacero e idolul meu .. vreau și eu sa fac o firma unde eu sa stau și alții sa bage banii ..

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  04 Martie 2021, 13:50
Postat de catalynn pe 04 Martie 2021, 01:08

Zise un fscbist cu 23 de meciuri consecutive fără victorie in grupele CL la activ! :-)))) Un record greu de egalat! :-)))) Felicitări! :-)))

*** .. iar ai apărut.. ? Toți care au jucat în Europa.. au jucat pe cârcă Stelei.. noi ne am ocupat de calificări.. tot vorbiți voi de ce se întâmplă în grupe .. în grupe te duci CL sau acasă.. din ce știu eu .. niiiiiimeni din ro nu a trecut mai departe .. dar de ajuns acolo ... doar steaua sa calificat .. restul au furat un campionat ... și au făcut prezenta .. noi ca să jucam în Europa.. mereu am avut câte 10 meciuri înainte... voi canci ați furat .. râdeati de steaua ca are noroc ca pica cu echipe mici .. și de asta noi ne calificam .. dar omiteti elfi , dudelange ... care au bătut falsorii (prieteni cu arbitrii) din România... tot comentați de steaua .. am mâncat bătaie de la Stuttgart , Real Madrid .. echipe mari .. și am bătut cu adevărat Ajax, Betis, Valencia ... nu pun meciuri fără miza .. precum steaua chelsea... cum se lauda cfura cu united.. sau astra cu swansea .. ăștia care știm fotbal .. știm că în campionatele puternice .. cupa UEFA e o tinichea.. pe lângă premiile din campionat Anglia.. exemplu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (103)
Comentează