FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-1

DINAMO - ASTRA 1-1. Note GSP. Ei sunt corigenții lui Contra! Trei jucători au avut evoluții CATASTROFALE cu Astra

Dinamo a remizat cu Astra, scor 1-1, într-un meci restant din Liga 1. foto: Raed Krishan +9   FOTO
Dinamo a remizat cu Astra, scor 1-1, într-un meci restant din Liga 1. foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 08:48 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 09:37

Dinamo a remizat cu Astra, scor 1-1, într-un meci restant din Liga 1. „Câinii” au rămas cu o singură victorie în 10 partide din acest sezon, iar viitorul pare să fie sumbru în „Ștefan cel Mare”.  

Neplătiți și cu moralul la pământ, jucătorii lui Cosmin Contra au avut o prestație dezamăgitoare și în partida cu Astra. Au fost conduși cu 0-1 și doar execuția din „foarfecă” a lui Magaye Gueye i-a salvat pe „câini” de cea de-a șasea înfrângere consecutivă din campionat.  

Abdoulaye Ba, Aleix Garcia și Adam Nemec, cei mai slabi dinamoviști

Trei jucători din garnitura aliniată de Contra au evoluat dezastruos în partida de aseară. Titularizat în centrul apărării, lângă Ante Puljic, senegalezul Abdoulaye Ba, fost la FC Porto, Fenerbahce sau Deportivo La Coruna, a fost cel mai nesigur dintre fundașii „câinilor”. A fost ridiculizat de Budescu la golul giurgiuvenilor, iar Gazeta i-a acordat nota 3. 

Tot 3 a primit și „vedeta” Aleix Garcia. Mijlocașul a fost trimis pe teren în minutul 7, în locul „sacrificatului” Geani Crețu. Fostul jucător al lui Manchester City a făcut o partidă jenantă și nu i-a ajutat deloc pe colegii din ofensivă. 

Un alt jucător care a dezamăgit crunt aseară a fost „vârful” Adam Nemec. Doar o umbră a atacantului de acum 3 ani, slovacul a fost trimis pe teren în minutul 66, chiar în locul marcatorului Magaye Gueye. Din acel moment, „câinii” n-au mai contat în ofensivă. Nemec nu și-a creat nici măcar o ocazie de gol și a stricat puținele faze în care mingea a ajuns la el. Gazeta l-a notat pe Adam cu nota 4. 

Cel mai bun dinamovist de pe teren a fost Magaye Gueye, recompensat de GSP cu nota 8 pentru golul egalizator reușit din „foarfecă”.

Din tabăra Astrei, remarcații au fost Constantin Budescu și Valentin Gheorghe, cei care au conceput golul din care Astra a deschis scorul. Ambii au primit nota 8.

Notele dinamoviștilor: 

  • Mejias 6 
  • G. Crețu - 
  • A. Garcia 3 
  • Puljic
  • Abdoulaye Ba
  • I. Lopez 6 
  • Sorescu
  • P. Anton 5 
  • J. Gol - 
  • B. Valle
  • Camara 5 
  • Fabbrini
  • Măgureanu
  • Borcea
  • Magaye Gueye 8 
  • Nemec 4

FOTO Imagini tari din meciul Dinamo - Astra 1-1

Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
+5 FOTO
  • foto: Raed Krishan (GSP)

VIDEO Prunea, teorie interesantă: „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO - ASTRA 1-1. Nimeni nu mai crede în „Nuevo Dinamo!” » Fanii au cedat: „Toți simțim că e capăt de drum. Contra, fă-ți bagajele!”

EXCLUSIV Dinamo - Astra 1-1, ultimul meci al lui Contra? „Guriță” e hotărât să-și dea demisia + cine e în cărți să-i ia locul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  16 Noiembrie 2020, 15:47

Mulți fotbaliști, nu numai de la DINAMO nu știu jocul de fotbal! Nu se desprind din marcaj,stau ca momaile,nu au forța,sprint,viteză,au p lasament greșit in apărare,pase greșite sau inoportune,exces de pase inapoi sau in lateral(astea arată neputința,lipsa de idei si lipsa de personalitate). In zona de realizare a golului,adică 16 metri ,fac na-ti-o tie,da-mi-o mie,nu-și asuma sutul la poartă. IN careu fac la fel. E GROAZNIC! SI ÎNCĂ O OBSERVATIE; ei nu se uita in stânga in dreapta,in spate pentru a cunoaște și a se orienta in teren,așteaptă pasa in marcaj ca momaile! Vai de fotbalul lor!

zorrozabal
zorrozabal  •  15 Noiembrie 2020, 14:06

Total aiurea notele astea!Marca GSP!Cel mai bun a fost Juan Camara!Care a incercat sa vericalizeze jocul prin patrunderi personale!Venea si in sprijinul apararii!Iar cand a inceput sa si suteze la poarta...a fost inlocuit de Contra!Si cu totii am vazut ca- in repriza a doua- Aleix Garcia a jucat mai in centru si a jucat...foarte bine!In viteza si cu pase precise la coechipieri!Ce trebuia sa mai faca?Sa dea gol,cum a dat Guyee ala,care in rest...Pana si Ionutz Angheluta a recunoscut ca in repriza a doua Garcia a jucat bine!Nemec de asemenea a alergat foarte mult si a avut cateva executii reusite!Pe langa Abdulaye Ba,cei mai slabi au fost tinerii Marginean si Borcea!Iar Sorescu da niste centrari... de te doare capul!

mattteo
mattteo  •  15 Noiembrie 2020, 13:47

Hai gsp, nu iti mai da tu cu parerea despre jucatori. Daca Nemec juca la FCSB avea cel putin 8. Nu e nicio diferenta in aceste meciuri intre el si Bus,care se zbate dar nu reuseste sa marcheze. La voi e directie de sus de scris articole contra lui Dinamo

Vezi toate comentariile (6)
Comentează