FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noul „acasă” pentru Dinamo » „Câinii” au depus cererea

Arena Națională, noul „acasă” pentru Dinamo +15   FOTO
Arena Națională, noul „acasă” pentru Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 14:03 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 14:15

Dinamo a jucat cu FCU Craiova pe Arena Națională în fața a aproximativ 10.000 de spectatori și vrea să utilizeze în continuare cel mai mare stadion al țării, având în vedere numărul superior de locuri și faptul că gazonul de pe arena „Arcul de Triumf” nu este la parametri optimi.

Vineri seara, Dinamo a pierdut pe Arena Națională cu FCU Craiova, 0-1. Deși stadionul de pe Bulevardul Basarabia nu a fost de bun augur pentru „câini”, oficialii echipei plănuiesc să joace în continuare acolo meciurile de pe teren propriu.

Faza zilei în SuperLigă » Politic a reușit un dribling de mare clasă: „Puțini pot așa ceva! Fotbalist”
DINAMO - FCU CRAIOVA 0-1
Faza zilei în SuperLigă » Politic a reușit un dribling de mare clasă: „Puțini pot așa ceva! Fotbalist”

Arena Națională, noul „acasă” pentru Dinamo

Conducerea a și acționat în acest sens și a depus o cerere de închiriere a stadionului pentru restul meciurilor de acasă din acest an, exceptându-l pe cel de etapa viitoare, cu Farul, când Arena Națională nu va fi disponibilă.

Solicitarea a fost depusă la Primăria Municipiului București, administratorul arenei, conform Radio Dinamo1948.

Ce meciuri vrea să joace Dinamo pe Arenă

Liga 1 

  • Etapa 12 Dinamo - CFR Cluj
  • Etapa 14 Dinamo - Poli Iași
  • Etapa 17 Dinamo - FCSB
  • Etapa 19 Dinamo - U Cluj
  • Etapa 21 Dinamo - Voluntari

Roș-albii ar putea disputa și duelurile din Cupa României pe Arenă, dar acest lucru nu a fost încă stabilit clar. E vorba despre meciurile cu FCU Craiova (26 septembrie) și Oțelul (în jurul datei de 6 decembrie).

Dinamo - Farul se joacă pe Arcul de Triumf

Până să se mute definitiv pe Arena Națională, Dinamo va reveni pe „Arcul de Triumf” pentru meciul cu Farul din etapa 10 de campionat. 

Asta pentru că cel mai mare stadion al țării va fi indisponibil, fiind închiriat pentru festivalul Asia Fest 2023, un eveniment care promovează cultura și tradițiile orientale, programat în week-end-ul 22-24 septembrie.

Dinamo se ferește de „Arcul de Triumf” din cauza stării gazonului, unul utilizat și de echipa națională de rugby a României.

„Ne iau chirie, suprafața e cum e. Ne întreabă cineva dacă vrem banii înapoi, că nu sunt condițiile optime? Iar o să se supere lumea pe mine când spun că statul nu e bun administrator, nu e bun manager. Avem stadioane frumoase, nu știm să întreținem gazonul”, tunase antrenorul Ovidiu Burcă după meciul cu Petrolul de pe 27 august.

Tot despre Dinamo: 

Detalii de la Dinamo - FCU Craiova 0-1: Vasilică i-a citit pe „câini”, dar a lăsat totul la vedere + Prezențe-surpriză pe Arena Națională

Ovidiu Burcă a fost fotbalistul globe-trotter, prin Ecuador, Japonia și China: „Toată lumea se uita la noi ca la niște extratereştri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
creeperno534
creeperno534  •  16 Septembrie 2023, 22:38

Foarte bine!

pernobil
pernobil  •  16 Septembrie 2023, 16:36
Postat de Thebestintown pe 16 Septembrie 2023, 15:10

Inventii avocatesti… e lege ba omule, inventii faci tu cand vorbesti aiurea. Si cu ce a gresit Ovidiu? Dai 20k de euro sa inchiriezi un stadion pe care terenul arata de parca a fost arat, nu e tocmai normal.

Ca sa ajungi sa stergi datoriile alea iti trebuie avocati buni care sa stie toate chichitele. Ia nu mai plati tu ceva, sa iti blocheze anaf-ul conturile, sa te vad cum o rezolvi fara a plati ce zic ei ca datorezi. Dar nu asta e subiectul principal al discutiei, ci lamentarea omului ca el "da baaaaniiiiii" si primeste ceva ce nu il considera perfect. Doar ca nu au venit aia de la Arc la ei sa le ofere stadionul LUX si apoi au livrat nasol. Nuuuuu! Au fost obligati sa primeasca vizitatori. Si aceia vin si zic ca nu e bun stadionul. Pai sa se duca acolo unde e terenul bun, unde il primesc pe gratis sau pe bani putini si sa ii lase pe amaratii aia de la rugby in pace Nu stiu sigur, dar poate ca si terenul e altfel decat la fotbal, alora de la rugby nu prea le pasa prea mult daca sunt niste gropi prin el, ca nu paseaza pe jos ca uluitorii jucatori din liga1.

parpalache
parpalache  •  16 Septembrie 2023, 16:33

Ghici ghicitoarea mea:Când va juca și Dinamo un meci...duminica seara?!Pai...când va juca cu fcsb!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează