FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-1

Dinamo - Astra 1-1. FOTO+VIDEO „Câinii” rămân pe loc retrogradabil, după remiza cu „lanterna roșie” » Clasamentul actualizat

DINAMO - ASTRA, liveTEXT pe GSP.ro +9   FOTO
DINAMO - ASTRA, liveTEXT pe GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 23:10 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 23:20

Dinamo și Astra au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul restant din etapa #9 din Liga 1. „Câinii” pun capăt seriei de cinci înfrângeri la rând, dar rămân pe locul 15 în clasament.

Vezi AICI rezultatele și programul din Liga 1!

Prima repriză a partidei din „Ștefan cel Mare” a fost extrem de săracă în faze de poartă. „Câinii” au trimit un singur șut pe spațiul porții adverse, iar cea mai mare ocazie i-a aparținut Astrei, când Mejias și-a salvat colegii și a respins în corner. 

„E cel mai slab meci din acest campionat”, mărturisea la pauză fostul arbitru Ion Crăciunescu, aflat în studioul Digi Sport.

Cursa lui Budescu și „foarfeca” lui Magaye Gueye au „dezmorțit” meciul

Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
+5 FOTO

Cei 22 de jucători de pe teren parcă au ținut să-l contrazică pe Crăciunescu și au făcut o repriză secundă ceva mai palpitantă, după plictiseala generală din primele 45 de minute.

Primii care au modificat tabela prăfuită din „Ștefan cel Mare” au fost oaspeții. Constantin Budescu a făcut o cursă de senzație, l-a ridiculizat pe neinspiratul Abdoulaye Ba, și a livrat o centrare de efect pentru Valentin Gheorghe, care a îndeplinit o simplă formalitate. La acest scor, Dinamo era pe ultimul loc într-un clasament virtual.

Zece minute mai târziu, roș-albii au restabilit egalitatea după un gol superb reușit de senegalezul Magaye Gueye, omul care i-a luat locul în atac lui Adam Nemec. La al doilea meci consecutiv în care a fost titular, Magaye Gueye a demonstrat pentru prima oară de când e în România de ce are în CV echipe precum Everton, Strasbourg sau Milwall. 

Vârful a reușit o „foarfecă” de senzație, prin care a restabilit egalitatea în „Ștefan cel Mare” și a mai adus puțină liniște pe banca echipei sale.

Astra a cerut penalty pe final de meci

Cu 11 minute înainte de final, Astra a cerut penalty după o intervenție imprudentă a lui Abdoulaye Ba, care l-a doborât în careu pe israelianul Azulay. Chivulete a lăsat jocul să continue, în ciuda contactului dintre cei doi jucători. Budescu a încercat o execuție de efect în ultimele minute, dar a trimis puțin pe lângă poarta lui Mejias, iar disputa ultimelor două clasate din Liga 1 s-a terminat indecis.

Clasament Liga 1:

DINAMO - ASTRA 1-1

DINAMO - ASTRA » Echipe de start

DINAMO: Mejias - G. Crețu, Puljic, Abdoulaye Ba, I. Lopez - Sorescu, P. Anton, B. Valle, J. Camara - Măgureanu, M. Gueye
REZERVE: Hinojo, Ehmann, Bejan, Aleix Garcia, J. Gol, Bani, Borcea, Fabbrini, Nemec
ABSENȚI: Gonzalez, R. Grigore (la loturile naționale)
ANTRENOR: Cosmin Contra

ASTRA: M. Popa - Bruno, Graovac, V. Găman, Hugo Sousa - M. Răduț, Crepulja, Canadija, V. Gheorghe - Stahl, Budescu
REZERVE: Bolboașă, Wüthrich, Merloi, Moise, Graur, Balaure, Dima, Azulay, R. Riza
ABSENȚI: Lazar, Radunovici (la loturile naționale), Seto, Fatai, Al. Ioniță II (indisponibili)
ANTRENOR: Eugen Neagoe

Stadion: Dinamo
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / Asistenți: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel) și Constantinescu Andrei (Bucureşti)

  • Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Fotbaliștii spanioli de la Dinamo, ultimatum în „As”: „Amenință cu neprezentarea la meci!”

EXCLUSIV Iureș la Dinamo! Borja Valle a sărit la gâtul lui Rufo Collado: „Vă bateți joc de noi! Ce sunt minciunile astea!?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (460)
prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  15 Noiembrie 2020, 14:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  15 Noiembrie 2020, 07:06
Postat de Calin Francu pe 14 Noiembrie 2020, 23:49

Penalty clar pentru Astra viciere de rezultat. Rusine inca un meci stricat de arbitru. Acum nu mai sar in sus cei de la Dinamo nu mai urla Contra că îi fura federația. *** ati facut un punct cu ajutorul arbitrilor in loc sa aveti 6 înfrîngeri la rînd. Va salvat arbitrii acum sînteți mulțumiți nu va e rusine va bate Dumnezeu. Ce e mai grav că pe Digi escrocul ala de Naum și celălalt papagal Crăciunescu vorbesc de meciul România cu Norvegia . Dacă juca fcsb cu Astra și făcea aceeași greseala arbitru era scandal cit casa toata emisiunea numai de asta vorbeau . Acum tac se fac ca ploua nu mai e de vina Savaras și cei de la frf nu mai trebuie scos arbitru din arbitraj. Te crucesti cînd vezi atita mirsavie la acești comentatori cît de subiectivi si imparțiali sint oameni fără caracter . Toata saptamina numai de Dinamo au vorbit si acum cind arbitru ia ajutat sa nu piarda dinou tac vorbesc de alceva . Apoi se mira ca ii bate Dumnezeu. Nu vad ca acest club e blestemat pentru toate mirsaviile pe care le-a făcut de la înființare pînă acum. Ti-e scîrbă cînd vezi asa manipulare. Niste oameni de nimic e strigător la cer ce fac și cum manipulează opinia publică.

Acum imi dau seama cam ce simt fcsb-istii cand sunt favorizati de arbitri!Eu ma gandeam ca ar fi trebuit sa se ascunda de rusine,dar in realitate simti un sentiment de...infatuare!Nimeni nu e ca noi!N-avem greturi!

zorrozabal
zorrozabal  •  15 Noiembrie 2020, 06:50
Postat de sala_dalles pe 15 Noiembrie 2020, 01:39

Munteanu avea simpatii legionare dar nu e Prost . Si a dat seama ca aliatii nu vor sa auds de Asa ceva !

Nu de aia a fost tras pe dreapta-de cei care...l-au lansat!Siviu Brukan radea-citez din memorie- ca Marian Munteanu a scapat pisica,cand- vazand rezultatul alegerilor din 30 mai 1990-a iesit in balconul din Piata Universitatii si le-a zis celor de acolo,ca gata, spectacolul s-a terminat si sa mearga acasa pentru ca- citez iarasi din memorie-...muncitorii nu ne vor!Nu ne-au votat!

Vezi toate comentariile (460)
Comentează