FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo are staff medical! Mesajul prin care suporterii au convins medicul și fizioterapeuții să revină

Medicul Liviu Bătineanu
Medicul Liviu Bătineanu

Articol de - Publicat marti, 01 decembrie 2020 13:25 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 17:01

Mulțumită implicării suporterilor, Dinamo are staff medical. Medicul Liviu Bătineanu a fost de acord să revină la echipă, deși nu a fost plătit în ultima vreme și nu se știe dacă situația se va schimba în bine în viitorul apropiat.

Suporterii din DDB s-au implicat în rezolvarea unei probleme uriașe a echipei, având în vedere că jucătorii se plângeau că prin absența unui staff medical ei își riscă viața, nu doar cariera. Liderii suporterilor dinamoviști i-au convins pe medicul Liviu Bătineanu și fizioterapeuții Claudiu Bătineanu și Dan Covaciu să se întoarcă la echipa din Ștefan cel Mare, cei trei fiind deja prezenți în această dimineață la antrenament la baza din Săftica.

Cum au avut succes suporterii: „Să nu lăsăm Dinamo să moară”

Suporterii i-au convins pe cei trei, neplătiți de mai multe luni, printr-un mesaj simplu și la obiect: „Trebuie să facem absolut orice ca să nu lăsăm Dinamo să moară”. Cei trei au trecut peste divergențele cu oficialii managementului spaniol și s-au întors la echipă, chiar dacă nu se știe când și dacă vor mai fi plătiți. Doctorul Bătineanu a ajutat-o pe Dinamo pro-bono și la meciul de sâmbătă, cu Viitorul (scor 3-0). Are 18 ani de când este la Dinamo.

Totodată, suporterii acționează și la alt capăt. Aceștia încearcă și sunt încrezători că vor reuși să îl convingă pe antrenorul Cosmin Contra să mai rămână la echipă o perioadă și să o conducă pe Dinamo la meciul de vineri, cu FC Argeș.

4 meciuri oficialemai are de disputat Dinamo în campionat, în decembrie: FC Argeș (d), Poli Iași (a), CFR Cluj (a) și Clinceni (d)

10.130 de consultații scriseare Bătineanu în cei 18 ani la Dinamo, conform evidenței proprii

18 ani la Dinamo

Doctorul Liviu Bătineanu este cel mai vechi angajat de la echipă, mai vechi decât el la club fiind Cornel Dinu (administrator), Constantin Eftimescu (proaspăt președinte CA), Adrian Alexandrescu (director pe probleme internaționale) și Ionel Culina (ofițer de presă). Timp de jumătate de an, în sezonul precedent, medicul sportiv sosit de la U Craiova în 2002, a rupt legătura cu Dinamo, după un conflict cu vechea conducere, apoi a revenit în starea de urgență la solicitarea specială a oficialilor din club și de la echipă, doctorul având conexiuni și relații multiple în domeniul său de activitate și în lumea fotbalului.

„Omul are o experiență extraordinară, chiar calculam prin cantonament că are în jur de 6.000 de antrenamente cu Dinamo de când a venit în 2002 și peste o mie de meciuri în această perioadă", au mărturisit "câinii". 

VIDEO. Cosmin Contra, ironic la GSP Live: „Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile. N-au tăria să mă dea afară!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, ajutată să scape de datorii de un nume surpriză! Cum au strâns „câinii” cei 800.000 de lei

Șefii lui Dinamo reacționează după discuția aprinsă a fanilor cu Rufo Collado: „Am contactat ambasada și poliția, e o situație gravă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  01 Decembrie 2020, 22:42

Respect doctore

valiomanid
valiomanid  •  01 Decembrie 2020, 17:15

Dupa cum apar stirile la gsp, din surse, tind sa cred ca cei trei nici nu au plecat:)))

babahuda
babahuda  •  01 Decembrie 2020, 15:29

a fost o diversiune ca suporterii sa sara in capul spaniolilor ..nu a reusit puciul nici cu doactorasul din pantece care a intrat la baza din saftica doar sa iasa si sa arunce stelute nija verbale ..acum doctorul era si normal dinamoivist fiind sa se reantoarca acolo unde si-a petrecut o mare parte din viata cu bune cu rele ..pacat ca se ia dupa fentele unu politicaian ,ale unui actor .si da posibilitatea partii adverse sa aiba subiecte ..eu nu ma iau dupa fente ,dau bani pt dinamo si socios si bilete dar nu sustin deversiunea lpoate sa se supere pe mine boardul dar atata timop cat nu e constituit din fosti sportivi care stiu c einseamna un club sportiv eu nu sustin declaratiile actorasului si apolitrucului ..sa plece acestia .sa vorbeasca sportivii nu cred ca fotbalistii isi dau cu aprerea cum a jucat actorul in piesele de teatru sau pe politruc cum sa faca sa fie corect in mandatele politice si in campaniile politice sa spuna adevarul ?el tot ce stie o sa faca cum face si acum de FACE DE RUSINE CLUBUL DINAMO SI IMPLICIT PE MINE SI PE SUTELE DE MII DE SUPORTERI .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează