FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 2-0

DINAMO - ASTRA 2-0 // VIDEO Denis Alibec n-a menajat pe nimeni! Acuzații GRAVE: „Se fac jocuri ca Dinamo să intre în play-off” + atac la conducere: „Din cauza lor s-a ajuns aici!”

Articol de , - Publicat sambata, 01 februarie 2020 22:28

DINAMO - ASTRA 2-0 // Denis Alibec (29 de ani, atacant), fotbalistul giurgiuvenilor, a criticat dur arbitrajul din această seară și consideră că echipa sa a fost dezavantajată de Ovidiu Hațegan, centralul partidei care s-a jucat pe arena din „Ștefan cel Mare”.

„Trebuie să trag la poartă ca să pot marca. Dar ați văzut și voi că Perovic dă mingea pe lângă Dima, arbitrul dă fault, Fabbrini intră în Crepulja, arbitrul dă penalty. Sunt jocuri făcute să intre și Dinamo în play-off. Suntem prea mici!

N-ai cum, din postura de arbtru de Champions League, așa cum se consideră domnul Ovidiu Hațegan, să nu vezi niște lucruri foarte simple. Le-am văzut eu din jumătatea adversă”, a declarat Alibec, la TV Digi Sport.

DINAMO - ASTRA 2-0 // Brigada condusă de Hațegan a anulat 2 goluri

  • Dinamo a avut un gol anulat în minutul 37, când Slavko Perovic a fost surprins în poziție de ofsaid, la capătul unei lovituri libere executate de Sorescu (Detalii, AICI)
  • În minutul 60, Kehinde Fatai a reușit să-l învingă pe Piscitelli, însă și golul acestuia a fost anulat, pentru un fault în atac asupra lui Grigore (Detalii, AICI)

Denis Alibec: „E numai vina conducerii”

De asemenea, Alibec a comentat și subiectul depunctării și a trimis săgeți către propria conducere: „E numai vina lor că s-a ajuns aici. În schimb, pentru înfrângerea de astăzi este vina noastră”.

„Fabbrini le-a făcut tot jocul lor. Este un fotbalist foarte bun. Îmi e ciudă în primul rând că am pierdut jocul, banii sunt pe planul secund. La cum am jucat în această seară, exista șansa să ieșim și din play-off. Dacă se accidentează 2 jucători, avem probleme foarte mari. Trebuie să ne dorim fiecare foarte mult de la fotbal pentru a reuși ceva” - Denis Alibec, Astra Giurgiu

vezi și:

DINAMO - ASTRA 2-0 // VIDEO Ioan Niculae, furios pe jucători: „N-ați jucat nimic! O să vedeți ce se va întâmpla!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (94)
105457414353425
Gigi Manastur  •  06 Februarie 2020, 11:53

ma rog nicolae a recunoscut ca dinamo a jucat de play off si nu a acuzat nimic. daca fabrini a facut jocul lui dinamo si budescu il face la astra dar asta nu a vazut. a jucat rau ca o cisma. in alte tari pentru ceea ce a declarat lua 4 etape usor. el este nemultumit tot timpul. sa isi vada de joc si daca are probe sa le puna pe masa pentru ca prcese de intentie poate face orice acefal. hai ca mai ai un pic si te accidentezi din nou ca nicolae nu-ti da drumul pina nu scoate banii de pe urma ta. pina atunci baga tare la abdomene si jocuri.

290536621401889
Ioan Chiculita  •  03 Februarie 2020, 16:41

draga Alibec cred ca ca ai avut un vis urat.

anastasiu
anastasiu  •  02 Februarie 2020, 20:08
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 02 Februarie 2020, 17:37

mister alibleg ,din jumatatea adversa ai vazut alt meci ! zi mersi ca ati scapat numai cu doua ! radunovici a fost singurul jucator care a miscat ceva ,restul varza !

Ar fi trebuit sa taca, asa chiar e penibil! A uitat cum au luat titlul, blatul cu Dinamo! Bine macar ca au intors serviciul, chiar daca e prea tarziu!

Vezi toate comentariile (94)
Comentează